Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 670
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
ще ни покажат "афтърпартито" - какво коментират присъстващите. Ще се разделят на лагери и ще си правят совалки за обмен, едните ще утешават и нахъсват едната, другите  ще нахъсват другата.

# 2 521
Видяхте ли това в сайта на Мегз?
Това не е ли наша Мара Flushed
http://megz.eu/product/megz-dantelena-roklya-2-1
Това е Николета Лозанова и дъщеря ѝ.

# 2 522
Тц, друга класна дама е- Ни Ло.

# 2 523
Относно кучето на каишка на мен ми прозвуча като нещо със сексуален подтекст, но едва ли е това, защото Мегз въобще не я разбра. Ако беше това, щеше да се досети за какво й говори.

След като Мегз не я разбра Мария каза, че някои така го обичат! Grinning Та и аз не разбрах дали преносно или буквално го каза! Но че има спонсор Мегз това е ясно! Просто може и каишки да обича човекът, кой го знае! Grinning

Виждали ли сте голата рокля на Мегз, с която се разхожда по светски събития и целите й гърди са отвън? Тя казва, че й е любима! Мъжете сигурно само в гърдите я зяпат с нея1 Толкова за моралът на Мегз! Grinning

# 2 524

Веждаците и чЕлото са същите, ама на тази жена лицето е по-добре оформено. На Мара е като фултболна топка кръгло. А може и да е зрителна измам от грим + яко фотошоп.

# 2 525
Относно кучето на каишка на мен ми прозвуча като нещо със сексуален подтекст, но едва ли е това, защото Мегз въобще не я разбра. Ако беше това, щеше да се досети за какво й говори.

След като Мегз не я разбра Мария каза, че някои така го обичат! Grinning Та и аз не разбрах дали преносно или буквално го каза! Но че има спонсор Мегз това е ясно! Просто може и каишки да обича човекът, кой го знае! Grinning

Виждали ли сте голата рокля на Мегз, с която се разхожда по светски събития и целите й гърди са отвън? Тя казва, че й е любима! Мъжете сигурно само в гърдите я зяпат с нея1 Толкова за моралът на Мегз! Grinning

Според мен Мара искаше да каже, че Мегз лае и се прави на голямата работа, без да има покритие това.
Аз така си го разтълкувам това 'Лаеш, като куче на каишка' ... демек може и да лае, ама е 'безопасна'.

# 2 526
Само аз ли не виждала сайта на Мегз с роклетата от 70лв.? Ако може линк, Praynig та и аз да разбера от как се купува "Г"-класа? Mr. Green
Днес е по-спокойно в темата, явно всички са извадили машините и шият ли шият 😂 Дами, давайте по-бързо, че Г класите ще свършат 😉
Аз съм от мързеливите, бавничко ще тропосвам за един скромен Range Rover Evoque .

# 2 527
  • густо майна Филибето
На мен Мегз ми харесва все повече, И ако и да й е купил някой джипа, тя не развява хилядарките му в ефир. Чудно ми стана защо Мария ревеше в спалнята, че останала със 100лв в чантата, и добре че срещнала Този човек, а в същото време не пропуска случай да се похвали с най-високия хонорар. Аз познавам хора със средни доходи, които не изпитват затруднението на Мара да плащат такса за частно училище. В тази връзка Мегз е съвсем права, че тия пари не са изкарани с пеене.

# 2 528
# 2 529
Скрит текст:
Абе някой виждал ли е Ганито преди всички тия силикони и операции...??
Ей ти още
Скрит текст:

На третата снимка според мен не е Джулиана Гани, има разлики в овала на лицето, брадичката и пр., както с другите по-стари Ганини версии, така и със сегашната. А и на тртата снимка жената има някаква татуировка на шията май отдясно, докато Гани има някакъв татуировка надпис на лявата ключица.
Как е истинското име на тази кака?
Скрит текст:

Ох, в сайта на Мегз има сектор "Дами" Mr. Green

# 2 530
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Без да съм защитник на Мара като човек, мога да говоря за нея чисто професионално, защото до преди няколко години съм работила с повечето певци в България, без значение от жанра.
Та, Мария е има в жанра си и има завидна кариера - 17 години да си актуален, не е малко. Не просто да пееш, ами да си актуален. И хитове има, и клипове. Не е като да е на ниско ниво продукцията й, гледайки нещата чисто технически - и пари са вложени, и идеи. Последния й голям хит е от 2016 година.  
А относно плейбека - малцина са тези, дето пеят на живо. Останалите бичат плейбека или мрънкат над него, Марга също.

Eто и хонорарите:
Скрит текст:
Заведения:

Частни партита и площади

# 2 531
  • София
браво, тя била отличничка от музикалното! Защо се е обезобразила така и като външност, и като всичко? Язък й за потенциала, според мен е поредната жертва на мутренското мислене.

# 2 532
  • густо майна Филибето
За Гани пише, че и Икономика на туристическата индустрия в УХТ е завършила с отличие, но като я слушам, не мисля, че е само от учене.

# 2 533
# 2 534
  • София
а на мен защо ми се видя на печаата един сол ключ или съм кьорава? не мога да прочета кое училище е и реших, че е музикалното. Сигурно съм се подлъгала заради това, че някой каза за пиано.

Общи условия

Активация на акаунт