Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 173
  • 675
  •   1
Отговори
# 615
Наистина се усеща ,че расте по бързо ,и фризьорката го забеляза Hug

# 616
  • anywhere
Някак си не ми се връзват нещата,ако оцета убива действието на витамините,то по тая логика Деси как се е сдобила с хубава коса?

А ти сигурна ли си, че Деси се е сдобила с хубава коса и изобщо, дори да е така, че е точно от тази маска?!  Tired
Маската не е лоша, но като цяло не е хубаво да приемате за 100 % чиста монета всяка рецепта, която се пусне тук.
Някой може и да злоупотребява (не казвам, че точно този случай е такъв, просто ви обръщам внимание!  Peace)!

# 617
Цитат
А ти сигурна ли си, че Деси се е сдобила с хубава коса и изобщо, дори да е така, че е точно от тази маска?! 
Маската не е лоша, но като цяло не е хубаво да приемате за 100 % чиста монета всяка рецепта, която се пусне тук.
Някой може и да злоупотребява (не казвам, че точно този случай е такъв, просто ви обръщам внимание!  )!
EEхехе веднага съмнения .Сигурно Деси си има причина да не ни показва косата си не ви ли е хрумвало.Например ако си рекламно лице не може да се снимаш.Аз си мисля ,че се усмихва от някоя реклама само ,че ние незнаем ,че е тя.Аз и вярвам и спазвам стриктно маската ,защото наистина много искам естествена гъста и дълга коса.Мечтата ми от малка.Относно съставките ,имах една приятелка която в училище се мажеше с гас мас и оцет против въшки.Косата и порастна много бързо и то с страшен блясък и гъстота,а лекарството за овчици съдържа витамин А , а от него косата расте много бързо ,аз съм си слагала само витамин А течен ,но е много мазен ,а сега виждам че косата ми от маската расте много бързо и в същото време не се омазнява.Не си въобразявам ,защото фризьорката ми се впечатли без нищо да казвам .Чела съм и за аспирина ,че е полезен и за алкохола така ,че не виждам по добро решение от тази маска.Хубаво е ,че Деси сподели тайната си ,можеше и да не го прави  bouquet

# 618
А този Тривитаминол какво съдържа, какви са му съставките?

PS И аз съм скептично настроена и не бих си го взела, за това питам тези, които го ползват какво пише на опаковката.  Thinking

# 619
А този Тривитаминол какво съдържа, какви са му съставките?

PS И аз съм скептично настроена и не бих си го взела, за това питам тези, които го ползват какво пише на опаковката.  Thinking
Трябва малко да се поразровиш из страниците на старата тема, там някой си беше направил труда да го напише.
Аз сега не мога да го препиша, иначе бих, защото не съм си в къщи.

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 16:43 от Bisi

# 620
  • anywhere
EEхехе веднага съмнения .Сигурно Деси си има причина да не ни показва косата си не ви ли е хрумвало.Например ако си рекламно лице не може да се снимаш.Аз си мисля ,че се усмихва от някоя реклама само ,че ние незнаем ,че е тя.

Мдам, сигурно е така!  Laughing

# 621
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Маската е страхотна. Правя я вече няколко пъти и косата ми е супер.
Аз понеже съм от хората, които повече четат отколкото пишат предлагам някой да направи обобщение за всички съставки които се споменаха по-горе.  Да обобщим коя за какво се ползва и всеки да си направи подходящата маска  за своята коса.
Аз ще започна с тези, които знам:

Жълтък: помага при косопад
Екзематин С: заздравява скалпа, страшно помага при пърхот (това е от моя личен опит върху любимия)

Не  знам киселото мляко и аспирина за какво се прилагат.

# 622
Маската е страхотна. Правя я вече няколко пъти и косата ми е супер.
Аз понеже съм от хората, които повече четат отколкото пишат предлагам някой да направи обобщение за всички съставки които се споменаха по-горе.  Да обобщим коя за какво се ползва и всеки да си направи подходящата маска  за своята коса.
Аз ще започна с тези, които знам:

Жълтък: помага при косопад
Екзематин С: заздравява скалпа, страшно помага при пърхот (това е от моя личен опит върху любимия)

Не  знам киселото мляко и аспирина за какво се прилагат.

Ползвала ли си екзематин C?Ще ми кажеш ли какво му е действието върху косата и дали ще има проблем,ако веднаж седмично прибавям от него към оригиналната маска на Деси и какво количество?   bouquet
Мисля,че аспирина беше за растеж на косата,за киселото мляко и аз не съм много сигурна точно.

# 623
  • Пловдив
Аз ползвах вече два пъти ЕКЗЕМАТИН Ц, но не с оригиналната маска а в комбинация с жълтък, тривитаминол и маслиново масло на Икаров. Обаче и аз се чудя дали може в комбинация с маската на Деси. newsm78
Днес четох, че Дженифър Анистън, която е призната за актрисата с най-хубава коса слага в шампоана си 2 аспирина и се мие всеки ден.

# 624
Екзематин Ц  е спирт и можете да си изгорите скалпа ,чудесен е за ранички ,но за маска по добре не имам белег от компрес с екзематин.

# 625
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Преди години наш приятел- лекар ни  препоръча Екзематина  в борбата с пърхота. Той самият го ползвал като един път седмично  си намазва главата  2 часа преди къпане. Спомням си, че на съпруга ми добре му действаше. После открихме шампоана Selsun Blue и окончателно изтребихме пърхота.
Сега аз си го слагам в маската не Деси. Когато слагам екзематин не слагам алкохол.

# 626
Шампоана е много добур наистина само той ми помогна да се отърва завинаги .Екзематин е спирт за животни ,но ние го ползеаме от много години за всякакви наранявания на кожата ,но ви предупреждавам да не прекалявате ,за да не се изгорите. Naughtyкато мен

# 627
Шампоана е много добур наистина само той ми помогна да се отърва завинаги .Екзематин е спирт за животни ,но ние го ползеаме от много години за всякакви наранявания на кожата ,но ви предупреждавам да не прекалявате ,за да не се изгорите. Naughtyкато мен
Екзематин аз още не съм си купила, но така като казваш, направо се уплаших и май няма и да си купя. Аз съм си консерва и обичам някой като е казал нещо в оригинал, така да го правя и не променям маската на Деси. По едно време махнах оцета, някой каза, че се обезсмисляло действието на Тривитаминола, само това съм променила.

# 628
  • Пловдив

До Bisi
Не се тревожи, аз вече два пъти си правя маската с ЕКЗЕМАТИН Ц - нито ми е изсъхнала кожата на скалпа да не говорим за изгаряне Grinning Слага се само една лъжица от него /5мл/ и се прилага веднъж седмично маската.Аз съм много доволна!
Пробвай, няма да съжаляваш!

# 629
мами, вие от къде купувате ЕКЗЕМАТИН-а? аз се пробвах в същата ветеринарница от където купувам адзето, но не го бяха чували и ме препратиха в хуманните аптеки...
искате ли да ви кача снимки на косата преди и след маската?

Общи условия

Активация на акаунт