Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 114
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 660
Пуснете, моля, ако имате възможност, коментарите при Гала, нямах възможност да ги слушам днес. Останах неосведомена. Язък, няма да мога да работя сега!

# 661
  • Бургас
Много тъпо беше снощи. Заспах директно след отказа на мадам Мара от мисиѝката. Не е лошо, като идея, но ме усъмни да е нейна. Някакъв странен имидж ход?
Това с близначките е нечувано. Направо се изкушавам да върна предаването. Това е прецедент в историята. Така се вълнувам, че ще взема да изпия едно пиЧие с обяда!
Близначките са ми като куфари в къщата, само заемат място

# 662
Ако няма да работиш задължително пичие!

# 663
Снощи Мара нова дума ли измисли или само на мен ми се е чуло да казва " без да фурщрирам Биг Брадър..."?

# 664
  • София
снощи на лайфа не разбрах какво каза тя като беше до басейна и се фръцкаше с белия бански, а шеф Петров се заливаше.....2 пъти ги пусках и не разбрах
"Бе защо прозира така този бански?"  Peace

# 665
Снощи не можах да гледам и сега си го пуснах отново.
Толкова е отвратително това Марче, толкова е тъпа горката, че с кеф бих и изправила кривите вежди като почне да се превзема.

# 666
  • Бургас
Снощи не можах да гледам и сега си го пуснах отново.
Толкова е отвратително това Марче, толкова е тъпа горката, че с кеф бих и изправила кривите вежди като почне да се превзема.

и аз никога не съм я харесвала,някак ми лъха на фалш всичко в нея

# 667
https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/

Може, може да се провали и то с трясък и от високо( това по повод написаното на последната споделена снимка.)
Значи снощи като започна урока за таратора на шефа и като се хилим всички, ( от ония моменти, когато не мога да спра и сълзи ми потекога) и там нататък гледането на Вб приключи за мен.

# 668
  • София
Снощи Мара нова дума ли измисли или само на мен ми се е чуло да казва " без да фурщрирам Биг Брадър..."?

Аха Joy мре Мара за вносни думички, слага ги, където й падне. Ама не е чула както трябва "фрустрирам"Joy

# 669
  • До морето
Аз честно да кажа и не разбрах за какво ги даряват тези пари,някой да ме светне Grinning
  И аз не разбрах каква е каузата. "За деца за възрастни" ... повтаряше Мария.

Накрая на сезона събраната сума ще отиде за наистина добра кауза! - това каза Кънчев

# 670
После в изповедалнята допълни и жени с репродуктивни проблеми, животни.....
Но се съмнявам, че ВБ има набелязана кауза.

# 671
Laughing
Набухвателите в устните ли ѝ пречат или просто не успява да запомни думите? Защото доста често се забелязва някакво усилие, докато ги изтъркаля навън, особено по-трудните за произнасяне. Confused

# 672
Неправилна е тази анкета за решението на Мара. Правилният въпрос е има ли право ББ да приеме парите. В този случай , всички мисии се обезсмислят. Ако им отреже бюджета за храна , всеки би могъл да си поиска чантичката и да си плати пиЧието , а бюджета да го прати за благотворителност

# 673
  • sofia
Да. Няма право да отказва мисия. Трябва да ги санкционират!

# 674
Благодарности на Mari_Mar за споделените линкове с работещо видео.  bouquet

Това с Мегз снощи съм го пропуснала и сега като си пуснах повторението пак се смях. В първия момент се зачудих какви ги бръщолеви и защо говори за себе си в трето лице 'Качи се на тавана и взе оттам стаги дгехи'  Joy
Явно е решила, че вече не се затрудняваме да разберем какво иска да каже, та реши да вкара и малко ориенталски диалект.

Общи условия

Активация на акаунт