Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 305 706
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 355
е кой е?

Последна редакция: чт, 21 сеп 2017, 22:44 от gold__

# 2 356
Да си призная без бой , изобщо не съм смятала , че фолкаджийка , позната ми само от реклама , ще ми стане симпатична. Тя е прихванала от дамите , защото е била в тези среди. Каканижева ще пострада.
И да , позволи си Мегза отвратително държание. Мара направо ми се издигна в очите .
ДжуГани направо ме смая обаче  Joy
Логика за успех-два развода  Joy Ама поне брак е имала жената , не като Мегза безбрачна  Joy
Е , няма такъв смях.
Да се допълня само- ако и на двете им направят данъчна проверка , дали няма да се  строят до Цунито. smile3513

# 2 357
Те парите за Риц нямаше да и ги наброят кеш, че да ги задели за такси, човечецът ги е предвидил за хотели и разходки, не за спестявания на МарчИтУ.

# 2 358

След пуФчо Мара е решила да ни убеди, че по любов е с този младеж!

Нито един от двамата на тази снимка не е Свинаря, който се спряга за новият на Мара.

# 2 359
А кой е?
Има ли снимка някъде из необятното интернет пространство на този Свинар?

# 2 360
А кой е?
Няма негова снимка в нета, поне не можем да намерим. Тази снимка по-горе я нищихме в Компроматите и се оказа, че бил някакъв сръбски певец и човек от приближените му Grinning

# 2 361
Trollface
А кой е?
Няма го , поне според темата. Никой до днес не го извади на картинка.
Митичен герой. Сатир Rolling Eyes

# 2 362
Мари, много благодаря ! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomFlowers Sunflower

# 2 363
  • Испания

Нито един от двамата на тази снимка не е Свинаря, който се спряга за новият на Мара.

Горан Брегович със сигурност не е.

# 2 364
И тук я нищихме, този пък, много потаен, разбрах само, че е над 50-годишен човека.

# 2 365
Този вдясно не е ли Горан Брегович? Поправете ме, ако греша.

# 2 366
Горан Брегович е това.Simple Smile Даже тази вечер пяха и танцуваха на "Буба Мара".

# 2 367
  • Испания
Тази снимка по-горе я нищихме в Компроматите и се оказа, че бил някакъв сръбски певец и човек от приближените му Grinning

Прочети кой е Горан Брегович. Не е някакъв сръбски певец.

# 2 368
В жълтурите пишеше, че е празнувал тази година 60г.

# 2 369

Горан Брегович със сигурност не е.
Не е, и двамата са чужденци от снимката, единият е Горан, но на другия му забравих името. Тези снимки май са от партито на Свинаря, където ги бил поканил всичките - Цеца, Лепа, Горан и т.н

Общи условия

Активация на акаунт