Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 220
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 600
Дебеланке, заради шеф Петров ли не спиш?Уважаваме си го ние, инак няма таратор да хапваме...

Не само,че не спи,ами се буди с мисълта за него.Имам ЛС от дебеланка  Joy Joy Joy

Хора,този форум не е за тези,които нямат чувство за хумор и НЕ приемат критика!Стъпете на Земята! Laughing

Казах ви аз 😂 Това и е патент. На мен ми е писла по друга тема да ми се кара. После ми казаха, ме тя така си пише на разни избрани 😁

# 601
Добре, де.. нали има уж гласуване със смс-и кой да си ходи. Много е некоректно цяла вечер да си пускал гласове близначката да излезе, А накрая тя не само не излиза, ми и мисия даже получава. Или вече няма зрителски вот?!

И Мария какъв точно лош пример се притеснява, че ще даде на дъщеря си като завърти два гюбека в национален ефир.
Кълченето й по кръчмите в почти съблечено положение сигурно е много добър пример.

# 602
не бяха точно, дадоха как отброява 3000...

Май пачката си беше баш от 3000 лв.Преброи ги,за да види дали са точно."Странна" работа-в дамската чанта пачка пари и то с подготвени пликове. hahaha
Плик нямаше , като ще се подиграваме поне да е за реални неща.

# 603
А Сашето, как се жалваше, че щели да я изкарат от къщата, как имала нужда от тези пари.... А тя също кихня 3 бона

Не са показали, че ги дава. Може да ѝ ги удържат от хонорара. Подготовката беше само за Мария. Не са очаквали и Сашка да се включи. Simple Smile

# 604
Добре, де.. нали има уж гласуване със смс-и кой да си ходи. Много е некоректно цяла вечер да си пускал гласове близначката да излезе, А накрая тя не само не излиза, ми и мисия даже получава. Или вече няма зрителски вот?!

И Мария какъв точно лош пример се притеснява, че ще даде на дъщеря си като завърти два гюбека в национален ефир.
Кълченето й по кръчмите в почти съблечено положение сигурно е много добър пример.

Като наброиш  и ти три хилки, може и да ти го зачетат...вота  Mr. Green

А Мичето нали и с белия врязан банЦки се кълчоти пред басейна...то не е ли същото.

# 605
какъв вот, всичко е предварително уговорено, може би освен финалния победител

спасяват си който им е удобно

# 606
А, не, аз не гласувам Grinning
Но от името на народа се обявявам против тази манипулация, ако имаше вот снощи, де.

# 607
  • Бургас
Неуместно афишират с парите си.Като искат благотворителност изповедалнята е на един хвърлей разстояние.После Антон Стефанов ще ги спомене в списанието си като излязат Simple Smile

# 608
  • У дома
Абе къде търсим ние Марчето, тя е класна дама...3000 бълха и щипнала. Та тя само за пари говори...аз се изненадах от Сашето-тя откъде има тези пари, имаше период ревеше, че няма какво да ядат с децата и нямат ток. Мнооого ме изненада, че се направи и тя на патрон, но после тя не брои пачки само пикинеза дадоха....
Това с близначките е супер, мега, гига тъпо-ВБ яко се изложи....че и тази без бенката да им е по-лесно рисуването...
Шефа е супер психар...в крайна сметка дадоха ли таратора от въздух Joy

# 609
  • Испания
И аз снощи се заблудих, че останаха банкноти. Пари бяха точно. Първо сложи пачката с ластик в лист, който откъсна от бележник, написа отгоре "От Мария" и после дадоха, че ги брои. Бяха точно.

# 610
  • София
Гледах пак словоизлиянията на Мегз на развален български и тя каза, че е учила в "женско училище" (когато започнала да си шие дрехи на 13 години). В какво "женско училище" е учила?

# 611
  • У дома
Гледах пак словоизлеянията на Мегз на развален български и тя каза, че е учила в "женско училище" (когато започнала да си шие дрехи на 13 години). В какво "женско училище" е учила?

Тя е кукувица, искала е да каже сигурно шивашко. В БГ не знам да има такива училища разделени по пол както в Англия или др. страни. Това й беше най-малката изцепка. Аз все още се чудя тя защо говореше така с Енджи Joy явно "компютъра" й е изпушил под тия пИруки. В тоя ред на мисли, сега пак ли е с перука?

Гала какво нищят някой гледа ли я?

# 612
Успяха и този път да ме приспят.
На Генчо май му бяха издърпали ушите след първите реклами и спря да се дърля с Миглена.
Искрено и личното беше напълно излишно...

Демонстрацията на Мария...не знам...само искам на следващите номинации да й кажат, че играе за 5 бона....да видим дали ще извади чувала с пачките...
И мен приспаха снощи. От времето на ревливия Миро не ми е било толкова скучно това предаване. Затова сигурно трябва да благодаря на Мара, че ме извади от дрямката. Laughing Съмнителна е работата с пачката пари в чантата ѝ и ако тези 3 000 лева не са от служебните на продукцията, браво на нея. Какъвто и да е случаят, беше ми любопитно да наблюдавам как коментаторите наскачаха завистливо, че някой е успял да изпързаля Брадъра и да не се прави на танцуваща мечка под лицемерното прикритие на благотворителността. А съм сигурна, че е лицемерно, защото в обратния случай всички щяха да са доволни и щастливи, че сумата е утроена, независимо от пропиления шанс да видим Марчето в действие на дансинга. И по тази причина смятам, че само Миглена Ангелова реагира адекватно в ситуацията. Но нея  пък я предпочитам единствено като коментатор в студиото, защото в ролята на биг систър хич я няма. А Минчев да не обяснява къде точно се говори за пари, защото още помня една случка отпреди години, когато в ефир се дърляше с продуцентите за някакви 5 000 лева хонорар и напусна студиото. Всички са толкова късопаметни. Емануела разкрасява компанията на Ники, но е напълно безполезна за другото.

# 613
Абе къде търсим ние Марчето, тя е класна дама...3000 бълха и щипнала. Та тя само за пари говори...аз се изненадах от Сашето-тя откъде има тези пари, имаше период ревеше, че няма какво да ядат с децата и нямат ток. Мнооого ме изненада, че се направи и тя на патрон, но после тя не брои пачки само пикинеза дадоха....
Това с близначките е супер, мега, гига тъпо-ВБ яко се изложи....че и тази без бенката да им е по-лесно рисуването...
Шефа е супер психар...в крайна сметка дадоха ли таратора от въздух Joy

След изцепката на Мария, на Сашка просто не и остана друг избор. Или трябваше да мята гюбеци, или да се застъпи за г-жа "Дамата". Вероятно е да ги даде от хонорара си, да се договори с Брадъра за това в изповедалнятата, а като ги знам като нищо ще я направят за смях като го излъчат, което ще е много гнусно от тяхна страна.

# 614
За мен, "дарението" на Мара си беше постановка - чантите на гардеробче отпред при Брадъра ли стоят, с точната сума? Сашка не разбра сценария и скочи и тя от кумова срама да даде 3 хил., обаче понеже за нея сценарият не е готов и в чантата няма пари, не я извикаха да брои в изповедалнята Joy Можеше поне да я привикат и тя да си каже мотивите и че ще даде като излезе, че не се е подготвила, ама не - Сашето не е по сценарий и направо си я игнорираха. Големите бизнесмени като тоя с 4 млн. по жени, замлъкнаха - ако знаеха, че е хич няма и да ги привикат да бяха казали и те като Сашка, ама от къде да знае човек.

Мисията с близначките е толкова глупава, изтъркана и пр., че е еманация на цялото безсилие на режисурата.

А Антон е мишка - за да стигнеш да се извиняваш по този начин на човек като Петров, който наговори ужасни неща, а в крайна сметка ти не си му казал някоя гадост или да си го обидил жестоко лично, а просто си се засмял - говори много за каква малка личност и подлога иде реч.

А Мария е безкрайно смешна и тъпа - цялата жестомимика по паянтовото й лице е уникална. То напън, то зор да изглеждаш хай и надута дама, а то накрая излизаш набръчкан мопс на 5 пичиета. Екстра.

Общи условия

Активация на акаунт