Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 255
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 895
На Саш и пада лещата , защото зъбаците отгоре не прехлупват долните.
На Мегза сигурно лещата и пада директно по палците на краката.
Джугани я облизва , с тези порцеланови дини , ехеееее.

# 2 896
Роналдо не ми хареса как нарече Сашка мастия.

Мара е толкова проста с това мутренско и долно държание, че трябва дъщеря и да я държат в пълна изолация да не гледа излиянията на пиянага си майка.
Била плащала на 5ма готвачи. Плащал е мъжът до нея. Комплексарка. Дребна и вредна.

# 2 897
Циците на Сашка изобщо не са големи, а си ги повдига така нарочно, за да изглеждат огромни. Виждала съм я облечена по пеньоар и бях впечатлена колко са малки.

# 2 898
Аз проблем с лещата нямам. Ако ми падне в деколтето, в никакъв случай няма да я изям! Просто, защото ще ми падне надолу, нямам аз деколте, като Сашкиното, та да ми я задържи.

# 2 899
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
За да си отговорим на много въпроси нека прочетем какво казва собствения й мъж за нея:
https://www.blitz.bg/article/39268
Сериозно ли вярвате на тези клюкарски сайтове?! Имам позната, която звестно време списваше жълти статии и си признава, че всичко се съчинява. Или се хваща някаква минимална истина и другото се доизмисля.

Че то и Мара тука я пишат, не я пишат в бюлетините на БТА  hahaha Значи или е вярно за всички, или не е вярно за всички... newsm78

# 2 900
  • София
Циците на Сашка изобщо не са големи, а си ги повдига така нарочно, за да изглеждат огромни. Виждала съм я облечена по пеньоар и бях впечатлена колко са малки.
Да, тя е споделяла в някакви интервюта, че си слагала по два сутиена, за да й изглежда по-голям бюстът.  Peace

# 2 901
  • Тра-ла-ла
На Саш и пада лещата , защото зъбаците отгоре не прехлупват долните.
На Мегза сигурно лещата и пада директно по палците на краката.
Джугани я облизва , с тези порцеланови дини , ехеееее.
А Марчето нищо не изпуска. Първо, защото всичко е пари, второ - защото долната й джука е издадена пред горната Mr. Green

# 2 902
Да, тя е споделяла в някакви интервюта, че си слагала по два сутиена, за да й изглежда по-голям бюстът.  Peace
Вместо за тези кастанети по-добре да беше дала парите за хубави цици.

# 2 903
Значи, ако е против правилата да се обиждат, то това предаване няма да съществува.
Знам, че нямат право да се бият.

# 2 904
  • Ню Йорк
Роналдо не ми хареса как нарече Сашка мастия.

Това явно сам си го е измислил, защото дори не наподобява.

# 2 905
  • София /Абсурдистан
Марийка се движи в силно агресивна конкурентна среда, може би затова е толкова зла, нещо като атаката е най- добрата защита, или изяж, за да не бъдеш изяден.

# 2 906
  • София
Вместо за тези кастанети по-добре да беше дала парите за хубави цици.
Чудя се дали си ги харесва /зъбите/, щом се показва с тях или няма пари да ги оправи.  Thinking

# 2 907
Пълна къща с дроздове...но не с "д", а с "п".
 ooooh!  Sick

Роналдо е с мисия от брадъра да дразни Сашка.

Какво стана с правилата на поведение в тази къща? И те ли отидоха в архива при другите от оригиналния формат?! Tired

# 2 908
Не отворих линка, не го прочетох. Аз съм чела интервю с Бакърджиев, че е видял Сашка за пръв път на едно парти. Дотогава не е знаел коя е. Впечатлил се, когато Сашето скочило с дрехите в басейна. Тогава си казах, че явно и този не е в ред. И се оказах права, по-зле е от нея.

# 2 909
  • София
Бе тия в къщата трябва да се молят Гани да не си изсипе лещата на циците, че такъв обстрел ще падне! Има да се чудят съквартираньтьитье къде да се крият.
Айде и от мен лека нощ!

Последна редакция: сб, 23 сеп 2017, 08:53 от MATA KOSMATA

Общи условия

Активация на акаунт