Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 066
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 290
Нямам никаква представа защо му мълчат на Шеф Петров, но мога да кажа защо според мен мълчаха на Минчев. Мълчаха, за да не ги направи на маймуни. Всички знаят, че явно има голямо влияние в жълтата преса. Колко прякори е измислил и въпросните хора са запомнени с тях. Сега се сещам само за Тоца Крокодила, не че не е такава, но едва ли заслужаваше да и се лепне този прякор. Ива Екимова не напразо му лижеше г*за.

Гледам, че сте обсъждали Ангелов. За него нищо не знам, но за другите двама съм по запозната.
Скрит текст:
Работила съм с Пепи, мога да кажа само и единствено безкрай добри думи за него и жена му. Вади пари от собствения си джоб, за да посещава Япония поне веднъж годишно, за да се усъвършенства в това, което най много обича да прави. Постигнал е всичко с много труд и любов. Много спокоен и забавен човек. В работата е истински професионалист. Не е просто готвач, той е като един художник. Прави произведения на изкувството.

# 1 291
Гледам, че сте обсъждали Ангелов. За него нищо не знам, но за другите двама съм по запозната.
Скрит текст:
Работила съм с Пепи, мога да кажа само и единствено безкрай добри думи за него и жена му. Вади пари от собствения си джоб, за да посещава Япония поне веднъж годишно, за да се усъвършенства в това, което най много обича да прави. Постигнал е всичко с много труд и любов. Много спокоен и забавен човек. В работата е истински професионалист. Не е просто готвач, той е като един художник. Прави произведения на изкувството.
Ето, за него също нищо не знам, плюят за вида му, че не можело готвач да изглежда така и не знам си какво. И понеже външният вид на човек няма отношение за това каква е душата му, въпреки че тук, обсъждайки хората по външни белези (физически черти), изглежда като да мислим точно обратното, не е така. На този човек по лицето му личи, че е човечен и някак си приятно ексцентричен добряк. Характерът на човека се вижда в очите му!

# 1 292
Джулката как изгледа Сашка В., когато ѝ говореше какви били чуждопоклонници като избрали арабското пред българското. Даже спря да плаче. Сашка вероятно не знае какъв е произходът на Гани.

Интересно ми е дали има някаква предистория случката с усърдното чистене на масата от Енджи. Странно поведение.

# 1 293
Маргарита Хранова и Ваня Щерева явно искат да играят ролята на позитивни участници, които бягат от скандали и интриги, искат да цари вечен мир и всички да се обичат.

# 1 294
Интересно ми е дали има някаква предистория случката с усърдното чистене на масата от Енджи. Странно поведение.
Не показаха такава, но това си беше заядливо и демонстрация на ... не знам какво. А идвайки след спечелването на титлата "Мис", изважда на светло черти от характера, които Енджи умело прикрива за повечето зрители. Аз не съм от фенките ѝ. Не от сега.

# 1 295

За мен явна демонстрация. Един вид - Вижте ме колко съм готина, станах Мис, но не съм се възгордяла.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще кажеш, че някакво капацитетно жури я е короновало за Мис Свят.

# 1 296
Скрит текст:
Ето, за него също нищо не знам, плюят за вида му, че не можело готвач да изглежда така и не знам си какво. И понеже външният вид на човек няма отношение за това каква е душата му, въпреки че тук, обсъждайки хората по външни белези (физически черти), изглежда като да мислим точно обратното, не е така. На този човек по лицето му личи, че е човечен и някак си приятно ексцентричен добряк. Характерът на човека се вижда в очите му!

Много мога да разказвам за него, но няма да е етично. Ще кажа, само че много са се опитвали да го спъват, но никога не се е отказал. За съжаление външния вид лъже и в началото на Мастър шеф, тук много се пишеше именно за това как можело да изглежда така. Но това не пречи да е прекрасен готвач и добър човек.

Абе момичета как мислите, дали Шеф Петров ще се появи тук след като излезе. Аз мисля, че ще дойде да ни нахока и нас 😂😂

# 1 297
  • София
Определено си беше демонстрация това. Много селска проява от нейна страна. Издразни ме това, че хората й обясняват, че им пръска в храната, тя не вдява какъв е проблемът. Че и отиде да се оплаче даже колко е неразбрана.  Confused

# 1 298

За мен явна демонстрация. Един вид - Вижте ме колко съм готина, станах Мис, но не съм се възгордяла.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще кажеш, че някакво капацитетно жури я е короновало за Мис Свят.

Особено силно впечатление ми направи фактът,че се хранеше с короната на главата! tooth tooth tooth

# 1 299
Аз не видях какъв беше препаратът, но някой спомена Аче, което си е белина. Дори и да няма хранещи се в момента, не си чистя масата с белина, а какво остава да им я пръскам по чиниите. Лудост.

# 1 300
  • на брега на морето
Евгени има успешна тактика - иронизира сам себе си, а освен това е остроумен.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 15:37 от Котьо

# 1 301
Ако е това
Скрит текст:
ПОЧИСТВАЩА СПРЕЙ ПЯНА ФРЕШ ОБЕЗМАСЛИТЕЛ И БЕЛИНА 700
думи нямам... Rolling Eyes

# 1 302
  • София
Аз не видях какъв беше препаратът, но някой спомена Аче, което си е белина. Дори и да няма хранещи се в момента, не си чистя масата с белина, а какво остава да им я пръскам по чиниите. Лудост.
С Аче чистеше, да. Но и да не е препарат с белина, не виждам от к'ъв зор ще пръскаш върху хората и храната.  Thinking

Лили, май не е това, в синьо-зелено беше опаковката.

# 1 303
Явно се е сетила, че трябва да се прояви и като чистница и домакиня, не само като най-красивата. Даже май ги питаше - кой иска чистичко?, демек, ако се противиш, значи си мърльо.

# 1 304
  • София
Да, кой искал чистичко и да му мирише на свежичко. Егати докторката.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт