Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 330
  • 675
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia

Не, не оказва влияние на цвета.

На мен янво оказва, защото тъкмо преди да почна да се мажа с тази маска се бях боядисала и сега цвета никакъв го няма. Аз обаче не страдам, защото предпочитам косата ми да е здрава и лъскава, макар и с моя си цвят (бели коси нямам)   Simple Smile.

# 241
  • София
Вече 4-ти път я правя, предните 3 пъти ми се изсуши страшно, махнах газта,оцета...пак става суха Tired.
Днес съм  с мирис на мазна баница със гадно олио,хи-хи-сложих тривитаминол, кисело мляко,мас,жълтък и ракия. Да видим после, дано пак не стане суха. Flutter
Ракията изсушава ,това са ми го казвали много хора (фризьори дори).Може да слагаш възможно най-малко.
А разлика ракия - коняк - уиски, напр. аз не съм забелязала.
Малко по-добре е с коняка, но явно от всеки алкохол се изсушава. newsm78

# 242
На мен косата ми по краищата също се изсуши ,но мисля че това е от Тривитаминола,защото маската която правя (зехтин,мед и жълтък) си слагам от месеци и не ми е изсушавала никога косата,а сега като добавих витамините по краищата едва я сресах. newsm78

# 243
  • София
На мен косата ми по краищата също се изсуши ,но мисля че това е от Тривитаминола,защото маската която правя (зехтин,мед и жълтък) си слагам от месеци и не ми е изсушавала никога косата,а сега като добавих витамините по краищата едва я сресах. newsm78
Може и от това да е  newsm78. Въпреки че това са мазнини (мастноразтворими витамини, има ги само в мастна суспенция)

# 244
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка Grinning Аз съм много доволна от маската и смятам да продължавам с нея.Заслужава си!ЗДРАВИ И КРАСИВЕ КОСИ НА ВСИЧКИ!   bouquet

# 245
Аз днес си направих маската за първи път. Не мирише на гадно косата ми. Спазвах точно рецептата, но нямаме ракия, а ми се намираше мастика, та може и от там да ми мирише добре, знам ли. Ще продължавам да я правя, доволна съм. Тя мойта коса си е лъскава, затова не мога точно да преценя дали е станала още по-лъскава, но важното е, да ми се подхрани.

# 246
Do Nagosti na Mamite

Kazi molj te tazi maska s progesteron kak se pravi.Na men v momenta mnogo mi kape kosata i napravo izpadam v uzas.Cak me e strah da se bojdisam.A dalgotraen li e efekta.

Cakam otgovora ti i ti blagodarj!

1 или 2 ампули прогестерон в зависимост от дължината на косата
колкото количество от стимуланта на икаров прецениш че ще ти трябва
витамини д, а, или каквито ни се намират на момента
когато съм нямала икаров разтварям прогестерона с каквото масло ми се намери, пък било и просто олио
всичко става, ефекта се забелязва чак след два-три месеца, но пък трае поне 3-5 години
може и да съм пропуснала нещо защото си я модифицирах според това което ми се намира в момента
мажем се, завиваме перушината и лягаме да спим
сутринта измиваме и готово
в началото я правихме всяка седмица
после на 2
после на 3
после 1 на месец
не се измива трудно
сега пробваме да правим маската с прогестерон на гел, но въпреки че се забелязва жалък ефект, не е това което искаме...
пожелавам ти успех!

# 247
Привет на всички !
Имам едно питане към мамите от Бургас.
От къде си купувате тривитаминола и колко пари струва ?

П.С.: Форума е страхотен ! Хубаво е, че ви има !!! smile3521

аз го взимам от аптеката в новия шопинг център в славейков до спортната зала
струва 4 лева

# 248
Аз се отказвам да я правя вече.Косата ми стана ужасно суха.Явно някоя от съставките не е за моята коса.Ако махна тривитаминола газта и ракията то какво ще остане от маската?Относно цвета казват ми че косата ми е придобила лек червен оттенък.

# 249
Аз се отказвам да я правя вече.Косата ми стана ужасно суха.Явно някоя от съставките не е за моята коса.Ако махна тривитаминола газта и ракията то какво ще остане от маската?Относно цвета казват ми че косата ми е придобила лек червен оттенък.
Косата ти по принцип с каъв цвят е, червена или....
Наистина и мойта се изсушава, но  след къпане си слагам редувайки задължителните ми балсам без отмиване, вакса,пяна....И като изсъхне съвсем е ок.А вече на другия ден е прекрасна.

# 250
  • Кацнала на едно дърво.
Аз правя маската (вече два пъти) само жълтък и овчето лекарство - като майонеза. Не ми е изтощена косата, нито е боядисана, така че не чакам някакви очебийни резултати, но изглежда добре и което е най-странното - по-бавно се цапа.  newsm78
Благодаря, Деси!  bouquet

# 251
  • Paris
Ако верно изсушава тая маска спирам я. От коя съставка може да е? Освен да пробвам 1 път без една съставка,  друг път без друга и така ще стане ясно. Но не разбирам защо тия витамини мазни да изсушават. Продължавам да се чудя?

# 252
Деси,искам да те питам,ако спазвам точно рецептата с тривитаминола,за 2-3 месеца с колко сантиметра ще ми порастне косата..поне приблизително ако можеш да ми кажеш..моля те..  HugМного ми е важно,да знам..
А на теб за 2-3 месеца с колко см ти порастна косата и забелязваше ли се видима разлика в дължината и гъстотата на твоята коса?А останалите забелязваха ли колко ти е порастнала косата?
Разбирам че преди косата ти е била къса(до къде точно?),и за колко месеца стана с дължина до кръста?
Това е страхотно,че можеш да постигнеш такива резултати..и то без да даваш луди парио за това:)
Благодаря и от мен за рецептата!
Успех!  bouquet

# 253
Косата ми не е червена нито кичури или нещо друго по простата причина че съм върл противник на червеното.След като я измия също си слагам балсам пяна но тя е за обем и кристали и слънцезащитен флуид.Но пак е суха.

# 254
  • Кацнала на едно дърво.
Деси,искам да те питам,ако спазвам точно рецептата с тривитаминола,за 2-3 месеца с колко сантиметра ще ми порастне косата..поне приблизително ако можеш да ми кажеш..моля те..  HugМного ми е важно,да знам..
Аз сума ти години се пънах да съм с дълга коса, ама като ми е една такава, бебешка, не става за дълга.  Sad Затова се отказах и започнах да се подстригвам на 2-3 месеца (преди на половина година, ако не и на повече). Започна да расте като побесняла - за тези два-три месеца пораства повече, отколкото преди за дългия срок.  newsm78
То, има и друг чалъм, ама сигурно няма да ти хареса. По време на бременност косата става страхотна и расте много бързо.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт