Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 268
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 315
  • София
Излиза, че този Свинар е брат по съдба на Коко Динев. Направо ги съжалявам тези момчета - на крехките плещи на двама-трима лежат щастието и благополучието на всички родни фолк диви.  Crazy

smileyslove001

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 00:21 от Reinа

# 3 316
  • Варна
Ами, Цуни би ги отменял, не му липсва желание. Контактно момче, това в Дубай да те заведе, във Фейсбук да ти пише, на номинации да те защити. Ще го оценят, но късно.

# 3 317
Ами, Цуни би ги отменял, не му липсва желание. Контактно момче, това в Дубай да те заведе, във Фейсбук да ти пише, на номинации да те защити. Ще го оценят, но късно.

А, Цуни е пинтия. Как се измъкна по терлички Мара като се оплака как била със 100лв в джоба.

# 3 318
Тц...от чантата. Щот съм дама и бизнесменка..Stuck Out Tongue Winking Eye

Не че търся диалог, ама ДЖЕ класа имате ли, мадам?

# 3 319
Момичета, тук съм. На никоя от снимките не е този на Мария.  Mr. Green Аз не го  огледах много в лице, защото бяха 2 коли с охрана, които слизаха с тях и се натрупаха доста хора. Само изчакаха Мария да я снима фотографът ( който я изпрати на влизането й в къщата ) и се отправиха към хотела. Та описала съм какъв е на визия най-обобщено. Около нас служителите на хотела, в който те с Мария отседнаха си говореха, че за втори път идват да почиват там това лято и му казаха името и прякора. От всички снимки, които сте пускали единствено възрастният мъж на една снимка с Брегович и Брена (много назад в темата) ми приличаше на него, но с едно 30+ кг.

# 3 320
  • Варна
Предният Мечо.
Новият Прасчо.

# 3 321
  • София
Той желание има, но му е трудно да се спре на една май. А и е гол като пушка в момента - всеки знае, че без трактор няма Дубай.  Laughing

# 3 322
  • На морето!
Виновна съм, не познах Горан Брегович 😊

# 3 323
Излиза, че този Свинар е брат по съдба на Коко Динев. Направо ги съжалявам тези момчета - на крехките плещи на двама-трима лежат щастието и благополучието на всички родни фолк диви.  Crazy
И на младия гущер. Той не беше ли първо с кака му Малина, после с Алисия, после Марчито...

НА Дубай, НА Гърция...

# 3 324
  • София
И на младия гущер. Той не беше ли първо с кака му Малина, после с Алисия, после Марчито...
Значи и Мечо бил много оборотен, не знаех. Но той пък смени стила напоследък, прехвърляйки се на плеймейтки.

# 3 325
Момичета, тук съм. На никоя от снимките не е този на Мария.  Mr. Green Аз не го  огледах много в лице, защото бяха 2 коли с охрана, които слизаха с тях и се натрупаха доста хора. Само изчакаха Мария да я снима фотографът ( който я изпрати на влизането й в къщата ) и се отправиха към хотела. Та описала съм какъв е на визия най-обобщено. Около нас служителите на хотела, в който те с Мария отседнаха си говореха, че за втори път идват да почиват там това лято и му казаха името и прякора. От всички снимки, които сте пускали единствено възрастният мъж на една снимка с Брегович и Брена (много назад в темата) ми приличаше на него, но с едно 30+ кг.

Благодарим за инфото!

Той нали е честен бизнесмен, защо така с толкова охрана?

# 3 326
  • София
Да пазят някой да не му отмъкне Марчето сигурно.  Mr. Green

# 3 327
Момичета, тук съм. На никоя от снимките не е този на Мария.  Mr. Green Аз не го  огледах много в лице, защото бяха 2 коли с охрана, които слизаха с тях и се натрупаха доста хора. Само изчакаха Мария да я снима фотографът ( който я изпрати на влизането й в къщата ) и се отправиха към хотела. Та описала съм какъв е на визия най-обобщено. Около нас служителите на хотела, в който те с Мария отседнаха си говореха, че за втори път идват да почиват там това лято и му казаха името и прякора. От всички снимки, които сте пускали единствено възрастният мъж на една снимка с Брегович и Брена (много назад в темата) ми приличаше на него, но с едно 30+ кг.

Благодарим за инфото!

Той нали е честен бизнесмен, защо така с толкова охрана?

За да не го снимат за BG-MAMMA Grinning Grinning Grinning Grinning

# 3 328

.

Имам бегъл спомен, че Грухчо младши е от първите спонсори на силикона на Алисия, още преди Валери Божинов, после спомените ми се губят- много фолк певички, много нещо.

# 3 329

И аз ти благодаря! Flowers Bouquet
Като каза за Брена и Брегович, пак погледнах снимките от нея вечер... На тази, виждам пълен мъж (наполовина Joy ) който седи на тяхната маса. Плешив, с сива коса....да е той?
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт