Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 333
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 070
Ами глупава е много ясно. Ако не беше щеше да си върже гащите от рано, а не да реве по телевизията, че имала 100 лева в чантичката.

# 2 071
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен ми се видя пак зацапала фаровете като се изповядваше 😄
Глупавка е, сал с едни диаманти си останала и как не са и прибрали и тях се чудя .
Ма и Хрисито никаква стока не е, каквато и да е майката, каквото и да ти е направила това дете каква вина има???
То си има чувства, приело те е като родител и ти без да го потърсиш.

# 2 072
За мен не 🙂, но аз уважавам труда си които съм положила в изграждането на този дом, а и обичам парите 🙂.

То и Гущера беше пишман певец - пееше в Бон-Бон с Поли Генова и Йо Драгнева  Laughing
Снимки няма ли някакви?

# 2 073
Скрит текст:
За мен не 🙂, но аз уважавам труда си които съм положила в изграждането на този дом, а и обичам парите 🙂.
Цитат
То и Гущера беше пишман певец - пееше в Бон-Бон с Поли Генова и Йо Драгнева  Laughing

Снимки няма ли някакви?

http://www.bliasak.bg/a/vizhte-khristiyan-gushcherov-v-detskata-grupa-bon-bon

# 2 074
  • София
Не знам дали до сега е излизала Мария, но ще излиза - утре и в събота има участия в Пазарджик и Пловдив.

# 2 075
Мара значи не е никаква златотърсачка. Това два пъти да се омъжиш за милионери и да останеш кажи речи на улицата със 100 лв, е тъжно направо.
А не виждам защо някоя жена ще подписва предбрачен договор, в който няма нищо в нейна полза.

# 2 076
  • Бургас
Глупава е Мария,нейните колежки по-оборотните съумяха и си накупиха апартаменти,а тя нищо.

# 2 077
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Цитат

Снимки няма ли някакви?

http://www.bliasak.bg/a/vizhte-khristiyan-gushcherov-v-detskata-grupa-bon-bon

И видеа имаше в тубата, но в едно интервю Поли Генова каза, че на шефката на Бон-Бон й било наредено да изтрият клиповете. Но нормално, Орел спонсорираха предаването им по БНТ, даже мариния убавещ и водещ беше, и добре се спряваше, между другото. После някъде са го изпуснали...

# 2 078
Не е проблема с какво останала, а как парадира!

# 2 079
  • Бургас
Бащата на Мария ги бил изоставил още като малка и се установил в Щатите.Майка и работела на три места,за да издържа нея и сестра и,а в училище и се подигравали и обиждали майка и.Баща и никога не поел отговорност към тях,имала брат,който не познавала и не желаела да вижда и до днес.

# 2 080
А, и друго се сетих. Нали каза Марчето, че от една година са разделени. Някъде януари-февруари нали тя участва в "Черешката на тортата". Та тогава тя се изхвърли, като ги беше поканила в някакво заведение, наела готвач да им готви, тя само цвърчеше край него, купуваше риба Туна, както се изрази, и въобще нямаше вид на безпарична.

# 2 081
Не е баш така. По закон бивш съпруг може да предяви претенции след развода за издръжка, както и родители да искат издръжка от децата си в случай, че не са в състояние да се грижат сами за себе си.
Тогава грешен ход с тия 3 бона! Очевидно е в състояние щом прави дарения Wink

Под "не са в състояние да се грижат сами за себе си", се има предвид, че здравословното им състояние не позволява да работят и да се издържат.

# 2 082

Снимка на Мегз от 2013 година!Лично аз едвам е познах. Hushed

# 2 083
# 2 084
  • Сандански
Кой трябва да тръгва, аз мисля, че готвача ще е интересен за интриги, но ме дразни лекичко, Тонката също лееко е лигав.

Общи условия

Активация на акаунт