Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 300 939
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Испания
Миската където пръска, дори не разбра какво имат впредвид

Като критикуваме другите, ние трябва да сме грамотни, нали?

Пише се: "Миската, която пръска, дори не разбра какво имат предвид..."

# 1 351
Ще си поръчам пица и ще чакам тези кукундрели да се сдърпат, поне нещо хубаво да има от цялата ситуация, а, да, дано им пуснат и субтитрите, смятам, че е належащо, особено на Мегз.

# 1 352
  • У дома
Миската където пръска, дори не разбра какво имат впредвид

Като критикуваме другите, ние трябва да сме грамотни, нали?

Пише се: "Миската, която пръска, дори не разбра какво имат предвид..."

Смайли, не претендирам че се изразявам винаги правилно Peace

# 1 353
На мен ми изглеждаше доста злобничка и самодоволна физиономията ѝ докато бърше. И после как отиде и се изжалва, че не ѝ давали да чисти, ама не доуточни, че им е пръскала в храната препарат докато ядат. Whistling

Е как ще уточнява, да не е луда, идеята и е само да се оплаче - и после както вече казаха, никога няма да подхване нищо, секнаха и порива на "миската". Не ми харесва, никога не съм я харесвала, сега просто в тоя формат си затвърдих мнението.

Харесва ми Мария - да, селско девойче си е, няма висше образование, понякога не е в час, има се за дама, хубаво. Но не е и евтин парцал. Имала е 2 брака. Дали по любов или не, тя си знае. Сега просто е свободна, затова и е толкова фриволно поведението.
Но сама се е справяла с живота, появява се тук таме по - късно майка и, но вече е след като Мария е известна. А тя е станала известна, не благодарение на родителите си (като онова пони Гери Никол),
а сама си е пробивала път.
Не ми харесва с тези устни, нооо.. понякога човек плаща за решенията си цял живот. И тя ще е така.
Оправно момиче е, никога не си оставя магарето в калта, това ми харесва в нея.

# 1 354
И аз , кога бърза и има в глава някаква мисъл, гледа бързо  напише , защото по-бързо пише , отколко  помни  hahaha
Оф, да не би да са ги разделили на "господари" и "ратаи", ама ние още да не знаем , щото не са го показвали ? Нали и Шеф навиваше Цуни да кара Антон да му пере чорапите  newsm78

И затова да се натягат да чистят.
Дано се окажеш права  Peace, иначе е много ..."битовистко и отвратистко".

# 1 355
Ще си поръчам пица и ще чакам тези кукундрели да се сдърпат, поне нещо хубаво да има от цялата ситуация, а, да, дано им пуснат и субтитрите, смятам, че е належащо, особено на Мегз.
Хубавото е пицата, нали, и ние ще сме на пица май, че с малкото пискало нямам пауъра да готвя. (тука сме си близки, малко да ви оспамя като в отчетна, хаха)

Емануела, да кажа за кой знае кой си път, не мога да я дишам, простее ми яко и не виждам никаква полза от нея като коментатор, ама е постоянно присъствие...
При това, хайде поне да ги сменят тия коментатори, че така е много, много скучно.

tays, Joy hahaha rotfImao

Мара последно беше набрала скорост в НБУ в някаква музикална специалност, може и да я е завършила и да има вече заветното висше (то па голямо важно), но, от друга страна, сигурно щеше да се е похвалила, ако е взела дипломата.

# 1 356
Емануела е пълна простакеса. С коментарите си иска да се натяга на горните фолк етажи - Мария, Преслава.

# 1 357
На мен ми изглеждаше доста злобничка и самодоволна физиономията ѝ докато бърше. И после как отиде и се изжалва, че не ѝ давали да чисти, ама не доуточни, че им е пръскала в храната препарат докато ядат. Whistling

Е как ще уточнява, да не е луда, идеята и е само да се оплаче - и после както вече казаха, никога няма да подхване нищо, секнаха и порива на "миската". Не ми харесва, никога не съм я харесвала, сега просто в тоя формат си затвърдих мнението.

Харесва ми Мария - да, селско девойче си е, няма висше образование, понякога не е в час, има се за дама, хубаво.

Сакън, как Мара без висше, нещо учеше... newsm78

# 1 358
Здравейте Hug
Отчайващи "В И П" - ове ooooh!
Да, големият брат се храни със скандали- "дайте на хората хляб и зрелища" , но всичко си има граници.
Да крещиш в ефир, в най- гледаното време "ла.няр" и други подобни обиди ... просто нямам думи.
Единственият ВИП- Маргаритка най- спокойно "нагъваше" храната пред нея, а като най- възрастна и достолепна, трябваше спокойно да им направи забележка, да се държат по- цивилизовано като възпитани "ВИП"- ове.

И друго искам да споделя- мого е скучно да има професионален готвач. По- интересно е да си готвят сами по умения или дежурства- да видим какви умения имат, кой ще загори яденето, кой ще омеси питката....и кой изобщо не може да реже дори лук/ Патрашкова/.
И по- живописни скандали щеше да има.
Извинете за дългия пост.

# 1 359
  • Варна
И аз , кога бърза и има в глава някаква мисъл, гледа бързо  напише , защото по-бързо пише , отколко  помни  hahaha

Ха ,ха , добре ти се получи, ще се разберете с Мегз   Joy

Емануела сигурно е в студиото като коментатор, по договор. Нали ги задължават да се появяват н- на брой пъти и след участието им в различните предавания на Нова. И Въргала затова го карат да коментира ,защото е бивш победител. И Черешката на тортата е пълна с такива бивши и бъдещи участници и т.н.

# 1 360
Толкова много сте писали днес, че не мога да прочета  всичко Simple Smile
Коментирахте  ли прането на чорапи от Антон? Е не можах да разбера какъв беше проблемът на Петров. Аз ли не разбирам нещо или за част от мъжкото съсловие това е унижение newsm78

# 1 361
Интересно ще е ако Биг Брадър забрани за няколко дни шефа да им готви, та да ги видим те какви манджи ще завъртят.
Ако четат тук : бъдете сигурни - ще ни е интересно!

# 1 362
Ох, умирам с вас. Joy
Бона, оплаквай се на воля, все пак и пицата е свързана с предаването, разбирам те иначе. Hug
Визията на Емануела ме потресе снощи, буквално не приличаше на нищо, всъщност ми напомняше на коминочистач.
Между другото тази вечер няма да пия пичие, но искам за утре да има и за мен, да не изпиете всичко, иначе ще ви изпортя на шефчето, ако извадите късмет може и Енджи да ви поизмие с Аче. Joy

# 1 363
Толкова много сте писали днес, че не мога да прочета  всичко Simple Smile
Коментирахте  ли прането на чорапи от Антон? Е не можах да разбера какъв беше проблемът на Петров. Аз ли не разбирам нещо или за част от мъжкото съсловие това е унижение newsm78

Не е унижение, само тъпия шеВ си мисли така.
Все едно шеВа като го ползват за слугиня-готвачка и да кажем, че е унизително.
Просто се опитва да се прави на интересен, но не може да се види отстрани, че е като в предучилищната ...

# 1 364
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ваня Щерева в момента я виждам като абсолютно мекотело.

Хубаво я виждаш изобщо, при все че не я показват грам  Mr. Green
С тоя ритъм - всяка седмица различна сапунка, реално показват 6 човека.

Интересно ще е ако Биг Брадър забрани за няколко дни шефа да им готви, та да ги видим те какви манджи ще завъртят.

Преди нали имаше такава мисия - може би в сезона на Воче? Беше им забранен достъпа до кухнята, нямаха право да чистят, цялата работа беше за мързеливците, дето преди това един месец само се угояваха.

Общи условия

Активация на акаунт