Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 406
  • 675
  •   1
Отговори
# 75
Ами-ако нямаш не слагай. Confused

# 76
Ами-ако нямаш не слагай. Confused
аз така мислих ама да питам.извинявайте за притеснението Hug

# 77
Мамчета ,до сега само следях темата с интерес но да се оплача и аз.Вчера си купих АD3E за 9,00lv. #Crazy MoneyНадушиха ни търговците smile3555

# 78
  • София
Мамчета ,до сега само следях темата с интерес но да се оплача и аз.Вчера си купих АD3E за 9,00lv. #Crazy MoneyНадушиха ни търговците smile3555
типично по български #Cussing out

# 79
А аз мислех, че само търгашите от клиниката в Надежда са видели келепира  #2gunfire, защото аз бях възмутена от цената-7лв Shocked.Представете си тогава ако се направи една гиганска реклама на такъв продукт колко ще е . ooooh!

# 80
  • София
А аз мислех, че само търгашите от клиниката в Надежда са видели келепира  #2gunfire, защото аз бях възмутена от цената-7лв Shocked.Представете си тогава ако се направи една гиганска реклама на такъв продукт колко ще е . ooooh!
Представи си просто колко е себестойността на другите прехвалени продукти, и колко в действителност струват

# 81
Да ви кажа ли аз за колко го купих от Раковски-за 3,50 лв. от наща ветеринарна аптека Confused

# 82
Много сте писали, ама никакви снимки не виждам...не се хващам така лесно на въдицата. Леля ми е ветеринарна лекарка и ме посъветва да не си слагам от витамините в косата, 4е са доста силни и могат да променят структурата на косъма. Хубавите готови маски за коса имат същият ефект и не миришат лошо, но ако видя снимки, може и да се затичам към ветеринарната аптека. newsm78

# 83
  • Sofia
Момичета,
това чудо на чудесата дали става за кърмачки, че имам подозрения за започнал следродилен косопад  Cry
Ако успея да го спра или понамаля ...

# 84
ох, момичета!ще ме сбъркате!вече от колко време чета темата и едвам се сдържам JoyНо ето че най-накрая не устоях-трябва да се включа в Хрониките на овчата магия Mr. Green...
та въпросът ми е-след колко време долу-горе има някакъв ефект тая пущина... newsm78
щото аз съм много  непостоянна и ако наистин трябва 1 година нонстоп да се мажа...няма д стане Embarassedно това е защото аз съм тъпа! hahaha

# 85
Много сте писали, ама никакви снимки не виждам...

В предната тема бях пуснала снимка  Simple Smile
Ако не я намериш ще я пусна пак  Peace
Много съм доволна, косата ми и до сега има страхотен блясък, въпреки че само веднъж си слагах маската. Довечера ще повторя Wink  Но ще импровизирам с някоя домашна маска, след съвета на фризьорката ми да не се мажа директно с Тривитаминола  Whistling Резултата утре  Grinning

# 86
Много сте писали, ама никакви снимки не виждам...не се хващам така лесно на въдицата. Леля ми е ветеринарна лекарка и ме посъветва да не си слагам от витамините в косата, 4е са доста силни и могат да променят структурата на косъма. Хубавите готови маски за коса имат същият ефект и не миришат лошо, но ако видя снимки, може и да се затичам към ветеринарната аптека. newsm78
To4но така,как пък някой досега не се запита дали това нещо няма да навреди на структурата на косъма?Не мога да повярвам 4е възрастни хора се връзват и се клепат с подобни боклуци SickАко беше така,досега нямаше да има плешивци.Или тук във Франция ,колко жени са с оредели коси,или те нямат  ветеринарни аптеки и пари.Утре  някой ще пусне тема 4е си вгъстявал косата с лайна(с извинение),и с лайна ли ще се клепете #CrazyМислете преди да се хвърляте така бе хора Naughty

# 87
Много сте писали, ама никакви снимки не виждам...

В предната тема бях пуснала снимка  Simple Smile
Ако не я намериш ще я пусна пак  Peace
Много съм доволна, косата ми и до сега има страхотен блясък, въпреки че само веднъж си слагах маската. Довечера ще повторя Wink  Но ще импровизирам с някоя домашна маска, след съвета на фризьорката ми да не се мажа директно с Тривитаминола  Whistling Резултата утре  Grinning

Аз искам снимки на Деси...тогава ще повярвам на такива 4удеса.

# 88
Аз искам снимки на Деси...тогава ще повярвам на такива 4удеса.

Ами пишеш снимки, затова ти отговорих  Thinking Чак сега разбрах, че всъщност искаш да видиш косата на Деси  Rolling Eyes И други момичета бяха пуснали снимки между другото  Wink

# 89
  • sofia
дори и да отида едва ли ще ми дадат без да имам овца в къщи и да и го предпишат на нея
...ама, че съм нетърпелива Wink

Другия вариант е да си купиш първо овца  newsm78. И не бъди толкова нетърпелива, все ще те огрее и теб   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт