Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 165
  • 675
  •   1
Отговори
# 585
благодаря ти,май 6те направя ето това : 2с.л. тривитаминол 1с.л. ракия 1с.л. оцет...и ти ме подсети за една маска която си ми седи така на ейвън advance tehniques,strength & vitality
 katyadjin,с тази която си написала колко време седиш

# 586
  • Варна, а по празниците в Ямбол
благодаря ти,май 6те направя ето това : 2с.л. тривитаминол 1с.л. ракия 1с.л. оцет...и ти ме подсети за една маска която си ми седи така на ейвън advance tehniques,strength & vitality
 katyadjin,с тази която си написала колко време седиш
Ами когато мога стоя по 2-3, 4 часа...
колкото повече, толкова по-добре /от наблюдение го казвам/. Но съм седяла и по час най-много, така че зависи от свободното ти време и възможности... Sunglasses

# 587
Момичета искам да попитам когато си боядисвате косите колко време изчаквате да не правите маската?Аз се боядисах на 01.07  и се чудя дали ако стоя в найлона 1 час когато се изкъпя боята ще се е отмила newsm78

# 588
Е незнам що за прехвалена маска, и аз я правя, косата ми стана ужасно суха, правих я 10 пъти вече и мисля да спра да си правя експерименти със косата, все пак не съм я намерила на пътя!

# 589
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Е незнам що за прехвалена маска, и аз я правя, косата ми стана ужасно суха, правих я 10 пъти вече и мисля да спра да си правя експерименти със косата, все пак не съм я намерила на пътя!

Ами аз мисля, чикой не те кара на сила. Естествено, че щом не си доволна - ще я спреш!!!
Всеки сам избира.
Аз съм от много доволните.

# 590
  • София
защо когато питам нещо никой не ми отговаря в тази тема????попитах дали като се отвори Тривитаминола и колко време може да се ползва защото на мен ми почна да ми пада косата нещо?

# 591
защо когато питам нещо никой не ми отговаря в тази тема????попитах дали като се отвори Тривитаминола и колко време може да се ползва защото на мен ми почна да ми пада косата нещо?
Лофето, на опаковката на тривитаминола пише-един месец след отворяне се използва, стои на студено.Иначе без да се отваря срока на годност е около година, поне на моето пише, че срокът изтича 2007г.
Крайно несериозно е да питаш защо ти пада косата, ние не сме лекари,нали? WinkЗа този проблем се взимат под внимание фактори като -от кога пада, какъв е типа на косопад, каква е козметиката ти за коса,  стрес, хормони...и още много други.

# 592
Здравейте
Вчера си направих маската за коса : тривитаминол  , жълтък и Екзематин Ц и нещо то мен няколко капки лавандулово масло и каквото беше останалото от маслото за коса на Икаров (1/4 лъжица) седях 2 часа и днес косата ми е страхотна.
Благодадяря за рецептата!!!! hahaha baloni

# 593
  • anywhere
И аз забелязах косопад от тази маска...  Sad Иначе косата ми ставаше много хубава (и още е, явно маската е с траен ефект), но реших да я спра.  Naughty
Количеството коса на главата ми също ми е важно!  Mr. Green

# 594
И аз забелязах косопад от тази маска...  Sad Иначе косата ми ставаше много хубава (и още е, явно маската е с траен ефект), но реших да я спра.  Naughty
Количеството коса на главата ми също ми е важно!  Mr. Green
От кога е косопада...Ти си втората, за която чета , че точно от маската косата почва да пада...Защо така newsm78?

# 595
  • anywhere
Не знам, но някъде при ползването вече на второто шишенце Тривитаминол се появи...
Сега спрях да си правя маската и пак ми е ок косата...
Не знам защо е така, може би някакво пренасищане с витамини се получава.. нямам представа...

# 596
Не знам, но някъде при ползването вече на второто шишенце Тривитаминол се появи...
Сега спрях да си правя маската и пак ми е ок косата...
Не знам защо е така, може би някакво пренасищане с витамини се получава.. нямам представа...
Аз съм на второто шише, ще си следя косата/ще броя космите Flutter/.Засега съм страшно доволна.

# 597
  • Пловдив

След две седмици отсъствие отново съм във форума.Купих си и аз този ЕКЗЕМАТИН Ц,направих си маска тривитаминол+екзематин+жълтък+стимулант Икаров преди да замина за морето и съм много доволна - нямаше и грам миризма.Като че ли повече ми допада този вариант.
А иначе като си го купувах ветиринарят ми даде следната рецепта:

2 с.л.тривитаменол
2 с.л. хининова вода
1 с.л. зехтин или мас
1 с.л. ракия
2 жълтъка

Сега след като съм си в Пловдив вече ще пробвам и това, но смятам да разредя маските седмично до 1 път, че май доста се задушава косъма.
На моя ЕКЗЕМАТИН пише, че се използва и за алопеция, така че смятам ще има добър ефект и при косопада.

# 598
Някоя мама от квартал Надежда купи ли си вече ЕКЗЕМАТИН Ц,да каже от къде го взе и колко струва   bouquet

# 599
И аз си правя маската от скоро, ефекта е поразителен. Чувствам косата си по-плътна и по-жизнена, но ще следя за косопад.

Общи условия

Активация на акаунт