Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 369
  • 675
  •   1
Отговори
# 210
REINA 333

mojesh li da mikajesh dali ot tozi DUPHASTON koito piesh se debelee ili moje da izlqzat pupki?
Vuob6te vsqkakvi strani4ni deistviq!
MErci predvaritelno!

# 211
  Позволявам си да се намеся в темата,тъй като съм пила няколко пъти Дуфастон-изписва се САМО по лекарско предписание!!!-иначе няма странични ефекти/поне при мен нямаше Wink/.

# 212
  • Пловдив
Do Gabriela

Na teb za kosopad li ti go predpisaha

# 213
  • Бургас
Do Nagosti na Mamite

Kazi molj te tazi maska s progesteron kak se pravi.

Както писа някой по-горе, че прогестерон не се предлага по аптеките, незнам дали ще намериш.
Маската е следната:

1 ампула прогестерон
1 ампула вит.А (сега се предлага в шишенца, значи 1/2)
1 жълтък

Ако косата ти е дълта, направи двойна доза.
Предлагам ти да добавиш и стимулант на Икаров.

# 214
  • Пловдив
Do Nagosti na Mamite

Kazi molj te tazi maska s progesteron kak se pravi.

Както писа някой по-горе, че прогестерон не се предлага по аптеките, незнам дали ще намериш.
Маската е следната:

1 ампула прогестерон
1 ампула вит.А (сега се предлага в шишенца, значи 1/2)
1 жълтък

Ако косата ти е дълта, направи двойна доза.
Предлагам ти да добавиш и стимулант на Икаров.

Благодаря ти Миленика!
А дали ампулата прогестерон не може да се замести с прогестерон на таблетки които да се счукат, нали DUPHASTON е всъщност прогестерон?
Страшно се надявам да намеря прогестерон, защото съм отчаяна за косата си вече Cry

# 215
Do Gabriela

Na teb za kosopad li ti go predpisaha
  Не,имах проблеми с цикъла-по принцип се изписва за нормализирането му.

# 216
За русите мадами: ветеринарят, при когото водя котката ми, ми каза че за руси коси газ и ракия не важат Rolling Eyes Той зарежда Тривитаминол (което е същото като Виалитон, аз погледнах шишенцето) специално за жените, които ходят при него за да си го купуват, т.е специално за маски за коса, че даже и рецепти йм е писал Grinning  Каза, че за русата коса е добре да се добави кисело мляко. Аз в понеделник ще си взема поръчаното шишенце, и мисля да си взема допълнително мас и кис мляк, да не слагам ракия и газ. Деси, ти какво ще кажеш  Blush

# 217
  • Варна
Стеф я кажи той каква рецепта дава.
Че аз правя тривитаминол, бадемово масло или зехтин, оцет, хининова вода, кисело мляко, мед и/ или яйце. Абе общо взето тези продукти в различни комбинации. Моля те разбери дали има ефект така без мас и газ. Не ми се клепа с мас.

# 218
На мен също ми става суха косата и хвърчаща в краищата.А вече я правя 6 пъти.Дали пък не е от ракията?Все пак съдържа спирт.Как мислите ?

# 219
За русите мадами: ветеринарят, при когото водя котката ми, ми каза че за руси коси газ и ракия не важат Rolling Eyes Той зарежда Тривитаминол (което е същото като Виалитон, аз погледнах шишенцето) специално за жените, които ходят при него за да си го купуват, т.е специално за маски за коса, че даже и рецепти йм е писал Grinning  Каза, че за русата коса е добре да се добави кисело мляко. Аз в понеделник ще си взема поръчаното шишенце, и мисля да си взема допълнително мас и кис мляк, да не слагам ракия и газ. Деси, ти какво ще кажеш  Blush
Аха, ясно! Съмненията ми се потвърдиха Wink! А Деси преди беше казвала, че на руси коси газ не е препоръчително да се слага, ама така като се замисля и ракията доста изсушава косъма, така че логика има Heart Eyes!
А пък аз снощи, да се похваля Mr. Green, счуках 2 таблетки бирена мая в маската-миризмата е убийствена, но ефекта е много добър Wink!
Знаете ли какво ми хрумна момичета - искатели да си измерваме с колко ни е пораснала косата , примерно за месец! Така ще си праличи по-ясно ефекта на маската! То това може да стане, обаче, само при тези дето се боядисват Naughty! Например аз последно се боядисвах на 5 май, а от предишният ден си направих маската за първи път! И за тези 19 дни косата ми е пораснала с...........9мм. Mr. Green На 5 юни ще се отчета пак Crazy!
Хайде момичета, почвайте да късате косми Mr. Green Heart Eyes, и с някоя ролетка на съпруга да мерите колко е израсналата част от косъма-тъй де, една овча статистика да си направим. Laughing
То е ясно ,че някои са се боядисвали по рано или по отдавна, ама нищо, скубете, мерете и пишете! CrazyЩом е за идеята-хахаха Heart Eyes!
П.С. Повечето от вас предполагам знаят , че косата расте по 1см на месец!

# 220
Ами той и рецепта ми предлагаше, ама аз викам "а, аз си имам вече"  Blush
В понеделник като ида да си взема шишенцето, ще го питам и ще пиша Grinning
Той даже вика: "забелязвам аз, че всички жени дето идват да си го купуват, все с много хубави коси са, пък и жена ми чак се езарибила, та едни смеси прави, едни чудеса..." 
Чакайте включване в понеделник.

# 221
  • Варна
Ок чакам с нетърпение. Ако има мас в рецентата му питай го моля те с какво може да се замени.  bouquet

# 222
И аз в понеделник ще чакам рецептата на ветеринаря Party, много ми е любопитно.
А относно изсушаването-махнах оцета, мислех , че е от него, после пак се мазах с мас, тривитаминол и ракия-пак се изсуши.
Ще пробвам с кисело мляко, тривитаминол и мас.

# 223
Привет на всички !
Имам едно питане към мамите от Бургас.
От къде си купувате тривитаминола и колко пари струва ?

П.С.: Форума е страхотен ! Хубаво е, че ви има !!! smile3521

# 224
Защо за русите да не важи ракията? newsm78Тя се слага за да "разтвори" косъма и маската да влезе по-навътре в косъма.Няма значение ракия или какъвто и да е алкохол...просто трябва да има алкохол за да попие маската.

Общи условия

Активация на акаунт