Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 199 973
  • 675
  •   1
Отговори
# 525
Да от киелото мляко косата наистина мирише на повърнато Sick и за това не го слагам аз за втори път си правя новия вариянтАДЗЕ 2.с.л 1 жълтък, 1 аспирин,1 с.л водка и не ми мирише жълтъка вече. Party Да питам тоя екзематин Ц, колко струва? newsm78

# 526
  • Пловдив

Моля Ви, нека да уточним в края на краищата ЕКЗЕМАТИН Ц и ЕКЗЕ-ФАРМ един и същ продукт ли са newsm78, че вече съвсем се обърках  #Crazy

# 527
Laughing Laughing Laughing ох, вече ако някой каже още нещо за разтеж и всичките си го купим и наклепаме и после представете си, всички майки от форума, където и да е срещнем в България ще се познаваме по дългите, лъскави, силни гриви. Няма лошо, но ми е много весело.

По дългите коси не знам,ама по миризмата наистина ще се познаем  Joy Joy Joy
Както се казва,ще подушим ,че сме от една порода   animal085 

Laughing Laughing Laughing Много важно миризмата, важното е, че събираме погледите с тези коси.

# 528
  • Стара Загора
Незнам дали са едно и също нещо.Но по името би трябвало, разликата сигурно е само производителя( но все пак не съм 100% сигурна, не живея в България).Аз си го взех за 5.50лв.Толкова струваше и АДЗЕ-то.

# 529
  • София
Днес минах през ветиринарната аптека, но там не са и чували за ЕКЗЕ-ФАРМ никога не са чували  newsm78
Ще трябва и аз да звънна на производителя Wink

# 530
Какви са съставките на тоя тривитаминол?Да си го забъркам сама.Сигурно са три витамина някакви.

# 531
  • в баира
ЕКЗЕ - ФАРМ и Екзематин С са едно и също нещо, от различни фирми. Тук в Смолян, Екзематина е 3,70, а тривитаминола е 2,00 лв.

# 532
Нека и аз споделя разочарование...

Направих си маската в неделя - втория вариант, с двата ветеринарни продукта, кисело мляко и жълтък. И... косата ми стои сплъстена... Tired Някак на клечки. Дори и след второто миене, вчера сутринта.
Няма го този ефект, за който си говорим.

Идеи за следващата проба, която ще направя в неделя?... Hug

# 533
  • Стара Загора
Екзематина се слага един път в седмицата, иначе пресушавал косата.Пробвала ли си оригиналната рецепта?А киселото мляко не ти ли мерише?Аз не слагам, ако искаш пробвай с АДЗЕ, алкохол, аспирин и жълтък.Да видим какво ще кажат другите момичета.
И въпрос от мен-оставяте ли си косата един път в седмицата без маска?Т.е. да речем, че правя 3 пъти в седмицата маска и 1 път да си почива, или направо на всяко миене слагате маската Blush?

# 534
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Екзематина се слага един път в седмицата, иначе пресушавал косата.Пробвала ли си оригиналната рецепта?А киселото мляко не ти ли мерише?Аз не слагам, ако искаш пробвай с АДЗЕ, алкохол, аспирин и жълтък.Да видим какво ще кажат другите момичета.
И въпрос от мен-оставяте ли си косата един път в седмицата без маска?Т.е. да речем, че правя 3 пъти в седмицата маска и 1 път да си почива, или направо на всяко миене слагате маската Blush?

Аз гледам да я правя поне засега на всяко къпане, но ако нямам физическата въможност, просто не я правя и тя така си "почива"

# 535
  • Пловдив
Аз си правя маската само два пъти седмично, през останалото време я мия само с шампоан и балсам.
Ами сега какво да правим- да слагаме ли и Екзематина към Тривитаминола или не newsm78 щом се сплъстява косата?Някой друг освен dare да е пробвал маската с този Екзематин?
Иначе аз от първия вариант на Деси съм доволна /правя я за 4 път/ Само че снощи не сложих оцет, че нали "убивал" тривитаминола и между другото миризмата е доста по-поносима без оцета. Simple SmileАма да не би пък да си е важен оцета като съставка?!
Моля мамчета ако някой може да ми предложи съкратен вариант на маската, който да мога да си правя на морето, че не ми се иска да пропускам една седмица.А мас просто е невъзможно да топя....

# 536
  • Стара Загора
При мен нямаше сплъстяване  Shocked.Направих си маската вчера и даже след малко отивам пак да се клепам.

# 537
DSS, аз посмъртно не мога да я правя маската повече от веднъж седмично - в неделя. Тоест сигурно мога - вечер, но нямам нерви от други ангажименти... Tired
Може би момичетата, които са в майчинство, биха могли и това е чудесно, но аз отдааавна съм минала този период, нищо че бих го подновила... Flutter

Аз не знам дали сплъстяването е от ЕКЗЕ-ФАРМ-а. Дали не може да е от киселото мляко? Или жълтъка? Не знам... Какво мислите вие, момичета? Може пък нещо да съм омотала, но какво ли. Не е никаква философия.
И аз ще опитам оригиналната рецепта на Деси, но без оцета - вярвам на ветеринаря за химията. Ще видим какво ще стане... Hug

P.S. DSS, сега виждам последното ти мнение. Как точно я направи маската и колко ти престоя на главичката?...  bouquet

# 538
  • Стара Загора
Сложих по една суп.л. от АДЗЕ и от Екзематин, 1 аспирин и един желтък.Щях да слагам и от ракийката на тати, ама забравих.Наклепах се и седях 1 час и половина.А сега мисля да направя 2 суп.л. АДЗЕ, 1 аспирин, 1 с.л. алкохол и 1 желтък.В предната тема пишеше, че маската се прави 2 пъти в седмицата и сега незнам колко пъти да си я правя.Може ли да ми каже някой колко пъти е добре да се прави?

# 539
Ясно! Подозирам, че сплъстяването МОЖЕ да е било от киселото мляко. Четох нещо по въпроса - в темата, за изсушаване на косъма от него. Ще го игнорирам.

Благодаря ти, и аз ще я направя като теб... Heart Eyes

За честотата - не съм компетентна, но не виждам какво би донесло (лошо, имам предвид), ако я правиш често.
Все пак нека и другите момичета се изкажат... Hug

Общи условия

Активация на акаунт