Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 126
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 615
smileys, мерси
значи се оказва, че цялото броене на парички е просто част от сценария...

Мара как пък така дава пари за кауза, за която не знае нищо
Като се изкарва такава светица да си дарява половината месечни хонорари

# 616
  • Бургас
Всичко е постановка....Мара иска да се издигне в очите на слепите,та да не я изгонят бързо бързо от къщата

# 617
За   Антончо - едно е да поднесеш извинение, друго е да се молиш ш влачиш по корем то да бъде прието. Naughty
Приемането или не, е вече проблем на отсрещният.
Аз в тази ситуация бих се извинила - кратко и ясно,/ ако има за какво, че не съм гледала сценката на масата,/ и след това бих се оттеглила. Пък оня да плюе слещу вЕтъра колкото си иска....бОли ме ханша, дет се вика, дали ще приеме извинението-негова си работа  hahaha

# 618
  • София
Гледах пак словоизлеянията на Мегз на развален български и тя каза, че е учила в "женско училище" (когато започнала да си шие дрехи на 13 години). В какво "женско училище" е учила?

Тя е кукувица, искала е да каже сигурно шивашко. В БГ не знам да има такива училища разделени по пол както в Англия или др. страни. Това й беше най-малката изцепка. Аз все още се чудя тя защо говореше така с Енджи Joy явно "компютъра" й е изпушил под тия пИруки. В тоя ред на мисли, сега пак ли е с перука?

Гала какво нищят някой гледа ли я?

Кали готви сега при Гала, още не се започнали да коментират.  Simple Smile

# 619
За мен, "дарението" на Мара си беше постановка - чантите на гардеробче отпред при Брадъра ли стоят, с точната сума? Сашка не разбра сценария и скочи и тя от кумова срама да даде 3 хил., обаче понеже за нея сценарият не е готов и в чантата няма пари, не я извикаха да брои в изповедалнята Joy
Да, пълна нелепост😀Да не мислят, че някой ще се върже на това😂
А аргументацията на Мария, че дъщеря й гледа е още по-нелепа!
Но пък е забавна Марчето, с чувство за хумор и артистична, нека си седи в къщата да забавлява и съкварЧирантите, и драгия зрител 😉

# 620
Сашка и тя се включи с 3000 лева, но изражението й подсказа, че това са ужасно много пари за нея и я заболя. Според мен щеше да спечели много повече снимпатии, ако се беше изправила и беше казала, че не може да си го позволи. Но хората понякога не се усещаме и от страх да не се изложим, вървим срещу себе си. Сашка сама себе си ощети тази вечер, само и само да не изглежда като беднячка

# 621
  • Бургас
Ми да,няма срамно,че нямаш излишни 3 Бона.По щях да и се изкефя,ако беше се разстила в ритъма на музиката с Алфредо Торес

# 622
  • гр. Шумен
Вчера ми изчезна нета по средата на шоуто, та не можах да го догледам докрай, какво е било това наддаване на Мара и Сашка, какви са тия 3 бона? Откупували са номинацията ли? Може ли някоя добра душа да ме светне?

# 623
  • У дома
Даа, на мен също мноого повече щеше да  ми хареса Сашето ако просто беше заявила нейното мнение, а не да се прави на велика заради Дамата... нищо де, явно вътре нещата изглеждат различно и да, тя със сигурнаст не иска да я мислят за бедна и закъсала-макар, че изглежда така. Та тя драпа със зъби и нокти да "съживява" кариерата си....
А някой знае ли защо Сашето носи тия ТанТели около врата си? Да няма операция нещо?

В крайна сметка кажете ядоха ли личебния таратор от въздух Joy

# 624
  • Бургас
Не искаха да се излагат пред цяла България и проявиха благотворителна кауза,вместо да изпълняват мисии от които СДИ дарява по 1000 лв,те вдигнаха музата на 3000 лв

# 625
Гледах пак словоизлиянията на Мегз на развален български и тя каза, че е учила в "женско училище" (когато започнала да си шие дрехи на 13 години). В какво "женско училище" е учила?

В профила ѝ пише - ГХП "Св.Св.Кирил и Методий" гр.Пловдив
https://www.facebook.com/miglena.kakanasheva

# 626
  • Бургас
Според мен носи тези Тантели защото гравитацията си казва думата....все пак сме 2017,не 1995 Stuck Out Tongue

# 627
http://-spam082-/n/daniel-i-aleks-nikoga-ne-sa-se-razdelyali.124988.html
Видяхте ли това?

https://www.instagram.com/p/BU0CvRNDXAv/?taken-by=daniell_petkanov

За Мария, естествено, че няма да си позволи да се излага по тиливизуръ, ама стратегията ѝ куца доста, все пак.
Иначе ме кефи, забавна е, доста по-нормална отколкото очаквах.

# 628
  • Испания
Всичко е постановка....Мара иска да се издигне в очите на слепите,та да не я изгонят бързо бързо от къщата

Ще я изгонят, когато й изтече договорът.

# 629
По- забавно щеше да е, ако Сашка е включи в мисията. Тази показност не ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт