Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 447
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 300
Мен търсенето ме закара и до "Знаете ли кого видях" тук. Значи,...ако някой се има със съфорумката JenyP,
виННага да я доведе тук, (че зора е голям Joy) и да каже аджеба кой тоз свински генерал?!  Ако пък извади и снимков матр'ял, ще я обявим за По-по-Най Дамата в темата и ши я черпим с пичиета по избор, до края на сезона! Подайте там чантата, Моля!

Цитат
JenyP
21 авг. 2017, 00:04 ч
Днес имам голяма находка.
Преди 2 часа видях фолк певицата Мария с новото й гадже в Златни пясъци.Няма да му казвам името тук, но е по-стар и по-дебел от Гущеров ,и разбира се отново безсрамно богат. Мара беше надигнала глас и позираше за снимки пред фотографа си, който й мъкнеше и багажа. Страшна гледка беше.
http://www.bg-mamma.com/?topic=977673.msg35439967#msg35439967

Между другото, съм впечатлена от  г-н Свинаря! Да си един от най-богатите хора в Бг, и да не може да се намери твоя снимка в интернет простанството,...евала! (узори ни ей)
В същото време пък да ходиш с Мара, дето на нея всичко и е там. Joy

Последна редакция: сб, 23 сеп 2017, 23:38 от Cersei

# 3 301
Също и съфорумка с ник Ombre ги е засичала.

# 3 302
Абе тези милионери как стоят сами и само чакат Марче да се освободи и да я поемат? newsm78 Нещо ме съмнява тази работа.

# 3 303
Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 16:00 от harley.quinn

# 3 304
Значи....ако още някой цвъкне оная снимка с Горан и напише, че това е Свинаря....ще ви замерям с леща!
Поне за десети път я слагате..амаха...
Диалог не търся,само станах до тоалетна...и пак си лягам...

Цял ден ви няма, сега света изписали по нощите.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 305
Абе тези милионери как стоят сами и само чакат Марче да се освободи и да я поемат? newsm78 Нещо ме съмнява тази работа.
Ти, ко? Завиждаш на г-жа Дамата ли?Joy

Последна редакция: сб, 23 сеп 2017, 23:51 от _Smile_

# 3 306
Абе търси си диалога, ама ще го намери накрая Mr. Green Мара нъл тъй заплашва  Crossing Arms

# 3 307
Значи....ако още някой цвъкне оная снимка с Горан и напише, че това е Свинаря....ще ви замерям с леща!

Ма тая леща отде я извади? Joy

# 3 308
  • Испания

Сигурно от деколтето.

# 3 309
Сега, като прочетох, май не е той, защото в темата, където са ги видяли, го описват по-пълен и по-стар от Гущеров.

# 3 310
Тц...от чантата. Щот съм дама и бизнесменка..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 311
  • София
Сигурно от деколтето.
Joy Joy Joy Ох, ШЪ пУчинЪ.

# 3 312
И аз не го знам Горан Брегованич. Чувала съм го това име, мислих си, че е певец  Mr. Green
Иначе много мазен, наистина. Същински Жерар Депрдийо ( лайт версия)  Whistling

Еее, така вече не бива, не го знаеш- добре, само си чувала- ами поинтересувай се малко, преди да пишеш и да го наричаш "мазен" Mr. Green. Горан Брегович е не само музикант, но и човек на изкуството, световно признат, работи дълги години и с някои певици от мистерията на българските гласове. Незнанието не е оправдание за пошли коментари.
Наистина изглежда доста нечистоплътно на снимката. Доналд тръмп също предизвиква такива позиви, въпреки че всички знаем кой е.Да не издребняваме.

Ммм да, цитираш ме без да имам връзка с твой пост, но щом ме ръчкаш да си кажа. Ти уважаема, ако си на подобно събитие и пееш и свириш и се раздаваш от душа(защото Брегович прави точно така, знам го от личен опит) и в паузите някой те щракне с колеги- как би изглеждала, А newsm78? Не ми сравнявай рижавия ненормалник бизнесмен с хора на изкуството- разликата е от небето до земята без да "издребняваме".Не знам какви позиви ти докарва Тръмп, но сравнението ти е безумно. За човек 65-ти набор да слуша техно е повече от готино, но да ми говори за сръбска, балканска и чалга музика под общ знаменател е направо неграмотност.

Апропо и ти не знаеш какво е Промахнулас- кога учи и завърши бе мила, по комунистическо ще да е било, а тогава всички шпрехаха по русский- много си интересна нЕма що!!!

# 3 313

А, чака той... която е свободна, или се навие на офертата му..Joy
Свързват го с НиЛо, Анелия, Галена (нищо че е омъжена), за нея се твърди че той е спонсорирал клипа ѝ за песента, дето я снима в Куба.  И като се има в предвид колко е потаен и държи на анонимноста си, кой знае колко още има за които нищо не се е чуло. Може това дето Марчето е била с 13 жени и един мъж който ги е мачкал, да е било негов кастинг, и тя да е спечелила. Joy

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 00:06 от Cersei

# 3 314
  • Испания
Тц...от чантата. Щот съм дама и бизнесменка..Stuck Out Tongue Winking Eye

Между хилядарките ли я скъта?

Сакън!

sincerita, causa perduta.

Общи условия

Активация на акаунт