Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 432
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 030
Енджито ли шиеше огромни гоблени, от сорта метър на два- имам спомен за гостуване при Слави, ама тя ли беше?

Смейте се, ама тая нощ сънувах сцената с лещата, но че аз се капя и облизвам- било на късмет, глас свише ми каза.

# 3 031
# 3 032
😨😩 Тъпанарски гифчета са на мода сред кифлите, ма това е гнусничко в допълнение...

# 3 033
Енджито ли шиеше огромни гоблени, от сорта метър на два- имам спомен за гостуване при Слави, ама тя ли беше?

Смейте се, ама тая нощ сънувах сцената с лещата, но че аз се капя и облизвам- било на късмет, глас свише ми каза.

Тази с гоблените, които всъщност бяха пъзели е Гери Дончева. И тя е страшна кукумявка.

# 3 034
  • Sofia
Гоблени шиеше Мира

# 3 035
Коя е пък таз Мира? Радева ли? Почти съм сигурна, че Дари пита точно за Гери Дончева. Баш на нея Слави и даваше поле за изява. Излизаше с тия пъзели и се хвалеше каква богата колекция има. Огромни, в рамки. Помня го много добре, защото мразя пъзели и не ми е ясно от къде толкова нерви и търпение намират хората.

# 3 036
😨😩 Тъпанарски гифчета са на мода сред кифлите, ма това е гнусничко в допълнение...

Попаднах и на фрийстайл песнички, в които пеят за марихуана и Тони Монтана. "Идвам от далеко и нося си масето" и други такива лирики.

# 3 037
Да, да, Гери, точно така. Мира я знам.
 bouquet

# 3 038
Аз пък за Мира нямам никакви спомени от ББ. Само и единствено как се дърляше с Червенкова. Пеещата готвачка май я наричаха.

# 3 039
  • София
Много е гнусна Ганка. Нейната работа: присмял се хърбел на щърбел.
В тяло като кон, а тея с тея бомби като надуваема кукла, в лицето с тея джуки като Доналд Дък, с това елементарно мислене и диалект.
Joy
Хахаха... много добро попадение... точно на такава прилича!  bombs

# 3 040
  • густо майна Филибето
Ще събира бубулечки Мегз, и други изгъзици ще очакваме. В интервюто с Венета си коментираха, че след всяко хейтване валят поръчки към сайта. Понякога 800 на час. Машина за пари е тя Simple Smile А за следването си в Англия (психология) каза, че е заради бизнеса й.  Wink
Интервюто https://www.youtube.com/watch?v=iRuxkgnAN-s

И понеже има още неразбрали за джипа й - от сина на Доган е
Скрит текст:

# 3 041
И понеже има още неразбрали за джипа й - от сина на Доган е
Скрит текст:

Всички са разбрали и ние на тая планета живеем 😁 ама дали е вярно, това вече е друг въпрос. 😎

Ако някой мъж реши да ми подари джип и избере точно тоя модел, и ако ми лепне такива идиотски хартишки с букви, с джипа та по главата! 😂

# 3 042
ББ/интриганта му с интригантите/ успя да внуши на Антон, че Мария е защитила него. Тя се караше с Мегз и готвача, като започна да я защитава скочи и на него. Много я интересува нея Антон. Ако я интересува още, когато се скараха щеше да го защити. Не че е длъжна.
Енджи е скрита лимонка. Още малко, като остане ще им прави на всички "чистичко" Mr. Green Ще видят те. smile3521

# 3 043
Не мога да го повярвам, че валяли поръчки към сайта ѝ, наистина, но някой вчера се изрази, че за всеки влак си има пътници, та явно е така.

# 3 044
  • густо майна Филибето
X-RayLily , права си, от нея всичко може да се очаква Simple Smile Кефи ме, много.

Общи условия

Активация на акаунт