Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 168
  • 3 701
  •   2
Отговори
# 1 215
Аз не разбрах и защо останалите странят от Антон или просто даваха през цялото предаване кадри от малък отрязък време.

# 1 216
За мен лично Маргарита Хранова и Ваня Щерева са огромно разочарование!
Първата само се тъпче,гледа безизразно,прелива буквално и преносно от спокойствие и излишни килограми-наистина визуално НЕ СЕ различава от ШеФъТ.кЪДЕ Е "КЛАСАТА"???
Къде е позицията,характера,алоооуу.И Ваня и Хранова скоро се надявам да са  Вън!
 Не са там,за да вземат пачките и да се тъпчат - достатъчно сме се нагледали на безучастност в БГ обществото!

Къв характер при Ваня?! преди 3 години плюеше шоуто, сега се продаде за шепа парички
евтина и меркантилна

Именно! Мекотело,без сетива и мноооого меркантилна-какъв човек трябва да си ,за да кажеш,че Мария ти е "най-любима"??  Sick Sick Sick

# 1 217
Ако се абстрахираме от това, че са Мара и Гани, и ако им махнем главите, Мара изглежда в тело по-добре от Джулиана. Втората наистина има целулит.

# 1 218
  • Бургас
Аз не разбрах и защо останалите странят от Антон или просто даваха през цялото предаване кадри от малък отрязък време.
смеят ли, та нали ще останат без хляб

# 1 219
  • У дома
Абсолютно според мен не странят, дават си отрязъци когато всички са седнали да плюскат, и понеже Антон не е там ББ иска да ни "покаже" че странят. Алекс като все се пече сама, да не странят и от нея...просто ББ подбира кадрите да ни е интересно и да прави сценарийчето си Joy
Мара е 1,40 на табуретка с вдигнати ръце, но й го признавам-тялото й е много по-стегнато и оформено от на Гани, в лице са ясни. Аз за Енджи не съм съгласна-не я харесвам в лице-има някакси мъжко-патешко излъчване, незнам каква точно, но не ми харесва. Алекс ми е най-симпатична и в тяло, и в лице... според мен Joy

# 1 220
  • на брега на морето
Хранова, струва ми се, е зла и басма не цепи. Просто не е настъпена.
Ако Кичка беше вътре купонът щеше да е вихрен Simple Smile

# 1 221
  • На морето!
Ако бях част от мъжете/журито на конкурса, за да няма обидени щях да обърна всичко на шега и да ги класирам 1. Маргарита Хранова 2. Сашка Васева и 3. Ваня Щерева. Ако бях на мястото на кандидатките щях да използвам мисията, за да иронизирам целият цирк с конкурсите в България /и света/, а не да се възприема като участник и дори да се старая да очаровам журито.

# 1 222
Хранова, струва ми се, е зла и басма не цепи. Просто не е настъпена.
Ако Кичка беше вътре купонът щеше да е вихрен Simple Smile

Абе Кичето цена нямаше тя. Длъжна на никого не остана. Каза си позицията, заяви я...абе мен ме кефеше.

# 1 223
  • София
Маргарита Хранова така хубаво си облизваше чинийката, докато оново чудо, дето се зове "шеф", крещеше по хората...Направо ми опротивя, а толкова я харесвах.  Shocked

# 1 224
Маргарита Хранова така хубаво си облизваше чинийката, докато оново чудо, дето се зове "шеф", крещеше по хората...Направо ми опротивя, а толкова я харесвах.  Shocked

Казах ви...никой не иска да се забърква. Как беше приказката - ниска главица сабя не я сече.
Грозно е обаче...там си, не вземаш никакво отношение, все едно те няма. Грозно, много грозно наистина...и тъжно  Tired

А "шеф Петров е велик и трябва да го уважавате"  Mr. Green Кво бе, по темата съм...коментирам участник  нищо не можете да ми направите  smile3534 smile3534 smile3534

# 1 225
Засрамете се, почти всеки пост е срещу шеВа! Дебеланката няма да насмогне да заплашва всички на ЛС, на коя по-напред да пише?!

Интересен ще ми е сблъсък между Мара и Миглена. Едната злобна и надута, другата ината и неотстъпчива.

# 1 226
Шеф Гъз е с толкова комплекси, че и най-големите светила в психиатрията и психологията не могат да му помогнат. Толкова е зле, че е направо жалък. Аз лично разбрах за съществуването му от Черешката.
Другите участници също са жалки, но това мишкуване е характерно за голяма част от хората. И си го приемат за нормално. Щом не ме засяга лично, не ме занимавайте. Храновица щеше да се задави снощи. Хем яде лакомо, хем се дразни, че ѝ нарушават спокойствието. Накрая виновен ще излезе Антон, че е развалил настроението на шопара и разваля рахата и на останалите. Това същото от три години го наблюдавам в работата ми. Такова мишкуване, такова подгъзуване, че е гнусно за гледане.

# 1 227
Дарче, така е, душо....нъл и аз туй викам...

# 1 228
  • София
Ох, аз съм потресена и още съм в ступор от снощния епизод.  Shocked Каква беше тази лудост?  Първо Гани рева като 6-годишна, че не е спечелила първото място. WTF?!?!  Crazy После тъпият шеф я тероризираше така грозно, че ужасно ми дожаля за нея. Антон и той голяма мижитурка се оказа. Ми като виждаш, че заради теб тормозят някого, размърдай се и сам си вземи домата, баси. Останалите като същи мишки си мълчаха с наведени глави....  Crazy

# 1 229
  • Sofia
Потресаващо отвартителен е този готвач, не мога да повярвам как смее да употребява такива грозни думи спрямо друг човек и да си вее така безцеремонно и гнусно шкембето навсякъде. Такава лоша реклама си прави, че никой интелигентен човек няма да му седне в зеведението, само като си представи как се кара на подчинените си, пенявейки се по този непристоен начин. Егати свинята блатска !
Джулиана е толкова проста, с неупешни корекции, с целулит, проскубана, изобщо където и да я погледнеш- на нищо не прилича и тръгнала да се сърди, че никой не я е избрал ??? Това адекватно ли е ? Няма ли кой да й каже истината и на нея ?
Касабие не е много по приказките, но е хитра и красотата не може да й се отрече, стилна е. Иначе с най-хубави черти е Александра.

Благодаря, Теичка, че така хубаво изказа и моето мнение!  Hug
Нямам какво да допълня, освен, че Шеф Гъз е вселенската свиня блатска! Тоооолкова голям и отблъскващ комплексар скоро не бях виждала.... ooooh! ooooh! ooooh!
А Антон, ако наистина заради шоуто си трае, завиждам му за самообладанието! Аз досега този дебелак да съм го навряла не знам къде...!

Общи условия

Активация на акаунт