Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 213
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Брюксел / София
Разочарована съм и от Марги Хранова-жена на години, вместо да реагира, да го дръпне тоя и да му каже 2 думи на кръст...
Няма нито един мъж в тази къща, пълни поплювковци:( Отвратена съм.

# 1 051
  • Испания
Хора на години ще му мълчат на този мутант!

# 1 052
Дани Милев хубаво му рекна, че все пак и Антон трябва да яде нещо.
ШеВа му отговори, че той не искал да яде с тях.
Ми не е задължително да яде с тях, че да яде.
Наистина тук Биги трябва да се намеси, няма право той да лишава други хора от храна.
Тъп дебил!
Ама и Антон какво му мълчи... аз си мислех, че ще е по-отракан този Антон, ама явно е скатавка.

# 1 053
Антон има пълното право да го съди за обида. И защо да не яде, кой е Шефът,  че да казва кой какво ще яде? Антон не му яде от манджите, но какво му мълчи? А на мястото на Гани, ако беше Марчето, щеше да види Петров сон боб яде ли.😂

# 1 054
Петров, че е л*йно, л*йно е. Гнусно ми е да го гледам. Но и другите са една клоака...

# 1 055
Непоносим гнусяр е черпака....то па не спре да дудне и да лепи етикети

не знам дали е бил обичан като малък, но със сигурност тормози децата и може би жена си, ако е женен...

# 1 056
Джулиана ли ще се окаже с най- големи топки?!? Само тя не му се дава.
Факт и в буквален, и в преносен смисъл!
Неочаквано, но е точно така! А другите са типични мижитурки - да мълчим на простака, за да не ни подпука нас. Направо то па бива, бива, ама толкова да нямаш мнение и да го поставиш на място, мен този би ме натоварил до степен на втория ден аз да избухна запомнящо се срещу него и да го навра там, от където е изпълзял. Сган гнусна.

Сашка и Мегз бяха прави - то пък натягане пред камерите и за Мис Чистачка, ама да ми пръска върху мен изобщо не е нормално, а пък и те се хранеха. Но дори и без храна е недопустимо, представям си как разбутвам гостите ми и им пръскам препарат между чиниите с десерт, че е много важно ей сега да избърша?!

# 1 057
 Гани цицата е сладка, но е и доста 'умна'

# 1 058
  • Испания
Няма смисъл Антон да му отговаря. Петров сам се излага достатъчно.

# 1 059
  • У дома
Малеее, тоя е направо пълен простак...излага се яко. Наистина дали, има приятели тоя охльов ooooh!
Вижда, че момичето се е разстроило и продължава, как такива намира само да ги манипулира, що не си отвори устата срещу Марчито или Маргарита или Мегз, ами тия тихите...ааа много ме ядосва тоя значиии #Cussing out
Мисля, че и тях може да подпука като нищо...  Rolling Eyes

А Мара и онова зъбатото няма да останат длъжни Flutter Към Хранова явно е уважение.... Но Джулиана си е по-спокойно момиче и нея започна... Сашка също няма да може да му опонира или пък Алекс или близначките, трябва някое дребно и злобно hahaha Joy

# 1 060
Отвратителен е тоя! Да му остане ресторантът без клиенти дано! Smiling Imp

Да се организираме да идем до Нови Хан и да покажем зрителската си любов към този изродяга Smiling Imp

# 1 061
Освен за физическо насилие в договорите им нищо ли няма за вербална агресия?

# 1 062
Отвратителен е тоя! Да му остане ресторантът без клиенти дано! Smiling Imp

Да се организираме да идем до Нови Хан и да покажем зрителската си любов към този изродяга Smiling Imp

Ей, подстрекателко такава!!!  Laughing

# 1 063
Ако Гани задържи позицията си, рязко ще ми се покачи мнението за нея. Как долно се опитва да я манимулира, че хората щели да и се смеят...о, я да влезе онова преживното мъжът й, шефът само на гаспачо ще стане Joy
А, другите не се намесват не защото им пука за готвенето му, колкото да не нарушават собственото си спокойствие.Close

Ама кощунство е да ми изчезне достъпът до бг-мама, докато гледам шоуто Grinning
Енджито как и дойде на ума да пръска с препарат, докато хората са на масата, просто не проумявам.

# 1 064
Те са отишли там за пари, да се търкалят по диваните, чат пат във фитнеса за цвят и колкото могат да се скатават по време на мисии. Те не са там да защитават принципи, които отдавна нямат. За това мишкуват. Де да можеха поне за секунда да се погледнат отстрани!

Общи условия

Активация на акаунт