Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 399
  • 675
  •   1
Отговори
# 90
Аз снощи най-накрая си направих маската и съм адски доволна, представям си какво ще е след 3-4-тото  намазване newsm10

# 91
Мисля, че е крайно време Деси да се снима. Или само косата си. Има нещо гнило. В това съм сигурна вече. Не може в 21-ви век да не можеш да си качиш една снимка в нета. Ако ти -не, то тогава има хора, които ще ти помогнат с удоволствие. Crossing Arms

И това за рекламата беше върха вече. Confused Кой ще чака на някой да му порастяла косата, че да му се махнела боята? Нали е до кръста тази коса? Не може ли тази педя с боя да се подстриже? Да не говорим, че аз лично не се сещам за реклама на боя за коса или балсам или шампоан където моделът да е с коса до кръста или под кръста. Дано бъркам ама тая история взе да излиза от релси вече.

И най-добре е Деси да пусне снимки от преди 4 години и сега. За да няма спекулации. Може да се направи така, че лицето да не се вижда, ако това я притеснява, което е нормално, разбира се. Никой няма право да задължава някого да си пуска снимките в нета. Точно обратното. Но мисля че снимки само на КОСАТА й с малко труд би могло да се сложат.

И пак казвам - дано не съм права. Не се заяждам и ако Деси докаже, че всичко е така ще посипя главата си с пепел и ще призная, че аз греша. Stupid

Последна редакция: сб, 13 май 2006, 17:15 от pipilota

# 92
Не виждам защо тормозите Деси да качва снимки. В крайна сметка може да си има някаква причина, поради която не желае да публикува свои снимки, това си е нейна работа. А и в този форум има доста други хора, които не слагат снимки и предпочитат да са анонимни. 
Достатъчно е, че е споделила ефекта от маската, а и немалко хора след нея писаха, че знаят за тази маска и са я ползвали. Дали Деси ще реши да качи снимка си е нейна работа, не е длъжна да го прави, а от друга страна всеки може сам реши дали да пробва маската или не. Като ви се струва, че има нещо гнило не си я правете и толкова. Peace

# 93
Не виждам защо тормозите Деси да качва снимки. В крайна сметка може да си има някаква причина, поради която не желае да публикува свои снимки, това си е нейна работа. А и в този форум има доста други хора, които не слагат снимки и предпочитат да са анонимни. 
Достатъчно е, че е споделила ефекта от маската, а и немалко хора след нея писаха, че знаят за тази маска и са я ползвали. Дали Деси ще реши да качи снимка си е нейна работа, не е длъжна да го прави, а от друга страна всеки може сам реши дали да пробва маската или не. Като ви се струва, че има нещо гнило не си я правете и толкова. Peace

Не оспорвам ефекта от маската. Нито пък подкрепям напълно. Засега не мога да преценя. Аз самата си сложих от АД3Е и като цяло благодаря на Деси, че ме подсети за маста, газта и алкохола.

# 94
Мисля, че е крайно време Деси да се снима. Или само косата си. Има нещо гнило. В това съм сигурна вече. Не може в 21-ви век да не можеш да си качиш една снимка в нета. Ако ти -не, то тогава има хора, които ще ти помогнат с удоволствие. Crossing Arms

И това за рекламата беше върха вече. Confused Кой ще чака на някой да му порастяла косата, че да му се махнела боята? Нали е до кръста тази коса? Не може ли тази педя с боя да се подстриже? Да не говорим, че аз лично не се сещам за реклама на боя за коса или балсам или шампоан където моделът да е с коса до кръста или под кръста. Дано бъркам ама тая история взе да излиза от релси вече.

И най-добре е Деси да пусне снимки от преди 4 години и сега. За да няма спекулации. Може да се направи така, че лицето да не се вижда, ако това я притеснява, което е нормално, разбира се. Никой няма право да задължава някого да си пуска снимките в нета. Точно обратното. Но мисля че снимки само на КОСАТА й с малко труд би могло да се сложат.

И пак казвам - дано не съм права. Не се заяждам и ако Деси докаже, че всичко е така ще посипя главата си с пепел и ще призная, че аз греша. Stupid

А трите имена по паспорт и ЕГН-то не искаш ли от Деси?

Мамка му, все ще се намерят някои, които търсят под вола теле.
Що не си гледаш работата, ами си седнала да се заяждаш.

После що викат хората "пази боже сляпо да прогледне" - ами защото ти му подадеш пръст, пък то ръката ти ще налапа. Гассси!  #Cussing out

# 95
Явно точно ТИ нямаш работа та реших да ти създам малко и както се вижда съм успяла  FlutterБоже колко мъка има по тоя свят! И на тебе не ти е лесно Laughing всеки има право на мнение. Гасссииии. Днес научих нова думичка! 10х.

Това за сляпото не го разбрах много, ама ти е простено.  bouquet Хайде давай - вихри се и обиждай. Съжалявам те искрено.

# 96
Ами не се заяжда момичето, просто има съмнения както и аз....не може една коса да порасне до кръста за една година.  То бива наивност, ама чак пък толкова. Едни витамини не могат да променят генетичната информация на косата до такава степен. Да не говорим, 4е прекомерното количество на витамини, приложено на косата или лицето е вредно за зародиша. Аз не бих рискувала с това ликарство за овце, което бай ду уей не е за растеж на руното, камо ли ако съм бременна. Не случайно българките имат най-изтощените коси, които съм виждала....щото и с лайна ще се намажат ако някой им ги препоръча. Хайде, чакам нападките от вси4ки привърженички на ов4и лекарства.

# 97
Момичетааааааа Twisted Evil! Във форума няма малолетни и малоумни, в крайна сметка всеки сам решава ще се маже или не. Всеки има право на мнение, пък конкретния човек на действие. Оставете всеки сам да решава. Защо го ударихте на обиди и поучавания, като, че ли сте последна инстанция???

# 98
Не се заяждам, просто искам да дам следната информация за бременните жени:

Research has shown that there can be a problem with high doses of retinol (the animal form of vitamin A) during pregnancy. A study in the New England Journal of Medicine found that pregnant women who take high doses of retinol on a daily basis increase their risk of having a handicapped baby. The danger threshold appeared to be daily doses in excess of 10,000iu, which give you a 1 in 57 chance of having a baby with birth defects. Interestingly, also the study also supported the fact that beta-carotene (the plant form of vitamin A) is a safer alternative to vitamin A. Apparently the retinoids (in the animal version) and not the carotenoids (in vegetable version) are the cause of birth defects. Even at high doses beta-carotene does not raise vitamin A levels in the body sufficiently to cause defects in an unborn baby.

# 99

202uu

# 100
Ех, тая мнителност Mr. Green
Последните постинги ми напомнят, защо всъщност ние хората не знаем толкова много неща................ много хора не са готови да ги научат...............
Ще ми се да науча типично българска черта ли е да се съмняваш във всичко newsm78
И защо някои искат доказателства на всяка цена и задължително, Деси е споделила свой опит, няколко от нас, го потвърждават независимо от нея, трети тепърва виждат ефекта на маската..............
Все нещо ни е непонятно и не щем да го приемем...............................
Е, заради таквиз съмнения, още много неща никога няма да ни бъдат ясни....................

# 101
Много сте писали, ама никакви снимки не виждам...не се хващам така лесно на въдицата. Леля ми е ветеринарна лекарка и ме посъветва да не си слагам от витамините в косата, 4е са доста силни и могат да променят структурата на косъма. Хубавите готови маски за коса имат същият ефект и не миришат лошо, но ако видя снимки, може и да се затичам към ветеринарната аптека. newsm78
Защо си мислиш, че някой се интересува от това дали си убедена или не? Ами като не  си- затвори темата и не влизай повече в нея. Виждам,че си казала,каквото си имала да казваш. Вече стана дразнител и само спамиш. Хаъде,почини си, намажи се с една готова маска за коса, която има същия ефект и дерзай!

# 102
  • Варна
Хайде и аз в стадото.Днес си купих 2 шишенца, а момичетата в аптеката само се подхилкваха и споделиха, че засега само го продавали, но можело и да пробват Simple Smile
Направих всичко както трябва, взех мас от една баба- комшийка, газ намерих в кварталния магазин.Доволна съм от резултата и смятам да продължа.Блясъка се усили и я чувствам по- жива, а и ми се заглади косъма Mr. Green
Благодаря на Деси  bouquet

# 103
Деси, вземи,моля те и сложи една анкета- нещо от рода на: Направихте ли си маската  и доволни ли сте от резултата. Да видим  статистиката какво ще покаже.

# 104
и аз съм доволна от резултата.направих си маската без газ и пак косата ми стана хубва.следващия  път ще опитам с друга маска.като ходих да купувам Тривитаминола доктора ми вика ех накъсахте тоя Тривитаминол,айде да видите като ви пораснат мн дълги коси как ще ги подържате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт