Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 674
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 490
Аз пък се чудя да не е сценка. Те се познават, подхвърлят реплики, но нищо незнайно и фрапантно. Може да е по сценарий

# 2 491
И още нещо- не подценявайте Мегз. Невероятно за нас, но е факт, че има хиляди фенове.

# 2 492
  • София
Предполагам са предимно подрастващи.

# 2 493
Предполагам са предимно подрастващи.
И на Марчито не са по- различни.

# 2 494
На Марчето по-скоро са застаряващи. Simple Smile

# 2 495
Да метна и аз моите две стотинки по вчерашния епизод. Снощи ми хареса представлението на съквартирантите, което зрителите трябва да подкрепят във Фейсбук. Не толкова изпълненията, колкото атмосферата и подкрепата, която си дадоха един на друг. Grinning Беше забавно и приятно, ако да не беше най-доброто в историята на ББ/ВБ.
Скандалът между Мара и Мегчето нито ме изненада и впечатли, нито пък ми докара някакво съчувствие и съжаление към някоя от двете. Мария никога преди не съм я слушала да пее.... до снощи, когато в компанията на Марги Хранова приличаше на прохождащо козле на сцената. Толкова по въпроса за нея.
Работата на Мегззззз също не ми е позната, не съм виждала сайтовете, продуктите и другите части от нейната "империя", но преди време и по съвсем друг повод изгледах ревю на нейни дрехи и си признавам, че нищичко от видяното не ми хареса. Даже повече от това - моделите на дрешките ѝ вместо да скриват евентуални недостатъци на момичетата, които ги носеха, създаваха несъществуващи такива, толкова зле скроени ми се сториха. Но да речем, че съм стара пръчка, която не разбира нищо от новите модни тенденции и дрехи, насочени към съвсем друга по възраст аудитория. Embarassed Толкова по въпроса и за нея.
Така, съдейки по личните си впечатления(или по-скоро по отсъствието на такива) от професионалните постижения на двете, изобщо не съм учудена, че си скочиха една на друга и се замеряха с вкиснали от отлежаване в душичките им "топли" думи. А били приятелки.  Crazy Но имам подозрението, че сигурно пак ще бъдат....  Mr. Green

# 2 496
Аз останах с впечатление, че Мария подхвърли това за дарението към всички, но най-вече към шеф г*з. Не знам защо кака Мигла така се засегна. А може ли някой да ме просветли за кой период на Мара се има предвид, че е изкарвала десетки левове чрез най-древната професия? Преди първия ѝ мъж, преди втория ѝ, или сега?

# 2 497
Туй ли било то Г класа, ми то много ръбато, на автобус ми прилича newsm78 Такова и без пари да ми дават няма да взема Crossing Arms

# 2 498
Пропуснах да кажа колко ми е плоско всичко покрай близначките. И колко видно е, че ги оставиха за да има кой да изгонят..
Иначе от другите предпочитам Антон да напусне. Шеф Гъз има какво да покаже, Каканижева също. 😸

# 2 499
  • София
Честно казано, нямам никаква представа какви са феновете на Мария, не слушам чалга и не мога да преценя дали е от по-вървежните изпълнителки или не. Обаче от наблюдения мога да кажа, че такава музика слушат хора на всякаква възраст, така че е възможно да са "шарени" феновете й.  Thinking

Аз останах с впечатление, че Мария подхвърли това за дарението към всички, но най-вече към шеф г*з. Не знам защо кака Мигла така се засегна.
Сигурно защото се смята за най-голямата и успяла бизнесдама в къщата.  Laughing

# 2 500
На Мегз бизнесът се дели на две, преди и след спонсора! И разликата е огромна, след спонсорът Мегз стана хай! Grinning  Мария не е стока, но и Мегз не е! Един дол дренки са! Просто Мегз е една идея по интелигентна и си прикрива злобата, но е адски злобна горката!Също е по-премерена и прикрита!

Много ще се изкефя, ако Мария се разприказва и разкаже повече за великата бизнес дама Мегз, нещата няма да са много лицеприятни убедена съм! Това дето го каза, че лае на каишка, аз го разбирам, че е вързана за този, който седи зад бизнесът й и е просто един параван! Самият факт, че има 15 регистрирани фирми Мегз с капитал от по 5 лв сам показва, че не й е чиста работата! Някой си пере парите през нея! И Златната игра си я е купила, убедена съм!
 И двете разчитат на богати мъже, това е!
Само не разбрах за случката с 13те дами на една маса и Мара, Мегз искаше да намекне, че мъжът на Мара е седял с любовниците си ли????

# 2 501
Абе някой виждал ли е Ганито преди всички тия силикони и операции...??
Ей ти още
Скрит текст:

На третата снимка според мен не е Джулиана Гани, има разлики в овала на лицето, брадичката и пр., както с другите по-стари Ганини версии, така и със сегашната. А и на тртата снимка жената има някаква татуировка на шията май отдясно, докато Гани има някакъв татуировка надпис на лявата ключица.

# 2 502
Относно кучето на каишка на мен ми прозвуча като нещо със сексуален подтекст, но едва ли е това, защото Мегз въобще не я разбра. Ако беше това, щеше да се досети за какво й говори.

# 2 503
# 2 504
  • ВАРНА
 13  броя на маса?Да не е някаква препратка,към Тайната вечеря?Хора с мисия през вековете.Нещо непонятно за нас-съвременниците им.

Общи условия

Активация на акаунт