Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 350
  • 675
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
 Мерси Деси   bouquet
Ще се опитам да продължа с маската и да не се нервя на миризмата. newsm78
А и да питам ти как така мина от две миенета на едно. Косата ти все за се омазнява по бавно ли или и преди се омазняваше по бавно, но заради маската я миеше два пъти?

# 196
Мерси Деси   bouquet
Ще се опитам да продължа с маската и да не се нервя на миризмата. newsm78
А и да питам ти как така мина от две миенета на едно. Косата ти все за се омазнява по бавно ли или и преди се омазняваше по бавно, но заради маската я миеше два пъти?
Наложих си, че трябва да я изтрая без да я мия, защото фризьорката ми обясни, че колко по-често се мие косата, толкова повече се омазнява.1-2 месеца ходих с вързана коса и така....изтърпях я!

# 197
Здравейте мами, да ви кажа аз какво направих!
Първо си намокрих косата и след това направих следната маска:

2 суп. лъж. Тривитаминол
1 суп. лъж. Маска за коса Myosotis
1 суп. лъж Газ
1 суп. лъж. Ракия
1 суп. лъж Икаров стимулант
1 суп. лъж. Кисело мляко
1 суп. лъж Себорал Форте
1 суп. лъж Хума
1 яйце
1 суп. лъж Оцет
1 суп. лъж. Хининова вода
2 аспирина

Стоях три часа с нея, добр е увита със найлонова торбичка!
После се измих много хубаво 2 пъти с шампоан и нямаше никаква миризма! Ефекта беше ПОРАЗИТЕЛЕН!
След като се измих с шампоана сложих балсам и я разресох. След това го измих у върху вече измитата коса сложих смес от хининова вода, себорал форте и 6 аспирина. Това не се отмива. Оставих я да изсъхне!
Косата беше просто невероятна, мека, блестяща, подредена!!!!
Сега ще я правя всяка седмица обаче ефекта е просто супер, нямам думи!
Ще докладвам скоро пак!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 198
Извинете, забравих нещо много важно!
Искам да ви напомня че само външното прилагане не е достатъчно винаги! За тази цел пия хапчета за коса и нокти PHYTOPHANERE на PHYTO и съм много доволна! Какво ще кажете? Някои ползвал ли ги е?Споделете!  bouquet

# 199
  • Пловдив
A da znaesh dali tazi maska stava sreshtu kosopad.Az licno pij PANTOGAR za kosa i nokti i sam dovolna.Predi tova pih PERFECTIL no ne znam dali gi ima tuk na men mi gi donesoha ot UK - tam sa mnogo populjrni sred zvezdite ot shou biznesa.

# 200
Не съм чувала за тях! Но тези който аз пия са много добри наистина!
А маската с Тривитаминола е просто нямам думи!
Мисля да я патентовам, разбира се Деси автоматично получава 50% дял Laughing Laughing

# 201
molq vi kajete otkude da si kupq vitamin AD3E hodih vuv veterinarnata apteka v ov4a kupel i tam mi predlojiha vialiton az taka ili ina4e ve4e bqh kupila ot nego от agrotexim mazah se dva puti no 4estno kazano ne vijdam nqkakuv efekt moqta kosa po princip si ima blqsuk no puk e mnogo tunka i nqma nikakuv obem

# 202
Изсъхването на косата според мен е от АДЗЕ-то
на мен не ми стигна маската и понеже много ми се спеше да си правя втора доза в краищата си сложих само от него при което така изсъхна и заприлича на слама
просто си личеше от далеч колко е ужасна
сега ще пробвам да си я нанасям само в корените, защото косата ми е много мазна по принцип и нямам нищо против да я изсуша малко, дори съм супер доволна как вече на 4-ти ден нямам нужда от миене, само да можех да я среша в краищата...

# 203
Забравих да попитам още нещо - по-горе пише че на руса коса газ не се слага а една от потребителките каза че е руса и така си е спасила косата
Има ли други изрусени мами, които ползват газ да ми кажат колко често и в какви количества газ си си правили маската защото аз съм много руса но ме е страх да не окапя от гата а същевременно искам да си правя тази маска с газта

И ако може и да ми обясните защо не трябва да се слага газ на руса коса?

И в по-горно мнение бях попитала от къде се снабдявате с прогестерон и отговора беше от аптеката
Ако може да ми я посочите тази аптека, защото моята информация е че прогестерона отдавна не се произвежда, всички аптекарки ми вдигат рамене, а и да кажа че по принцип си пазаря от склад, но и в складовете няма...

А иначе ефекта от маската с прогестерон е просто ужасяващо стряскащо огромен
така започна да ми расте нова коса че чак ме сърбеше скалпа, но понеже съм несериозна и заета спрях да си я правя или много рядко и ефекта беше само този
но на приятелката ми и косъма и стана по-плътен, а на оплешивяващото и гадже порастна нова коса
така че мили дами ако намеря прогестерон просто ще си го складирам поне за 20 години напред
производителите да се сетят пак да го пуснат на пазара и ако може и по козметичните щандове даже  4470

# 204
здравейте на всички аз съм от скоро в този форум  много ми помога и ми харесва...относно въпроса с тривитаминола и тази маска деси  искам да те попитам колко време трябва да седя с тази маска???

# 205
Колкото до прогестерона- наистина го нямя, но има прогестеронови таблетки- DUPHASTON /фармакологичен близнак на прогестерона от растителен произход, пия го в момента/ Ако това може да ти помогне... Thinking

# 206
здравейте на всички аз съм от скоро в този форум  много ми помога и ми харесва...относно въпроса с тривитаминола и тази маска деси  искам да те попитам колко време трябва да седя с тази маска???

Поне 1 час, но колкото повече-толкова по-добре... 2-3-4 часа...

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 02:22 от eve-nadine

# 207

Поне 1 час, но колкото повее-толкова по-добре... 2-3-4 часа...

Невероятен ефект, много ти благодаря, Деси...да си жива и здрава!

# 208
  • Sofia

Заповядай  Hug Не че е нещо интересно или което си струва да се притесниш де.... :

Изследвания показват, че високите дози ретинол (животинската форма на вит А) може да създадат проблеми по време на бременност. Изследване в The New England Journal of Medicine откри, че бременни жени, които всекидневно поемат големи дози ретинол, увеличават риска да родят недъгаво бебе. Рисковата граница е дневна доза по- голяма от 10 000IU, това води до 1 на 57 възможност да имате дете с дефекти при раждането. Интересното е, че изследването също така подкрепя факта, че бета каротина (растителната форма на вит А) е по- безопасната алтернатива на вит А. Очевидно ретиноидите (в животинската форма), а не каротеноидите (в растителната форма), причиняват дефекти при раждането. Дори и във високи дози бета каротина не увеличава нивото на вит А до такава степен, която да причини дефекти в нероденото детe

А относно това,което пише малко се притесних.Не знам дали да продължавам.Какво мислят другите бременни мами? newsm78

Мисля, че това се отнася за вътрешен прием!  Едва ли може да чрез кожно приложение да се получи хипервитаминоза, която да увреди плода.  Rolling Eyes

Ако някой търси тривитаминол - има по 3,50 лв. на маслена основа (с раст. олио) във вет. аптека зад музикалното у-ще  -  до пазара Ситняково,  срещу м-н 345-ъ в уличката до гумаджийницата .  

# 209
  • Пловдив
Do Nagosti na Mamite

Kazi molj te tazi maska s progesteron kak se pravi.Na men v momenta mnogo mi kape kosata i napravo izpadam v uzas.Cak me e strah da se bojdisam.A dalgotraen li e efekta.

Cakam otgovora ti i ti blagodarj!

Общи условия

Активация на акаунт