Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 023
  • 675
  •   1
Отговори
# 555
  • out of space
Писна ми да вися с омазна коса часове и да разпръсквам ужасни миризми около себе си. За това вече преди баня си разбърквам тривитаминола с две лъжици маска за коса и се клепам след шампоана. Стои ми на главата 10-15 минути до като се бръсна, мия зъби и др.
Косата ми става чудесна, не вони след това и не се заплита като при предишните мазания.

# 556
Писна ми да вися с омазна коса часове и да разпръсквам ужасни миризми около себе си. За това вече преди баня си разбърквам тривитаминола с две лъжици маска за коса и се клепам след шампоана. Стои ми на главата 10-15 минути до като се бръсна, мия зъби и др.
Косата ми става чудесна, не вони след това и не се заплита като при предишните мазания.
Дай да видим снимков мат`рял.

# 557
  • out of space
Дай да видим снимков мат`рял.

Ми...освен снимки от форумската среща...че нямам цифров

русата вляво http://bgphoto.net/photos/1933/o632867439572187500.bmp
http://bgphoto.net/photos/1933/o632867439673593750.jpg
http://bgphoto.net/photos/1933/o632867439980156250.jpg
най-лявата http://bgphoto.net/photos/1933/o632867440571406250.jpg

Последна редакция: сб, 24 юни 2006, 11:10 от Erica

# 558
а дали може само с тривитаминола да си намажа косата-дали ще свърши работа  newsm78 -как мислите,че много мразя да се цапам...  Cry

# 559
Маските помагат, ама и хормоните са много важни значи.Когато съм бременна-то кожа, то косаааа....все едноче само в козметичен салон съм стояла, а повреме на кърмене-без маска имам не коса , а метла. Да бременеем, ама поколко пъти бе хора? newsm78

# 560
  • София
Вчера се наклепах с Тривитаминол, Екзефарм-С и белтък. Ей туй е мойта маска, миризма не остава абсолютно никаква. Дано и ефекта да и е поне наполовина от маската на Деси  Embarassed

Само че белтъка се пресече като сложих Екзефарма, дали няма някоя химичка да каже дали не му се губят свойствата така  newsm78

# 561
  • Стара Загора
Че как го изми тоя белтък Shocked?С по хладка вода ли (за да не се свари на главата)?

# 562
  • София
Че как го изми тоя белтък Shocked?С по хладка вода ли (за да не се свари на главата)?
Че какъв е проблема да го измия  newsm78 измих се веднъж с детски шампоан и втори път с такъв за обем, с нормално топла вода  Wink

# 563
Днес я напрайх и аз тая маска. До   скоро си слагах само газ, зехтин,жълтък и оцет и беше добре.И сега косата е добре, но защо ми се повръща в момента толкова много, Някоъ знае ли? Не от миризмата със сигурност и от храната не е. Малко ме съмнява да не би витамините да преминават в извстно количество  през кожата в кръвта. Има ли значение дали съм сложила масления разтвор или водния, че намерих само водния р-р на тия витамини. Някоъ да каже по-бързо, много мисе повръща, дано не е от това.

# 564
  • Стара Загора
На майка една приятелка си беше сложила цяло яйце на главата и белтъка и се сварил на косата (преди много години).Мила си косата 3 пъти и не успяла да махне белтъка от косата.Така се бил впил в космита, та нямало махане.

# 565
Да и на мен ми се е случвало Sad. За това ако си слагате белтък със много хладка почти студена вода се мие косата, а ако все пак остане нещо от белтъка махането става само със сресване с гъст гребен.  Wink

# 566
  • София
Да и на мен ми се е случвало Sad. За това ако си слагате белтък със много хладка почти студена вода се мие косата, а ако все пак остане нещо от белтъка махането става само със сресване с гъст гребен.  Wink
Странна работа  newsm78 измих си косата с доста топла водаи нямах проблеми с измиването  Sick

# 567
Радвам се, че си нямала проблеми с измиването. Незнам при мен винаги когато със си слагала белтък трудно се мие и дори след хладката вода пак остава понякога и затова разресвам с гъст гребен,че каквото е останало да падне Wink. Незнам явно не го разбивам добре,ли какво ама когато съм слагала белтък в някоя маска винаги остава малко от него по косата newsm78

# 568
И аз го знам това за белтъка и затова като ви четях, че си слагате белтък, а не жълтък, направо доста се почудих.

# 569
аз бях чела нещо от сорта, че се разваляла структурата на косъма, но не помня при продължителна употреба или от какво точно.За това реших да попитам.Аз разбарках маската и сега отивам да се хлепам Grinning.
Здравейте скъпи мами.Прочетох всички теми относно маската.Аз я правя вече 3 път и мисля че има резулта:)Моята коса е доста изтощена и суха тъй като я изрусявам.Принципно имам обем, но от маската ми седи по гладка.От всички мнения които прочетах мога да кажа само че всяко коса има различна структура на косъма и при едни маската действа добре но при други не толкова.Единственото нещо което ме притеснява е дали наистина може да се увреди структирата на косъма от тривитаминола, моля ако някои има по ясна представа за действието му да пише.Предварително благодаря!:))

Общи условия

Активация на акаунт