Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 160
  • 675
  •   1
Отговори
# 570
Оплаквах се от суха коса след правенето на маската-вече нямам тоя проблем. HugЗапочнах 2-ро шише Тривитаминол, близки и познати виждат разликата в косата ми, питаха ме дали не съм си присаждала коса. Laughing

# 571
Оплаквах се от суха коса след правенето на маската-вече нямам тоя проблем. HugЗапочнах 2-ро шише Тривитаминол, близки и познати виждат разликата в косата ми, питаха ме дали не съм си присаждала коса. Laughing
Да маската дава страхотни резултати  bouquet

# 572
Вчера фризьорката ми ми се скара , като й казах че се мажа директно с Тривитаминола  ooooh!
Каза задължително да го смесвам с някакъв вид домашна маска, в противен случай можело да се получи пренасищане с витамините и да си разваля структурата на косъма  Thinking

Деси, Честито Wink

Ami po amerikanskite zemi kak se kazwa?
Така каза и моята фризьорка.

# 573
Някой да не би да си е поръчал Екзематин Ц по телефона?
Чудя се дали ако се обадя ще  могат да ми го доставят до Плевен?Как мислите?

# 574
Извинявам се предварително за въпросите си .....но просто нямам възможност да порчета 50 страници

мисля да пробвам маската,но видях че тук във втората тема сте написали още няколко вида маски.
Имали недоволни от пурвоначалната написана.
Тривитаминол или другото наименование да търся.
Ако има ще нещо което не съм прочела се надявам да ми кажете,за да не си причиня някое бедствие на косата.

Благодаря на тези които изчетоха това мое толкова объркано мнение....надявам се да няма проблем  ПОДРАВИ   Simple Smile))))

# 575
И аз в началото се оплаквах, че след маската косата ми стои много суха.Вече съм на 2-ро шише Тривитаминол и разлика има-косата ми е по-плътна, лъскава..питат ме дали не съм си я сгъстявала. Party
Странно е, но вече не ми се изсушава , макар че се върнах на оригиналните съставки на рецептата, смятах , че от оцета ми става суха.
Направила съм си заявка за още 2 шишета тривитаминол. Hug

# 576
  • Варна, а по празниците в Ямбол
АЗ след като направих  почти 2 шишета, второто го дадох на сестра ми, че в софия голям дефецит бе..и много скъпо ...
Та сега се каня да си взема - ама гледам и тук въвъ Варна спекулата ни е ударила май, намерих го на една място, ама какво цена му бяха заформили....

# 577
  • София
здравейте момичета,
имам един въпрос значи в последно време почна да ми пада коса кат си направя маската:(дали не е от тривитаминола като не съм го сменяла:(и да му е изтекъл срока като е отворен вече?от два месеца се мажа с него

# 578
Така.Обадих се на телефона на фирмата,която произвежда Екзематин Ц-"Примавет",но на първия телефон(029310972)се чуват само някакви странни извънземни сигнали,и никой не се обажда..,а на втория телефон(048831744) ми казва че няма такъв номер..? newsm78 Sick
Сега незнам какво да правя..Откъде да го търся този Екзематин??Във всяка ветеринарна аптека ли го има?
Моля  ви,кажете,ако някой знае,коя от ветеринарните аптеки в Плевен работи с тази фирма на"Примавет"?  bouquet

# 579
Така, аз днес пак се къносах и за да не пропусна маската в готовата къна сложих и Тривитаминола, така че косата ми след маската стана още по-лъскава.

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 12:09 от Bisi

# 580
Аз пък наблюдавам следното:
Не съм правила маската вече повече от 2 седмици, поради липса на време и обстоятелства. Забелязвам косата си плътна и хубава, лъскава и като че ли по-бавно омазняваща се....

# 581
Не съм правила маската вече повече от 2 седмици, поради липса на време и обстоятелства. Забелязвам косата си плътна и хубава, лъскава и като че ли по-бавно омазняваща се....

Абсолютно същото е  и при мен.Смятам да я направя пак тази седмица.

# 582

Абсолютно същото е  и при мен.Смятам да я направя пак тази седмица.

Ни откъде от Варна си го купи, eve-nadine и на каква цена?

# 583
емам въпрос на които се надявам да ми отговорите,4е ми е спешно.имам тривитаминол вече и мился да я направя тази вечер.знам,че се слагат 2 лъжици от него,коста ми е под раменете малко,мия я на 2,3 дни,за толковас е омазнява,какво бих могла да добавя сега към витамина,ако не спазвам жсичко то4но....или може да се слага и само той.....колко време да стоя ,ако е така

благодаря

# 584
емам въпрос на които се надявам да ми отговорите,4е ми е спешно.имам тривитаминол вече и мился да я направя тази вечер.знам,че се слагат 2 лъжици от него,коста ми е под раменете малко,мия я на 2,3 дни,за толковас е омазнява,какво бих могла да добавя сега към витамина,ако не спазвам жсичко то4но....или може да се слага и само той.....колко време да стоя ,ако е така

благодаря

по описанието ти , косата е като моята. пробвай 2 с.л. от тривитаминола + 1 с.л. балсам или маска за коса+ 1 с.л. ракия + 1 с.л. оцет

Общи условия

Активация на акаунт