Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 199 958
  • 675
  •   1
Отговори
# 495
Да кажа, че и моя ветеринар ми препоръча това ЕКЗЕ-ФАРМ. Освен разтежа каза, че лекува и пърхота.

# 496
  • Paris
Видях прословутата снимка, косата е страхотна!
Ще пробвам новия вариант на маската, явно варианта на Деси не понася на моята коса, дано поне витамините ми свършат работа.

# 497
Аз пак не мога да видя снимката. Пробвах и твоя вариянт katyadjin, но ми излиза някакво училище за родители.

# 498
  • Paris
Аз я видях именно по начина на  katyadjin.Пробвай ще  стане!

# 499

Ами, аз вече пробвах, както казах, но ми излизат снимки на някакво училище за родители.

# 500
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Ами, аз вече пробвах, както казах, но ми излизат снимки на някакво училище за родители.

Безкрайно ми е неудобно, че разводних темата с тази прословута снимка ...  :
  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Последен опит да я видите:

...А ако не се вижда ето линк:
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 15:40 от katyadjin

# 501
# 502
  • София

Безкрайно ми е неудобно, че разводних темата с тази прословута снимка ...  :
  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Последен опит да я видите:

...А ако не се вижда ето линк:
http://image58.webshots.com/58/3/49/61/2863349610092423286IOjVNT_ph.jpg

Пак не се вижда.... вземи най накрая да излезеш и чак тогава да даваш линк!!!! или ти е прайват албума  или аз съм идиот, но нищо не виждам newsm78

# 503

Пак не се вижда.... вземи най накрая да излезеш и чак тогава да даваш линк!!!! или ти е прайват албума  или аз съм идиот, но нищо не виждам newsm78

Не е личен, аз я видях снимката. Но нещо уебшотса не ще да зарежда. Пробвах да я постна и не излезе.
Нищо де, ето я

# 504
Е, аз вече я виждам, ами тя косата ти си е много хубава и без маската. Изрусяваш ли я?

# 505
Момичета, съжалявам, но понеже темата е твърде дълга не мога да открия ако сте обсъждали от къде в София да си взема газ ?  newsm78

# 506
Момичета, съжалявам, но понеже темата е твърде дълга не мога да открия ако сте обсъждали от къде в София да си взема газ ?  newsm78

В железариите, в Бриколаж, Практикер и други такива  Peace

# 507
Е, аз вече я виждам, ами тя косата ти си е много хубава и без маската. Изрусяваш ли я?
Ама тя изглежда така, сега след като съм я правила месец маската.
Абе не  е чак толкова хубава  без маската, мога да ти пратя една снимка преди да видиш: сресана, без блясъки леко влажна... ужас Sick
Косата си изрусявам, но не много често  - на повече от два месеца...

# 508
П.П. Забравих да ви кажа, че сега ме валя многоооо дъжд, но няма и спомен от миризмата на маската - напротив размириса се на балсама ми и повече на парфюма....

# 509
  • София
П.П. Забравих да ви кажа, че сега ме валя многоооо дъжд, но няма и спомен от миризмата на маската - напротив размириса се на балсама ми и повече на парфюма....

Е това не го вярвам  Laughing Laughing Laughing жълтъка и оцета(с гас и мас не съм пробвала) си миришат колкото и балсам и парфюм да слагаш, даже смеската от жълтък и парфюм е просто убийствена  Sick повече жълтък на косата си няма да сложа  ooooh!

П.С.И аз я видях най-накрая тази прословута коса  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт