Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 325
  • 675
  •   1
Отговори
# 255
Здравйте,за първи път влизам в този форум и направо съм очарована.Страхотни сте.Много ме заинтригува тази маска и мисля да я пробвам.Само не можах да разбера,колко време се стои с нея,защото все пак и това има значение.

# 256
  • Пловдив
karmen, първо добре дошла, надявам се взаимния опит да ни помогне в каквото и да е  и после : колкото повече, толкова по-добре.

Споделих с един фризьор въпросната маска и освен аплауда от негова страна ме посъветва самата консистенция да се загрее малко на водна баня преди нанасяне и веднага с шапката там и познатите ни процедури, освен това хавлията с която ще се покрие самата "каска"  е добре да се потопи първо в гореща вода и изтискана да се омотае около нея(процедурата се повтаря поне 2-3 пъти)

# 257
karmen, първо добре дошла, надявам се взаимния опит да ни помогне в каквото и да е  и после : колкото повече, толкова по-добре.

Споделих с един фризьор въпросната маска и освен аплауда от негова страна ме посъветва самата консистенция да се загрее малко на водна баня преди нанасяне и веднага с шапката там и познатите ни процедури, освен това хавлията с която ще се покрие самата "каска"  е добре да се потопи първо в гореща вода и изтискана да се омотае около нея(процедурата се повтаря поне 2-3 пъти)

Процедурата  на затопляне  ли се повтаря 2-3 пъти?

# 258
Мами, не може на всички ни маската да действа по еднакъв начин.Виждам, че на 2-3 момичета косите им са се изсушили.Съвета ми е или по краищата повече кристали и балсами без отмиване или просто спрете маската.

# 259
  • Пловдив
Do Nagosti na Mamite

Kazi molj te tazi maska s progesteron kak se pravi.Na men v momenta mnogo mi kape kosata i napravo izpadam v uzas.Cak me e strah da se bojdisam.A dalgotraen li e efekta.

Cakam otgovora ti i ti blagodarj!

1 или 2 ампули прогестерон в зависимост от дължината на косата
колкото количество от стимуланта на икаров прецениш че ще ти трябва
витамини д, а, или каквито ни се намират на момента
когато съм нямала икаров разтварям прогестерона с каквото масло ми се намери, пък било и просто олио
всичко става, ефекта се забелязва чак след два-три месеца, но пък трае поне 3-5 години
може и да съм пропуснала нещо защото си я модифицирах според това което ми се намира в момента
мажем се, завиваме перушината и лягаме да спим
сутринта измиваме и готово
в началото я правихме всяка седмица
после на 2
после на 3
после 1 на месец
не се измива трудно
сега пробваме да правим маската с прогестерон на гел, но въпреки че се забелязва жалък ефект, не е това което искаме...
пожелавам ти успех!

Благодаря ти за отговора!
Никъде няма прогестерон - кажи мола ти откъде се купува прогестерон на гел поне да пробвам с това?!И по-колко се слага, изобщо ли не се забелязва ефект!
Вече съвсем ме затормозява този проблем! Cry

# 260
  • Пловдив
ДО NaGostiNaMamite

Кажи моля те откъде да си купя прогестерон на гел, в аптеките ли се продава и поне намира ли се лесно?
Много проблеми ми създава този косопад Cry

# 261
  • Бургас

Правиш ли някакви опити да спреш косопада и има ли резултат, или разчиташ само на прогестерона?

# 262
  • Пловдив
До Миленика

Пия вече 3 седмици ПАНТОГАР, маже се стимуланта на Икаров+витамин А+ витамен Е+ жълтък.Мазах се и вкорените с отвара от репей, но много ми изсушава косата.Сега ще пробвам да я обливам само.Започнах да пия и калций, магнезий и цинк и бирена мая.Като чета какви хубави отзиви има от ПРОГЕСТЕРОНА само това ми е надеждата SadНо ще намеря ли поне н агел в аптеките?

# 263

Деси,искам да те питам,ако спазвам точно рецептата с тривитаминола,за 2-3 месеца с колко сантиметра ще ми порастне косата..поне приблизително ако можеш да ми кажеш..моля те..  HugМного ми е важно,да знам..
А на теб за 2-3 месеца с колко см ти порастна косата и забелязваше ли се видима разлика в дължината и гъстотата на твоята коса?А останалите забелязваха ли колко ти е порастнала косата?
Разбирам че преди косата ти е била къса(до къде точно?),и за колко месеца стана с дължина до кръста?
Това е страхотно,че можеш да постигнеш такива резултати..и то без да даваш луди парио за това:)
Благодаря и от мен за рецептата!
Успех!  bouquet
Моляте пиши ми.. Wink

# 264

Деси,искам да те питам,ако спазвам точно рецептата с тривитаминола,за 2-3 месеца с колко сантиметра ще ми порастне косата..поне приблизително ако можеш да ми кажеш..моля те..  HugМного ми е важно,да знам..
А на теб за 2-3 месеца с колко см ти порастна косата и забелязваше ли се видима разлика в дължината и гъстотата на твоята коса?А останалите забелязваха ли колко ти е порастнала косата?
Разбирам че преди косата ти е била къса(до къде точно?),и за колко месеца стана с дължина до кръста?
Това е страхотно,че можеш да постигнеш такива резултати..и то без да даваш луди парио за това:)
Благодаря и от мен за рецептата!
Успех!  bouquet
Моляте пиши ми.. Wink
Нямам престава колко расте косата за един месец, не меря със сантиметър  Joy
При мен значителната разлика в дължината на косата се появи след 1 година, при положение,че всеки месец подстригвам краищата.

# 265
  • Пловдив

Процедурата  на затопляне  ли се повтаря 2-3 пъти?

Да, на затопляне.

# 266
Сега се връщам от ветеринаря, даде ми същата рецепта, каквато има и тук, така че няма смисъл да я пиша Simple Smile Само да напомня за ракията и газта - не на руса коса Simple Smile
Почвам да се мацам...

И още нещо - каза ми, че това чудо не се слага на овцете (само), а по принцип на всички животни, когато са болни и йм се дава антибиотик. даде ми пример с крава, която имала разстройство: инжекция антибиотик +тривитаминол  Blush Луда работа, ама важното е че има ефект Laughing

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 18:43 от .:.Stef.:.

# 267
Защо не на руса коса?  Shocked  Кое да премахна от рецептата?

# 268
  • Севлиево
Защо не на руса коса?  Shocked  Кое да премахна от рецептата?

Не слагай газ. Останалата част от рецепрара я спази. газ не се слага на изрусена или с кичури коса, защото изсъхва.

# 269
ДО NaGostiNaMamite

Кажи моля те откъде да си купя прогестерон на гел, в аптеките ли се продава и поне намира ли се лесно?

Аз го взимам от склад, но вероятно ще го има във всяка аптека. Поразходи се и питай. Ако ти отговорят, че няма, просто помоли да заредят за теб. До скоро със сигурност имаше в склада на Фаркол, а аптеките винаги се зареждат поне от 2-3 склада, така че бързо ще попаднеш на такава. Със сигурност знам, че Фаркол зареждат аптеката на ъгъла на Ботева и 9-ти септември, така че ако живееш в центъра може да попиташ направо там.

Общи условия

Активация на акаунт