Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 344
  • 675
  •   1
Отговори
# 225
  • Paris
Деси възможно ли е наистина някоя от съставките на маската да изсушава косата? Моята в момента е много суха защото си свалях наскоро черната боя и не мога да разбера дали това е ефекта на маската или е от процедурата. Няма логика да е от маската.

# 226
Деси възможно ли е наистина някоя от съставките на маската да изсушава косата? Моята в момента е много суха защото си свалях наскоро черната боя и не мога да разбера дали това е ефекта на маската или е от процедурата. Няма логика да е от маската.
Наистина няма никаква логика да е от маската... newsm78
Изсушава само газта, но тя е толкова малко, че по-скоро е там за компенсация на маста.При мен в началото дори се омазняваше косата, но никога не се е изсушавала, а по принцип съм с нормална коса.

# 227
Привет на всички !
Имам едно питане към мамите от Бургас.
От къде си купувате тривитаминола и колко пари струва ?

П.С.: Форума е страхотен ! Хубаво е, че ви има !!! smile3521
Многократно са писали момичетата и в тази тема и в предната, към която има линк на 1-ва страница.

# 228
Изчетох цялата тема и никоя от дамите не е споменал адрес на ветеринарна аптека (за Бургас става въпрос)!!!
Това питах във въпроса !
А че се купува от ветеринарни аптеки е ясно, ти си го споменала още в 1-вата тема.

П.С.: БЛАГОДАРЯ, че си споделила маската, чудна работа върши! newsm51

# 229
  • Paris
Плами писали сме за Бургас не си видяла. До билковата аптека в центъра, а в Изгрев до Аското.

# 230
Благодаря Simple Smile
Аз до сега гледах из темата, ама пак ми е отбягнало от погледа.
А там пак ли е по 6 лв. или е по-малко парички ?

# 231
Мацки, това е няква лудост. Точно съм на вълна забързване растежа на косата и да ви питам искам дали според вас е вярно, че подстригването на новолуние спомага също за по бърз растеж. По отношение на маската ще я пробвам само да намеря такава аптека. Аз съм в района на Надежда и още утре отивам. А мисля, че всяка маска за коса не може да уврежда косата (да я изсушава или нещо от сорта) нали всички те са за подхранване и възстановяване. Така че давайте да опитваме от това чудо...

# 232
Аз се подстригвам сямо по пълнолуне, макар, че за някой е смешно! Някъде го бях чела и го оформих като навик- на 2-3м. Косата ми расте много добре, а и не е рядка, но не съм сигурна дали е от това или просто от вида коса.

# 233
  • Paris
Купих Тривитаминола за 4 и 50, след мен други от същата аптека за 5 лв.
Аз се подстригвам само на растяща луна и ако може да е във Лъв  задължително. Въпреки че не съм забелязала огромния ефект от това newsm78

# 234
във Варна  в аптеката до Пазара цената на АД3Е стана 5,50 вече!!Но на други места си е 4,20.

# 235
Вчера се сдобих и аз с това чудо Тривитаминол и имам въпросче. Извинявам се, ако е дискутирано по- горе, но честно казано нямам много време да изчета подробно и двете теми.  Blush Онзи се боядисах и мисля другата седмица да направя маската. Чудя се дали по някакъв начин ще ми навреди на цвета на косата? В смисъл да ми падне боята по- бързо или нещо от този сорт...  newsm78

# 236
Момичета-да споделя-понеже правих маската и с газ и без газ-с газ косата става много мека и хубава.според мен една от основните съставки е газта-после с едно памуче напоена с хининова вода намазах корените на косата.Много си харесах косата.Да знаете-гледайте да има газ. Wink

# 237
Вече 4-ти път я правя, предните 3 пъти ми се изсуши страшно, махнах газта,оцета...пак става суха Tired.
Днес съм  с мирис на мазна баница със гадно олио,хи-хи-сложих тривитаминол, кисело мляко,мас,жълтък и ракия. Да видим после, дано пак не стане суха. Flutter

# 238
Вчера се сдобих и аз с това чудо Тривитаминол и имам въпросче. Извинявам се, ако е дискутирано по- горе, но честно казано нямам много време да изчета подробно и двете теми.  Blush Онзи се боядисах и мисля другата седмица да направя маската. Чудя се дали по някакъв начин ще ми навреди на цвета на косата? В смисъл да ми падне боята по- бързо или нещо от този сорт...  newsm78

Не, не оказва влияние на цвета.

# 239
Благодаря.  Flutter
Другата седмица ще си направя маската и ще споделя впечатленията си тук. Може и снимки да пусна преди и след... Joy

Общи условия

Активация на акаунт