Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 233
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Бургас
Мара е фурнаджийска лопата,трябва да си супер наивник да и повярваш на сълзичките.
Мария е на принципа"добре,че е майтапа, да си кажем истината" завърта се покрай цуни,с ясната мисъл да изкопчи пари.тя си му го и каза се,пари за новия и "проект"

# 1 846
  • Сф
Думите @утка, лайно, как е възможно човек над 40 да ги използва по друг, непознат човек?
Вижда , че Антон е мека Мара..що не нарече така някой бабаит? Аз бих го съдила! Ми като е нервен, да си пие хапчета!Мисля , че Гани уцели.На мен Шефа също ми е събирателен на всички тормозители от училище.Именно страх е думата, която свързвам с него.И леке.
Загрижил се той за Африка, пък не отворил ресторантче за чорбица от 2 лева...И как се разплака за боба- пълен ненормалник със сбъркана психика!И за мен е 'едераст тоя човек..ама неосъзнат.Да се издърви така на някой мачо , да яде бой че и да му го нахакат, че белким се кротне!
Дано зависимостта му е само към храната, в частност боба, защото не реагира адекватно хич!

# 1 847
Аз много се смях на бобгейт, чух нещо как от земетресението свършвало сиренето в Италия и птици кълват децата и изобщо така се смях...но той се тръшка и рева, защото още в началото си повториха няколко пъти "Мисия е, мисия е" и после той се затръшка на умряло...доооста смешен сценарий, сигурно му е по договор. Като чантата с пачки на Мара. Сашка като поиска да даде и тя пари, на нея не й ставиха чантата с пачки в изповедалнята, подминаха я все едно нищо не е казала. Явно и изхвърлянето на Мария е по договор. Както и "изповедта" в кревата, само дето Цуни не пожела да й слуша глупостите. И изобщо...не им се получават сценките.
Ех, къде е Кичка, къде е...талант си беше тя.

# 1 848
Надявам се да излезне Антон, харесвам го на фона на Мегз и Шефа, но е скучен. А той публично ли е обявил, че е гей? Шефа само това повтаря, а аз си спомням, че Антон предлага брак на Миглена при Гала, или нещо бъркам?
Публична тайна е, но човекът не се е заявил като такъв официално и не е ничия друга работа да го обявява публично като факт, освен лично негова си. Естествено, шеВ не го прави с цел да официализира някакъв факт, а да го осмее и уязви, въпреки че неговото лично поведение, е в пъти по-гейско от на Антон.

Нямам НИКАКВА нужда от присъствието на Петров от тук нататък! За Мегз ми е все тая - с нея и без нея... Все пак трябва да почнат да излизат, за да се проявят и сенките най-после.

# 1 849
  • на брега на морето
Снощи се увлякох в четене тук и пропуснах номинациите на Джулката и Тото. Ще ми хвърлите ли един линк?
Гущеров е изпратил нотариално заверена декларация, че ако Мария спомене името му в ББ ще я даде на съд.

# 1 850
  • Бургас
Те само пари са и в ума на Марийка,тази жена няма чувства.И Свинаря или там с който е ще разбере що за парцал е и как точи кинти само и ще и набие и той шута.И така тя ще си продължава в същия дух да си търси спонсори,че клиповете са и много важни макар никой да не го вълнува.

# 1 851
  • Сф
Хората в Италия не плачели за жертвите, а за пармеджано...
Това е култово просто! Утепа и Черната Златка по мисъл! Joy

# 1 852
Гущеров е изпратил нотариално заверена декларация, че ако Мария спомене името му в ББ ще я даде на съд.
Четох го това и Мара едва ли го е забравила. Ако толкова я е страх, дума нямаше да обели! Също не е забравила, че камерите снимат денонощно и хич даже няма да проспят такъв момент на откровение, ако ще и 4 сутринта да е. Всяка дума, казана от нея, е казана с цел. А структурираната и реч издава дълго обмисляни изказвания.

# 1 853
  • София
И мен не ме трогна Мария.
Все си мисля, че целта на последният ѝ брак е била да има дете от Мечо, та да си подсигури старините, но уви.

# 1 854
Моля ви, Даниел Петканов кои номинира?
Пропуснах!

# 1 855
  • У дома
Лили, благодаря за инфото-въобще незнаех за този Антон. И аз съм съгласна, че по тази тема може да говори той, и то само ако иска. Това кюфте Петров не спря да го повтаря-гей, та гей.
Свинаря върти още няколко като МарчИто, та му е все едно дали е с него за пари, със сигурност се досеща, че Мара не е с него заради аполоновото му туловище или напредналата възраст😉

Връщам се да ви чета😊

# 1 856
Ами, ничия работа не е, да се завира на хората в чаршафите и да обсъжда кой с какво или с кого си ляга! Много по-грозно е да си гей по душа и манталитет!

# 1 857
Абе детето на Мара в Италианския лицей ли учи? Стана ми любопитно. Такава драма, че не може да плати таксата. Кое ще да е пък това толкова елитно и класно училище, на което толкова държи Марчето.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2017, 09:37 от ARIA*

# 1 858
Май там, да.

# 1 859
Признавам си без бой, че не можах да изчета всичко. Много са ви активирали номинациите  smile3534  Признавам си и че гледах с едното око вчерашния лайф, но съм наострила слух за Гала и компания. Като пуснат част от видеата ще наваксам.

Гледах изповедта на Мария и с риск да ме анатемосате, но и на мен ми се стори искрена. Не зная защо и кое точно, но има нещо в нея, което ми харесва. Евгени ми направи пак кофти впечатление с коментара след видеото. Не мисля, че точно той и Патрашкова са хората, които да държат сметка на която и да е майка за възпитанието на детето й и че си изгризало ноктите, защото "вече не живее в голямата къща в Бояна". Това е дете все пак и ако е свикнало на един стандарт, промяната неминуемо ще му се отрази. Спирам да я дъвча Мария, тя така или иначе вече си има нова лИбоФ и стандартът й е в норма.

От тримата номинирани нито един не ми е симпатичен. (То всъщност и от целия сезон нямам фаворит). Смятам обаче, че когото и да изгонят в понеделник форматът все ще изгуби. Прекалено вероятно е да изгонят близначките и тримката да ги оставят да се излагат на воля, а до следвашите номинации вече лагерите ще са прегрупирани и ще има нови на пангара. Има доста пълнеж, за който не сме видели почти нищо и е редно да си ходи по живо, по здраво - Роналдо, финансово закъсалия го "мултимилионер" и крупен земевладелец, с изумително мъжкарски прякор Цуни, Дани Милев, Маргарита, Енджи... Близначките дори на моменти забравям, че изобщо са влизали, камо ли, че още са в Къщата.

ПП. Много смешно ми беше, когато ШефЪТ заплака за боба. На този сюжет и най-великият индийски сценарист би завидял! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт