Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 355
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Те отделени,ама не като Сашка и Маргарита. Нали от общата спалня се влиза в тяхната, която е отделена само със стъкло.
Да, затова написах "леко". Peace

Не, скандала стана по време на лайфа и Кънчев го отбеляза.
Мерси, Лили!  bouquet Значи може и да не разберем какво е станало точно, ако не ни го излъчат.

За големия Гущеров съм чувала, че е стартирал със застрахователен бизнез, който после продал и оттам са му милионите. А сега бил в хотелиерския. Обаче не претендирам за достоверност. А и истинските богаташи не се ограничават само в едно поприще.

# 2 056
Почтенните хора страх ги е Марчето да не ги изложи, алоооооо да и бяхте оставили колата на жената, сега нямаше да ви се смеем и на вас.

# 2 057
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Помня как я даваха в Черешката бяха заедно със умното Светли..ей не спря да повтаря на всяко изречение мъжа ми, мъжа ми, мъжа ми.... Вероятно Светлито там е разбрала, че Хриси е свободен електрон и е хвърлила въдицата, но не мисля, че са били френдки...That's all.. Laughing
Възможно е, просто някъде бях чела/чула, че са приятелки. Но и да са били - все тая, пак е That's all.  Laughing

# 2 058
Мара, ако беше толкова умна, щеше да има предбрачен договор. Или пък според него остава гола като пушка при развод?  Thinking

# 2 059
  • На ръба..
И аз мисля, че има договор и по - скоро няма право да има претенции към неговите доходи и имущество.

# 2 060
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Мара, ако беше толкова умна, щеше да има предбрачен договор. Или пък според него остава гола като пушка при развод?  Thinking

Ако подпише такъв обикновено пише, че няма претенции. Ако не стандарта процедура - всичко придобито по време на брака се дели.

Не мисля, че има договор. Онези бяха твърде ларж към нея, че във фирми я вписваха, че баща с новата му жена им кумуваха...За това онзи не й дава развод, но пък си има процедура и в такива случаи, само й трябва добър адвокат.

# 2 061
Та, мисълта ми беше - Мара е всякаква, но му е законна съпруга. сам си я е избрал и ще си понесе последствията.
Всичко това в разказа е много хубаво и е добре, че справедливостта е възтържествувала, но... в Италия. Тук по закон никой съпруг не е длъжен да издържа жена си при развод. Само за дете има задължения, собствено или припознато, дори и да не е биологичен баща.
Единствено, ако има предбрачен договор, е длъжен да спази договорните отношения при евентуален развод. Съмнявам се, че ако има такъв договор, то в него има каквато и да е клауза в полза на Мара. На детето ѝ, още по малко. В случая не ѝ дължи нищо. Даже съм убедена, че ако има последствия за някого в този развод, 100% това ще е тя.

Всичко, придобито по време на брака, се дели. Затова Гущеров младши с ножицата е разделил парцалките. Друго Мара не е придобила, било и е дадено да го ползва и са си го взели. На нейно име, очевидно, няма ни-що!

# 2 062
  • Варна
Уф, ама и вие , имала връзки все с богати мъже, ами че те всичките и колежки са така , няма да тръгне с овчаря Пешо от Горно Нанадолнище, я . Начин на живот в тия среди . Мнението ми за Мара беше неутрално на старта на ББ, знам коя е , не я слушам, с кого си ляга не ме интересува, сега ми се издигна с една идея в очите, с номинациите ,които направи , обоснова се смислено. С изповедта в спалнята преигра малко, според мен , но пък не беше и чааааак толкова дразнеща .

# 2 063
Дали не е излизала и да е разбрала какви са настроенията срещу шеф Петров и затова да го е номинирала?

# 2 064
  • Бургас
Мара със суичър за 2 бона била полудяла по новата street style марка на пазара „Vetements“, която репрезентира и в къщата на „ВИП Брадър“. ooooh! То бива показност ама нейното вече е прекалено и става досадна.

# 2 065
Не е баш така. По закон бивш съпруг може да предяви претенции след развода за издръжка, както и родители да искат издръжка от децата си в случай, че не са в състояние да се грижат сами за себе си.

# 2 066
Мара със суичър за 2 бона била полудяла по новата street style марка на пазара „Vetements“, която репрезентира и в къщата на „ВИП Брадър“. ooooh!

Сигурно са й платили да разходи дрешките

# 2 067
Не е баш така. По закон бивш съпруг може да предяви претенции след развода за издръжка, както и родители да искат издръжка от децата си в случай, че не са в състояние да се грижат сами за себе си.
Тогава грешен ход с тия 3 бона! Очевидно е в състояние щом прави дарения Wink

# 2 068
Мария става "бизнес дама" след брака си с Гущеров. Вписват я в бордовете на някои от фирмите им.
Забележете, като "юрист" и "Ай Ти" специалист.... ще умра просто Joy
Когато нещата тръгват на зле, предвидливо Гущерови я изритват от фирмите им....и не само.
Не че те са стока, но са обиграни, знаят какво да правят. А Марчето, само фърчи и реди високопарни "подредени мисли и речи". Интересно ми е, при положение че в главата и са само финикийски знаци, омъжвала се е, и се намирала сред хора с връзки и много пари, как не е могла да направи нещо свое, някакъв бизнес който да и носи някакви доходи, освен пеенето по кръчми. Ами,...СПОРЕД МЕН си е глупава, нищо че се мисли за голямата работа.
Надявам се че това падане от високо ще я научи на нещо, и ще си вземе нужните поуки.

http://skandalno.net/%D1%88%D0%BE%D0%BA-%D0%B3%D1%83%D1%89%D0%B5 … %BC%D0%B0-168034/

http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D … 1-news643151.html

# 2 069
  • Варна
А вота наказателен ли е или "спаси " ? Ако е кой да излезе ,може и Мегз да си отиде , ако се активират феновете на Мара, заради скандала между тях   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт