Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 305 391
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 250
Със сигурност Мария ще съди Мегз.
Абе не е толкова сигурно! Ще си вадят кирливите ризи една на друга пред трети лица... На никоя от двете това не ѝ е изгодно. Sunglasses

# 2 251
Ако Мегз наистина е с този, с когото я спрягат няма нужда да се притесняваме за нея и за това, че Мара може да я съди.

# 2 252
  • Бургас
Лаеш на каишка,тая много проста!
Не е чак толкова проста щом осъзнава това.
Аз не можах да го разбера това за каишката newsm78 Някой ако може да ме просветли

# 2 253
  • София
Аз съм за Мегз и Шефа. Заставам на тяхна страна...даже шефчето ми се вдигна в очите...
След като съм отвратена от Мара, значи и аз съм за Мегз...  Joy

# 2 254
Сашето дали още спи?

# 2 255
  • София
Грънци ще съди! Ще иска по0бързо да се забрави.
като я видя мара и се секам за крилатата фраза на една от участничките в ББ-фемили - за селската пръчка.

# 2 256
Аз не можах да го разбера това за каишката newsm78 Някой ако може да ме просветли
Това са някакви вътрешнозаводски тайни... Няма и да разберем! Crazy

# 2 257
Умирам от смях като си представя сина на Доган и Мегз.Joy
Мара се засегна и то много, ще я съди, за да защити честта си, така мисля.

# 2 258
Ужас двете парцалеси как си размениха в очите точно кои са и как си вадят хляба т.е друго. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 259
  • Сандански
Подкрепям Мегз с две ръце инатът и обаче надделя и удържа на думата си. Simple Smile

# 2 260
  • в резерват
Ганито за Мара "даже   2 пъти се е женила, и то за какви мъже, а ти нито за един" Joy Joy Joy

# 2 261
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Мегз отива в съда. Мара ще я съди и каза.
И дано я нареди както трябва, да видим колко рокли ще я спасят "честната" бизнес дама.

Това се доказва лесно - декларираните приходи от фирмата със сигурност не съответстват със стандарта й на живот. Докато Мегз няма как да докаже каквото и да било, защото Пайнер веднага изкарват един отчет с 100 участия на Мара, при това частни партита с хонорар 8000 и да я видим видната модистка... Laughing

# 2 262
Гани изби рибата с това изказване, толкова си може милата, явно за нея тези мъже са вся и всьо.

# 2 263
  • У дома
Е нали блъсна Г класата😂😂😂 тя приключвала с роклите.
По-лесно било с козметиката и щяла на нея да набляга-от алито поръчва и продава. Сега затова набляга на перуки, грим и т.н.

О Мара ще я съди, каквато и да е, това зъбатото не може да е обижда публично😉

# 2 264
Аз съм за Мегз и Шефа. Заставам на тяхна страна...даже шефчето ми се вдигна в очите...
След като съм отвратена от Мара, значи и аз съм за Мегз...  Joy
Плачете значи Мичето да ви подведе под отговорност. 😲
Ще се срещнете в съда. 😜

Общи условия

Активация на акаунт