Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 265
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 830
Аз се изненадах, че Сашка спяла до 14-15ч.

# 1 831
  • София /Абсурдистан
Тя сама си каза, че си ляга чак сутринта и затова спи до това време.

# 1 832
Не откривам видео с нощната изповед на  Мария ,може ли някой да помогне.

https://videobg.nova.bg/novatv/2017/vipbrother/vipbrother-2017-09-20.mp4
Благодаря,Мари.Мария буквално оголи душата си.Адмирации от мен

# 1 833
  • Варна
Мегз преди и след
Скрит текст:
Покрай драмите с пропиляването на боба и храната като цяло, се чудех шеф Петров дали е гледал каква простотия сътвори Мегз в “Черешката на тортата” и какво ли би й казал Smiling Imp

# 1 834
Заспах преди боб гейт, признавам си Nerd

# 1 835
Ако вселената не се е побъркала шефа хвърчи в понеделник.
И ще кацне тук да ни "нахрани"! 😂😁

# 1 836
С бобец Grin

Аз си мисля, че Мегз ще изхвърчи, видимо Братчето се подиграва с нея. Не че тя не дава изключителни предпоставки за това, но все пак ББ рядко си позволява подобно държание към друг участник.

# 1 837
  • sofia
Казах ли ви, че Сашка е стратегически играч!?
Пробва болестите, сега ще се промъкне спяща до финала!

# 1 838
  • София
Aз пък мисля, че Антон ще си тръгне, ама знае ли човек.  Grinning

# 1 839
  • somewhere near the sea
Аз пък не можах нещо да повярвам на Мария за сърцераздирателните драми. Нито преди, когато величаеше нейния Мечо като най- благородния, най- всеотдайния, нито сега, когато говори точно обратното. Та тя дори се извиняваше на него и семейството му. Монетата има две страни. И как много бързо намери "човек до себе си", който веднага да ги заведе с Марая на почивка в Париж, откъдето тя заля пространството със снимки.

От шефа и Тони по- симпатичен ми е журналистът, защото не повишава тон, не обижда и не клюкарства. Той знае много неща за всички- доказвал го е в коментарите си при Гала. Но си трае. Не съм съгласна, че е интригант(едва ли Алфредо знае какво означава думата). Добри уроци от М. Ангелова е получил относно хората, които го нападат- да ги наказва с презрение. Не искал да чукне чашата си с шефа- ами защо пък да иска, трябва да лицемери ли? Ясно е, че Петров няма да спре да го обижда зад гърба му. Миналата година Ути правеше така- прегръщаше се с опонентите си, искаше прошка, но после си я караше по старому.

# 1 840
  • Испания
Ясно е, че Петров няма да спре да го обижда зад гърба му.

Той го прави и пред него.

Марийка е излизала от къщата. Ти да видиш!

Скрит текст:
”Мария” удари Пуерто Рико с 250 км/ч.
Ураганът Мария връхлетя Пуерто Рико.

А ние си мислим, че е в Нови хан.

# 1 841
И мен Мичето не можа да ме трогне, аха да и повярвам, и спомена новия си любовник, благодарение на който вече е спокойна финансово. Бих я харесала, ако беше се постарала да се справи сама, пък ако трябва да премести дъщеря си в нормално училище. И това, че се молила за джипа да и го оставят.... ooooh! Хорските деца все с джипове ги карат.

# 1 842
  • У дома
Добро утрооо, снощи пак изпуснах най-важното-номинациите, днес след работа ако мога ще ги гледам. Хванах обаче финала кои са номинирани... браво на Гани, ШеФ Гъз яко запали мотора след нейните наминации Joy
На Мара историята не я гледах...нещо обаче не ми се връзва-винаги за пари говори и парадира колко много има, и в същото време как останала без нищо. А за Гущеров е вярно, скарали са се за пари, затова са се разделили-той за толково години явно не я опозна Close не вярвам обаче първият й мъж да не плаща издръжка за детето..

Смяхме се преди ден на Гани за конкурса, снощи психо готвача ревна за БОПпп, паднах...в тая къща след седмица изолация явно психиката им нещо се обърква. Наистина недоумявам как може да се вживяваш за такава глупост.
Надявам се да излезне Антон, харесвам го на фона на Мегз и Шефа, но е скучен. А той публично ли е обявил, че е гей? Шефа само това повтаря, а аз си спомням, че Антон предлага брак на Миглена при Гала, или нещо бъркам?

# 1 843
  • Бургас
Мара е фурнаджийска лопата,трябва да си супер наивник да и повярваш на сълзичките.

# 1 844
Вижте сега, щом гледаме това предаване всички тук сме малко или много сеирджии Joy Та от гледна точка на това не е полезно нито Шефа нито Мегз да излизат. Поне ни правят сеира.
Тото ви бил станал любимец? И ако останат такива като Тото кой ще ни прави шоуто? Какво ще гледаме? Как лежи на корема на Богданска ли? Не, не. Мегз и Шефа трябва да останат и не мисля че ВБ ще се лиши от тях.

По мое мнение трябва да се номинират най-малко активните и атрактивни участници за да не може талива като Тото и Роналдо да избутват до финал.

На Мария изобщо не и повярвах. Затвърди мнението ми, че лети като пеперудка от цвят на цвят към поредния спонсор. Тоя Свинаря май бил 60 годишен. Евала, маме! Сигурно има разчах откъм харч.

Общи условия

Активация на акаунт