Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 339
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 085
Ами те плужеците са си лигави...

# 2 086
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ние даже не разбрахме колко и  кои са номинирани. Извън Антон, шефа и Мегз де, за тези с по-малкото гласове говоря.

# 2 087
Според мен ще изкарат близначката или Антон, другите им трябват за шоуто.

# 2 088
  • somewhere near the sea
Не е баш така. По закон бивш съпруг може да предяви претенции след развода за издръжка....
Издръжка за бивш съпруг може да бъде присъдена само, ако той е нетрудоспособен и не  може да се издържа. Нетрудоспособен в случая значи много тежко здравословно състояние, документирано по съответния ред / и да няма имущество, което би могъл да продаде или да отдаде под наем/. Извън тези случаи издръжка се договаря между страните. Явно, че гущера си е опекъл работите.

# 2 089
Той ги е опекъл, ми Марчето къде бля...

# 2 090
  • Sofia

Цитат
То и Гущера беше пишман певец - пееше в Бон-Бон с Поли Генова и Йо Драгнева  Laughing

Снимки няма ли някакви?

http://www.bliasak.bg/a/vizhte-khristiyan-gushcherov-v-detskata-grupa-bon-bon

И видеа имаше в тубата, но в едно интервю Поли Генова каза, че на шефката на Бон-Бон й било наредено да изтрият клиповете. Но нормално, Орел спонсорираха предаването им по БНТ, даже мариния убавещ и водещ беше, и добре се спряваше, между другото. После някъде са го изпуснали...
Освен "певец",Хрриси беше и актьор в НЛО,тати Доби бе продуцент...

# 2 091
Номинирани са Антон, Мегз и Петров. За близначките тези дни ще се реши дали им е успешна мисията

"Тази седмица за мястото си в Къщата ще се борят Шеф Петров, Антон Стефанов и Мегз! Вече всичко е в твоите ръце! ГЛАСУВАЙ!"

# 2 092
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Щом само те тримата са номинирани, най-вероятно ми се струва да си тръгне Антон.

# 2 093
  • somewhere near the sea
Мисля, че на близначките им стига толкова слава!

# 2 094
Ще разкрият близначките "изненадващо, чудо невиждано, уникално..." и от света троица ще св отърват. Според мен!

# 2 095
Знаете ли докога ще започва ВБ в девет вечер , еми не е честно.
Особено , защото  заспивате после, и става интересно чак на другия ден , когато едва ви изчитам. Rolling Eyes
Друго си е  да коментираме по горещи следи  Mr. Green

И да си кажа , че според мен  Peace Мегза е най-дразнеща. Още се чудя откъде се пръкна това същество , че и е с такова самочувствие . Много ми е евтина някак.

# 2 096
Може да излезе Антон и да се озове в студиото като коментатор. Може и при Гала.

# 2 097
 Явно Нова пробутват сериала като по-вървежен и затова избутаха ББ от 21.00
и на мен ми е късен тоя час

според настроенията във ФБ готвачът трябва да си ходи

# 2 098
Може да излезе Антон и да се озове в студиото като коментатор. Може и при Гала.
Антон , мисля аз , че ще го задържат. Най-малко за негово собствено назидание. Толкова години плещи при Гала за другите. Нека да види лесно ли е от другата страна.
Пък и има какво да покаже , то с тоА шев голяма драма от нищо се получи. Ще му гледа той Таро-то. И Антон му го от-върна с ТАРА-торото  Joy

# 2 099
  • София
Мен в момента идеално ме устройва да започват в 9, защото отскоро ми хвана окото едно ковашко реалити на Хистори - ковачи (изковани в огъня) са в състезание и правят истински оръжия, трябва да се придържат към изискванията, а и разказват интересни неща за историята и употребата на оръжията, и после ги тестват. Досега хващах по някой откъс от серия, най-после тази вече хванах началото на един сезон. Малко шантаво, защото съм жена, но винагисъм си падала по някои по-момчешки неща.

Общи условия

Активация на акаунт