Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 267
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 585
Никой. Едната близначка, не ги различавам, я скриха в нЕкъв склад.

# 586
Едната близначка. Ама само на ужким. Ще се разменят.

# 587
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен Марчето истински ме разсмя в изповедалнята😃
Видя ми се на няколко пичиета, как тежкарско вдигаше веждака 😂
Само дето не каза на Брадъра, ето влачи бе .
Ама другите отворени барем по някоя сума да бяха дали и те, стоят и се спотайват,  ВИП за пример просто...
Уж шефчето милионер пък се стиска като чичо Скрудж. Нещо замлъкна изведнъж тоя повелител на киселото мляко 😃

# 588
  • Испания
Никой. Едната близначка, не ги различавам, я скриха в нЕкъв склад.

Влади /без бенка на дясната буза/.

# 589
Благодарско  bouquet
Че мен снощи белият кон ме отнесе в непознати земи  Mr. Green

Връщам се да чета, но нямах търпение да питам...  Grinning

А, и шеф Петров много гадно държание. Все едно всички са му длъжни. Не му ли се кланят - не струват значи. Не харесвам такива надменни и високомерни хора. Харесвам народните хора - с нормално държание и поведение.
То беше ясно изначално, че няма да приеме извинението на Антон...а ще мачка и унижава още. Отвратен ми е  Sick Да му п...кая и на парите, и на таланта ... въпреки, че не съм виждала ни едно от двете  Rolling Eyes

# 590
Тъкмо навреме за Гала и компания. Мария доста мат'риал им даде да нищят и квакат в един глас.
Въх, тя Гала днес по слуз от охлюви ще маже думите за подвига на Мара... Само гледайте!😂

Мара след пачките в изповедалнята като излезе, им каза: А, да ви видя вас сега по колко ще извадите или нещо в тоя дух и шеф посрещна думите с бавен, затихващ измъчен смях...

# 591
Хич няма да я гледам тая Галя🤢 Не мога да я понасям и нея, и смешните и коментатори.

Шефа има талант, добър е, но не е в топа на България. За съжаление стана известен не с таланта си, а с избухливия си нрав.

# 592
Дебеланке, заради шеф Петров ли не спиш?Уважаваме си го ние, инак няма таратор да хапваме...

Не само,че не спи,ами се буди с мисълта за него.Имам ЛС от дебеланка  Joy Joy Joy

Хора,този форум не е за тези,които нямат чувство за хумор и НЕ приемат критика!Стъпете на Земята! Laughing

# 593
  • Бургас
Много ми стана интересно,как Мара точно 3000 лв измъкна от чантата си.Дали не е постановка цялата ситуация...

# 594
не бяха точно, дадоха как отброява 3000...

# 595
  • Бургас
Направо си бяха 3 Бона,после взе да ги брои да не се набута някоя друга петдесетунка,че с пот на челото ти е изработила

# 596
  • София
Да, и аз това се чудя - как така с толкова пари в къщата, в чанатата й кеш?

# 597
не бяха точно, дадоха как отброява 3000...

Май пачката си беше баш от 3000 лв.Преброи ги,за да види дали са точно."Странна" работа-в дамската чанта пачка пари и то с подготвени пликове. hahaha

# 598
  • Бургас
А Сашето, как се жалваше, че щели да я изкарат от къщата, как имала нужда от тези пари.... А тя също кихня 3 бона

# 599
Гледам инстаграма на Мария и не разбирам защо така го оплюха вчера на лайфа. Нищо фрапиращо не виждам освен малко повече показност и демонстрация на "класа" и охолен живот. Не харесвам надутото държание на "дамата", но смятам, че Патрашкова и Евгени прекаляват и я нападат  основно, защото е фолкпевица. Ако Патрашкова коментираше миналия сезон, със сигурност и за Емануела би имала същото мнение. Леко ми навява и на завист, а в Папараци знаем как интервюира де що имаше чалгарка и на всички правеше мили очички и обясняваше колко са успешни.

Общи условия

Активация на акаунт