Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 305 413
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 415
Тая вечер няма да гледам предаването, но имайки в предвид, че тук получавам по- добра "видимост", няма да съжалявам.
Не взимам страна по ДИАЛОГА Мара- Мегз, но СПОРЕД МЕН до тук Мара се о@ка. Лъжи, парадиране, противоречия, фиркане....
Иска да ви питам нещо съвсем сериозно. Докато гледахме вчера предаването с моята щерка(на 12 г. е. Има време до 18) и двете се опитвахме да сбръчкаме чело кат Мичито, докато говорим. Е, не ни се получи. Как се прай това, бре хора?
Да говоря нещо, да съм с набръчкано като мопс чело и да не се разхиля. Да не говорим, че ми е трудно за секунда да съм с толкова бръчки, а при адашката се задържа бая време и с много повторения.

# 2 416
  • Варна
Важности! Те двете заедно не успяват да сглобят едно изречение, много елементарни момичета.

# 2 417
Важности! Те двете заедно не успяват да сглобят едно изречение, много елементарни момичета.

Да, но имат самочуствие в повече и как се блещят когато го попита някой нещо. Помня и в понеделник като стана ясно, че едната е аут как викаха "ама защооо?", ревове и закани имаше към "някои хора".

# 2 418
На мен пък Марчето ми харесва как реагира.
Миглена е тъпо парче,което мачка чаршафите на не толкова известни богати мъже.Точно си е еднодневка.
Роклите са и пълен боклук като качество.
Някой спомена по-горе за цените на Н@М
Но много малко знаят,че зад тези стоки стои експлоатация на деца в Бангладеш и Индия!
Спрях да купувам от тях.
Та предпочитам Мария пред Миглена.

# 2 419
Почнаха при Гала.

# 2 420
Сега пак гледам скандалчето, отначало, с психопата. Физиономията на Мара е безценна във всякакви измерения.
Много ме кефи как Мария казва "гърджи". Раковски е град, не че има някакво значение.

Не симпатизира на Мегз, просто тя отличен катализатор агресия Мария прави диалог. Wink

# 2 421
А! такаааа... Появили се някой и тук да ни начука канчетата колку сми прости?
Ми прости сме и к'вооооо. Не правечи диалог с нас за да сти спокойни.

Мара и Мезг трябва да останат!
Колко още кирливи ризи ще се извадят. Кеф.

Честит празник, на всички правещи любимита ми тема!

# 2 422
  • София
И ма юен Мегз не ми е симпатична, но по-гнусна ми е Мария.За нея сме си сигурни каква е...долато за Мегз може и да се почудим.
Как се правят все на божи крави тия чалгаджийки, всяка като влезе става дама и много морална и измъчена.

# 2 423
А какво провокира Мегз да я нарече така пред останалите?
То с такава приятелка врагове не ти трябват, Мара може да е всякаква, но на такава злоба даже опитваше да се сдържа.

# 2 424
Леле, Гала колко грозни физиономии прави... после, като седнат на фотьойлите пак ще им се мазни на всички. Много е лицемерна тая жена, как и сама се понася не знам.

Обзорче на скандала:
Мария като изпляска 3-те хиляди, подхвърли на всеослушание "аз, пивицата от лекия жанр толкова давам, вий големити бизнесмени колко давати". И Мегза се засегнала от това, почнаха да правят диалог, за да изяснят Мара какво искала да каже с това. Диалогът ескалира до скандал, Мара каза на Мегза, че е психопат, а след това Мегза каза на Мара нещата дето каза.

Обаче, толкова ли няма материал, че три дена само това показват, на части. Малко да се поразмърдат.

# 2 425
  • Сандански
Сезонът на любовта?!? Що!?! 😂

# 2 426
Кой е коментаторът при Гала?

Някой спомена по-горе за цените на Н@М
Но много малко знаят,че зад тези стоки стои експлоатация на деца в Бангладеш и Индия!

експлоатация има и в заводите на Адидас, Найк....Епъл, но това е офтопик в случая...

Последна редакция: пт, 22 сеп 2017, 11:22 от Bradley Cooper

# 2 427
Две парцалеси спорят коя е по-по-най. Между другото нападките на Мария бяха в стил " 5 клас" - "село Раковски" и т.н. Понеже Стара Загора е столица, може би.

# 2 428
Мара обаче редовно е нафиркана в ефир.

При Гала пак се защитава Мария.
Мегз е пълно куку и ненормална, но не е злобна според мен. Злобното джудже е Мара. И с подмятанията си го търсеше. Просто явно е подценила какво куку е Мегза.

А Джулиана счупи тъпомера, да се подмаже на Мара.

# 2 429
Две парцалеси спорят коя е по-по-най. Между другото нападките на Мария бяха в стил " 5 клас" - "село Раковски" и т.н. Понеже Стара Загора е столица, може би.
Виж квооо, на Стара Загора има табелка "Центърът на Вселената", така че много моля!!! JoyJoyJoyJoy

Коментаторът е Станислав Дочев, свеЦки жОрналиЗД.

Общи условия

Активация на акаунт