Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 605
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Знам ли аз. Ако ти кажа, че не съм пила алкохол от както родих...туй розе за сефте го купих покрай Мичето...че ми се допи. Пък и тук такава приятна компания...Grinning
Кво ще жулиш?
Знам ли, още не съм решила. По принцип не пия, най-много чаша вино или някакво коктейлче по повод.  Blush Но сега заради компанията и аз бих пийнала малко вино или 30-тина грама Бейлис.

# 2 596
Истината е (според мен), че и двете са си жрици на любовта. То затова и така се казва сезонът (някой питаше защо така се казва). Наливам си и аз едно пичие, и дреме ми и за двете. Но пък ми харесва, че Мара ще се опълчи на готвача. Тя със Свинар си ляга, Шопар не моЖ я изплаши.

# 2 597
Reinа, успех.

Тази вечер предполагам, че ще ни занимават със скандала на двете кукундрели, анонси не съм гледала, прощавайте, ако сте писали вече, но нямам време да ви изчета от-до.

# 2 598
Рейне...винце по-добре.

Тайсчо...за вредите трябва да има противоправно поведение първо. Де е то?

# 2 599
  • София
Хахаха, мерси, Иве! Аз колко диети съм проваляла, ехееей. Няма тази да ми е първата. Laughing
Да, ще се карат двете М-та, както и Мара с шефа.  Peace

Тете, благодаря за насоките. Слушам и изпълнявам. Hug

Приятно гледане на всички!  Hug

# 2 600
Бе тука много светнати юристи ще се окажете, аз се чудя къде да търся... Ше ми земете по-малко пари, нали сте прЕятелки, а съм дама, сепак!!!

Тази вечер поредното парче от деликатес Народен - Мичето vs Мегз. Хайде почнА!

# 2 601
  • Бургас
Нямам пристрастия,за сведение не харесвам Преслава.За наркотиците няма да коментирам,ти вчера беше до нея и знаеш всяка нейна стъпка.И Галена и Анелия са топ имена,за което Мара Общата може само да завижда и мечтае и спирам по темата,всеки си има свое виждане. Wink И тая песен с Азисчо не беше никакъв хит,от къде ги мислиш не знам.

# 2 602
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Оправихме я Мара, сега е ред на Каканижева - някой код за намаление в Алиекспрес, нещо?  hahaha

# 2 603
  • Ню Йорк
И двете са ми много противни, ама Мегз води класацията, направо като я видя и чуя ми идва да се издрайфам.  Sick

# 2 604
Рейне...винце по-добре.

Тайсчо...за вредите трябва да има противоправно поведение първо. Де е то?
После "Ш-ти шушна" , защото започва , ай наздраве с наденички Smile

# 2 605
  • София
Сега се сетих защо спрях да гледам сериала с докторите още на третата серия - диалогът звучи дървено. Винаги. Все едно не са професионални актьори, а хванати от улицата., а ритъмът на диалога е забавен, затова и репликите им звучат кухо, а жестовете почти липсват, мимиките също. Режисьорът е виновен, не го знам кой е, ама има много хляб да яде, докато стигне старите кучета.

# 2 606
Хахаха, мерси, Иве! Аз колко диети съм проваляла, ехееей. Няма тази да ми е първата. Laughing
Да, ще се карат двете М-та, както и Мара с шефа.  Peace
Това второто искам да го видя.
Ще те "проверявам" от време на време, тъй да знаеш. Joy

Ше ми земете по-малко пари, нали сте прЕятелки, а съм дама, сепак!!!

JoyJoy

# 2 607
Сашка направо  е изплискала легена, Мерелин Монро на 21 век. Shocked

# 2 608
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Оф, Шашке....хубаво вчера се опита да ни покажеш храстчето, но сега не ни го и описвай!  hahaha

# 2 609
  • София
Боже, мили...   ooooh! ooooh! ooooh!
Сашка прилича на дервиш...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт