Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 339
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 875
Абе нямам думи за първенющината на БГ звездичките. Да е живо и здраво детето, дано има повече акъл от майка си и да не поеме по неиния път. Знам едно, от високо се пада най лесно. Дано Мара успее този път да посъбере малко парички, да не се окаже след 5 години изритана от поредния спонсор, пак със 100 лева в чантата.

# 1 876
Абе нямам думи за първенющината на БГ звездичките. Да е живо и здраво детето, дано има повече акъл от майка си и да не поеме по неиния път. Знам едно, от високо се пада най лесно. Дано Мара успее този път да посъбере малко парички, да не се окаже след 5 години изритана от поредния спонсор, пак със 100 лева в чантата.

Ами Мара за толкова години на сцена да беше спестила някой лев и да инвестира в нещо друго освен себе си.

# 1 877

То не е само таксата за обучение, това е един стандарт на живот с всичките му прилежащи дрехи, обувки, почивки, бла-бла, парад на суетата... тя трябва да се претрепе от друсане на гьобеци по кръчмите, за да го осигури сама. А отделно нейните шанели и шрангови, поддръжка, клипове, песни, абсурд е да се оправи сама и да запази "нивото", с което постоянно се фука. Лоша работа.

# 1 878
Енджи пък ме изуми с тая рокля от снощи, напъхана като наденица в целофан, а профила на мис-кото и тЕло, беше гротеска...

Ама моля ви се, не превръщайте Цуньо в легенда. Този си е средностатистически зърнопроизводител, дето драпа за евросупсидии. Той е със стандарт на селски кмет, повече едва ли може да предрожи. То и вида му такъв - сина на кмета на селото. Само демонстрациите му са като че е Илон Мъск, минимум. Мара не му е по джоба.

Точно за Цуни, но какво прави при VIP -овИтИ тогава? Той самият вмъкна, когато Мария каза, че е имала финансови проблеми след раздялата, че е в същото положение. Ясно ни е защо са в Брадъра - за хонорара, но защо по дяволите се изхвърлят с някакви супер тежкарски визитки, а не покажат себе си без излишно натягане? Така и така вътре след втората седмица всичко лъсва.

А горкото влюбено Алексче си помисли, че Мария ше налети на нейния Дани. Де е на Марето стандарта, де е Дани...?

# 1 879
Незнам какъв и е хонорара на Мария, но все пак и продуцентите прибират доста голяма част. За да поддържат този стандарт повечето определено си трябва спонсор. Скъпите клипове, скъпите дрехи, луксозни ваканции. Като сложиш и услугите на фризьор, козметик и маникюр и ето те свършили парите. Ама разбира се Мара не ходи при кварталната фризьорка като мене, а ходи някъде където плаща минимум 100 кинта. Все тая. Не обичам да коментирам такива неща, но не се стърпях при положение, че се фръцкаше с Шанели и плямпаше колко е хубав живота с Хриси, а накрая какво излезе. Броила едва ли не стотинките.

# 1 880
  • София

То не е само таксата за обучение, това е един стандарт на живот с всичките му прилежащи дрехи, обувки, почивки, бла-бла, парад на суетата... тя трябва да се претрепе от друсане на гьобеци по кръчмите, за да го осигури сама. А отделно нейните шанели и шрангови, поддръжка, клипове, песни, абсурд е да се оправи сама и да запази "нивото", с което постоянно се фука. Лоша работа.

Тя затова се оплака, че не й дава развод Гущеров Mask Как да върже новия здраво и да цоца.

# 1 881
  • София
В интерес на истината аз напълно разбирам аргументите на Мария за бъдещето на детето и, както и реакцията и. Нормално е да искаш най-доброто за детето си, ако можеш да го позволиш - ето, тя не е имала възможност по една или друга причина като дете да получи това, което сега може да даде на дъщеря си...Да, има училища с по ниски такси, но тя ясно съзнава, че Марая вече има изградена среда в настоящото училище, ако добре се развива, има основата,  нейните приятели там...разбира се, че ще иска да продължи да и подсигурява същите условия. Вече по какъв начин...тя е родителят и си преценява. Това е нейна отговорност. И аз бих искала, но нямам средствата да го направя - конкретно за AEA. Също така разбирам "структурираната и реч", това да подбира изразните си средства - ми да, на мен ми е приятно да я слушам като говори - обмисля нещата, премерена е в изказа си - не е обикновено назубряне на някакви готови фрази. Аз си признавам, че съм джаста праста и на моменти много ми липсва точно това - да формулирам правилно и обмислено, особено ако съм емоционална. Дори да е вземала уроци по правоговор в някакъв момент от живота си, ми браво - постарала се е, получило се е. Оставям напълно настрана показността, марковите чанти и всичко останало, което може да пипне като поведение. Номинациите и бяха много добре аргументирани и застъпи позиция по отношение на Антон - което нито един от мъжете там не направи.

Шефът е човек, който със сигурност не бих искала да имам в обкръжението си - безцеремонен, агресивен, налагащ се - пълно перде, никакво съобразяване с нищо и никого, нетърпящ опониране. Да, вдига рейтинга на предаването, нормално е - неговият профил на провокатор е търсен. Но е нетърпим - и като поведение и като физика. Спомням си, когато беше готвач в едно предаване преди време и беше обяснил, че той на своето дете го е гнус да му сменя памперса, защото разбирате ли "шефовете" имали много чувствително обоняние и....

По мое мнение ще си тръгне Антон, защото просто няма да събере необходимата подкрепа от зрителите. Някак си го асоциирам с Къци, но една идея по-обран като присъствие - той си е жертвата.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2017, 10:16 от Velina25

# 1 882
  • Sofia
С хонорара от ВБ ще подсигури обучението и,какво се е притеснила толкова...200 хил.не е малко

# 1 883
Добре бе, джанъм, като виждаш, че с лесното вече не можеш да се праиш на гоУем, защото просто не си, що ти трябва на гол тумбак чифте пищови?! Ми живей си нормално! И ние дето не караме джипове, имаме дни на тая земя, пък ни от глад сме умрели, ни децата ни неизучени останаха, ни голи сме тръгнали, щото не сме в Шанел облечени. Ми баба знае две и двеста. Простирай се според чергата си, кво си надскачаш възможностите и после си готов във всякакъв сеир да участваш, за да си осигуриш екстри за два три месеца, щото за толко ще изпука хонорара Мара, за да ни залее със снимки на манджите и покупките си, сега сигурно от някой остров. Москва не вярва на сълзи, Марче... Тия сърцераздирателни драми не на нас, не е като да не те познават хората. Затова никой с акъла си вече не се връзва на такива и възможностите им намаляват след поредния цирк...

# 1 884
  • софия
Скрит текст:
В интерес на истината аз напълно разбирам аргументите на Мария за бъдещето на детето и, както и реакцията и. Нормално е да искаш най-доброто за детето си, ако можеш да го позволиш - ето, тя не е имала възможност по една или друга причина като дете да получи това, което сега може да даде на дъщеря си...Да, има училища с по ниски такси, но тя ясно съзнава, че Марая вече има изградена среда в настоящото училище, ако добре се развива, има основата,  нейните приятели там...разбира се, че ще иска да продължи да и подсигурява същите условия. Вече по какъв начин...тя е родителят и си преценява. Това е нейна отговорност. И аз бих искала, но нямам средствата да го направя - конкретно за AEA. Също така разбирам "структурираната и реч", това да подбира изразните си средства - ми да, на мен ми е приятно да я слушам като говори - обмисля нещата, премерена е в изказа си - не е обикновено назубряне на някакви готови фрази. Аз си признавам, че съм джаста праста и на моменти много ми липсва точно това - да формулирам правилно и обмислено, особено ако съм емоционална. Дори да е вземала уроци по правоговор в някакъв момент от живота си, ми браво - постарала се е, получило се е. Оставям напълно настрана показността, марковите чанти и всичко останало, което може да пипне като поведение. Номинациите и бяха много добре аргументирани и застъпи позиция по отношение на Антон - което нито един от мъжете там не направи.
Уроци по правоговор? Трябва да върне парите на логопеда. Продължава да говори с диалект. Другите "красоти" на изказа ѝ и начинът, по който се опитва да ги изкаже не подлежат на коментар Laughing Няма да споменавам ползУването на думички, чието значение ѝ е непонятно. Дамска работа, кво да праиш.
Човек се простира според чергата си. Грозно е да използваш детето си, опитвайки се да прикриеш меркантилността и собственото си желание да живееш по определен начин.

# 1 885
  • София
Zvanche, логопедът си е отделно Grinning По този въпрос очевадно не е работила.

А за нивото, нали знаете приказката - не е лесно на слезеш от мерцедес на трабантче Grinning

# 1 886
Типично българска черта е това да се парадира с фалшив стандарт. Смешно, но имам такива познати. Облича тениска за 180 кинта, дънки за още толкова и Найкове за 300. Накрая на месеца се стиска да даде пари за ток и парно и реве колко е скъпо. Жалко за такива хора. И аз искам да заведа дъщеря си в Риц, ама за момента мога да си позволя само Гърция. Щеше да ме впечатли Мария ако още след първия развод се беше оправила сама. Със Мечо всеки може.

# 1 887
Детето на Мария нали има и баща?
Не би ли било редно и той да участва в таксите за обучение и издръжката?
Доколкото си спомням беше хотелиер,  все ще може да отдели за детето.

# 1 888
Eей, на ден десети от началото на шоуто успях да изгледам целия лайф, без да ми се доспи. От цялата дандания снощи в главата ми остана... шармантната шапка на Евгени Минчев. Laughing Като един съвременен Харун ал Рашид-отпускар се беше барнал. И продължават да го обявяват с купешките му титли от интернет. Пародията е пълна, но поне беше в унисон със събитията и целия дух на шоуто. Другите хитове на вечерта бяха ревящият за загубата на тенджера боб(и ненамси колко пармезан в Италия) шеф ooooh!, както и госпожица Счупен нокът. Втората успя да ме изуми, наистина. Но не в положително отношение...
Не разбрах защо Мегчето събра цяла кошница "честитки" от съквартирантите. Явно пак нямам точна представа за отношенията в къщата, но не ми се струва тя да е най-големият дразнител там. На пангара отново са хората, които не си трайкат много-много. Предпочитах някой като Цуни, Алфредо или Джугани(Бай ти Брадър добре я ковна снощи). Даже за Алфредо се колебая, защото умрях от смях с неговите номинации, но другите двама са ми напълно излишни. Тото също е от тези по кьошетата все още, но в него може би има хляб - загатна го и той с номинациите си. Богданска и Петканов също ще са доста безинтересни извън раздутата им лична драма. Футболистът не блести с особено присъствие, но ми хареса, че като малко инатливо кутре е захапал елегантния глезен на Сашка. За Дани Милев, Ваня Щерева и Марги Хранова съм на кантар. В миманса са и може там да си останат, но имам някакво усещане, че ще се проявят по-нататък.
От номинираните предпочитам да си тръгне Стефанов. По-неприятен и безинтересен ми е от готвач Петров.

# 1 889
  • софия
Сега Галина ще рИве за Марчето. Sick

Общи условия

Активация на акаунт