Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 197 396
  • 675
  •   1
Отговори
# 630
.....После открихме шампоана Selsun Blue и окончателно изтребихме пърхота....

Извинявам се, че не е по темата, но се впечатлих от този шампоан. Приятелят ми има страхотен проблем с пърхота, Низорала вече отдавна не му действа, така хваления препарат Себорал форте, въобще не му се отрази добре, горе-долу е доволен от лосиона на Евтерпа, но не е чудодеен де. Та ще съм ви много благодарна ако получа повече инфо за Selsun Blue - от къде се купува, колко струва и т.н.

# 631
  • Пловдив
мами, вие от къде купувате ЕКЗЕМАТИН-а? аз се пробвах в същата ветеринарница от където купувам адзето, но не го бяха чували и ме препратиха в хуманните аптеки...
искате ли да ви кача снимки на косата преди и след маската?

Айде!Очаквам с интерес снимките ти!

# 632
  • Пловдив
.....После открихме шампоана Selsun Blue и окончателно изтребихме пърхота....

Извинявам се, че не е по темата, но се впечатлих от този шампоан. Приятелят ми има страхотен проблем с пърхота, Низорала вече отдавна не му действа, така хваления препарат Себорал форте, въобще не му се отрази добре, горе-долу е доволен от лосиона на Евтерпа, но не е чудодеен де. Та ще съм ви много благодарна ако получа повече инфо за Selsun Blue - от къде се купува, колко струва и т.н.

Шампоанът е наистина уникален.Мъжът ми от 7-8 год. се мие само с него.Това е медицински шампоан - не знам дали има някой да не е доволен от неговата употреба.Продава се в аптеките, като за различните видове коса има различни шампоани: за суха, за мазна и т.н.В Пловдив цената му е към 11,00лв.Косата се мие два пъти седмично с него.Майка ми е мед.сестра и преди години заведе мъжът ми при нейна колежка много добра дерматоложка, от тогава мъжът ми е фен на SELSUN BLUE. По едно време бяха спрели вноса, та се бяхме запасили с едно кашонче чрез познати от аптечен склад.Ще останете доволни!

# 633
Екзематин го продават ветеринарите.
Шампоана в аптеките и е страхотен ,пробвах всичко ,но се маха само временно ,а този шампоан завинаги.Има за различни типове коса .Отнавало се лющи много ,пада горния слой и после край с пърхута.
Не мисля ,че оцета пречи на тривитаминола,защото аз виждам вече ефекта,оцета е за блясък.

# 634
мами, вие от къде купувате ЕКЗЕМАТИН-а? аз се пробвах в същата ветеринарница от където купувам адзето, но не го бяха чували и ме препратиха в хуманните аптеки...
искате ли да ви кача снимки на косата преди и след маската?

Какво стана със снимките???

# 635

До Bisi
Не се тревожи, аз вече два пъти си правя маската с ЕКЗЕМАТИН Ц - нито ми е изсъхнала кожата на скалпа да не говорим за изгаряне Grinning Слага се само една лъжица от него /5мл/ и се прилага веднъж седмично маската.Аз съм много доволна!
Пробвай, няма да съжаляваш!

Soff, благодаря, ще видим, ще реша дали да пробвам и ще пиша пак.

# 636
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
На много места прочетох, че  употребата само на Тривитаминол разваля структурата на косъма.
Някой може ли да ми обясни какво точно значи това.
Моята коса не е нито къдрава, нито права.
Когато се подстрижа в прическа за къдрава коса тя се изправя и обратно.
Винаги трябва допълнително да я обработвам: или с преса или с маша. Това ужасно я изсушава.
Та си мисля дали с Тривитаминол (чист) няма да я направя права или къдрава. newsm78

Аз използвам Екзематина като един път седмично добавям по една лъжица в маската на Деси и тогава не слагам алкохол.
 А за пърхот шампоанът е най-доброто средство. smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 637
Здравейте, момичета.Доста време отсъствах, но с радост виждам, че вече имаме страхотни резултати от маската.Дано мнителните са по-малко, а мамите с красиви коси сме повече.С удоволствие ще споделя всяка нова тайна за красива коса, която науча с вас   bouquet

# 638
  • Пловдив
Здравейте, момичета.Доста време отсъствах, но с радост виждам, че вече имаме страхотни резултати от маската.Дано мнителните са по-малко, а мамите с красиви коси сме повече.С удоволствие ще споделя всяка нова тайна за красива коса, която науча с вас   bouquet

Добре дошла отново!  bouquet Първо благодарско за рецептата!
Тъкмо се чудех вече къде се губиш?Снима ли вече рекламата?
А, между другото сподели моля те дали си чувала нещо за ЕКЗЕМАТИНА  newsm78 Дали може да се прибави към твоята маска?

# 639
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Хайде бе Деси, вече се чудех какво става с теб??!!!  bouquet

# 640
току 6то си измих косата от маската на Деси:) сега о4аквам първите резултат5и:) хехе.....сложих 2 с. л. тривитаминол, 1 с. л. свинска мас, няколко капки газ, 1 с. л. ракия, 1 с. л кис. мляко, 2 аспирина /сма4кани/, 1 с. л. мед, 1 жълтък и така намазана стоях 3 4аса, не издържах пове4е 6тото много ми се сти4а6е......ина4е на мен ми харесва как мири6е газта:)))
Къде в Хасково мога да открия този шампоан SELSUN BLUE /против пърхут/, обиколих днес 3-4 аптеки в центъра но не можфах да го открия......
И този ЕКЗАМАТИН го потърсих във ветеринарната аптека, но нямаха:(
помагайте:)

# 641

Аз пък вече щях да ти пиша на лични. Сигурно вече си снимала рекламата, казвай как мина и къде да я гледаме.

# 642
Не съм я снимала още момичета - снимките ще са около 12-13 септември.Бях на почивка малко по турските курорти и малко в Дубай.Косата ми от морската вода е станала под всякаква критика - започвам усилено с маските, защото направих месец и половина почивка.
До всички мами, които се мажат безотказно повече от два месеца - Мами, време е за почивка от маската - кой колкото прецени, но не по-малко от 1 месец.
  bouquet

# 643
Не съм я снимала още момичета - снимките ще са около 12-13 септември.Бях на почивка малко по турските курорти и малко в Дубай.Косата ми от морската вода е станала под всякаква критика - започвам усилено с маските, защото направих месец и половина почивка.
До всички мами, които се мажат безотказно повече от два месеца - Мами, време е за почивка от маската - кой колкото прецени, но не по-малко от 1 месец.
  bouquet
Здравей Деска!Ти се загуби.Е то и аз бих се загубила по някое курортче  Grinning
Обясни малко повече за това с почивката.След като 2 месеца се прави маската, трябва един месец изобщо да не се прави или по-нарядко и на всеки два месеца ли се прави такава почивка.  bouquet

# 644
  bouquet

Не знаех, че трябва да има почивка. Ти нали каза, че 1 година си я правила тази маска и тогава си видяла големи резултати. И аз си мислех, че около 2 седмици няма да я правя, като сме на почивка и че от морската вода ще стане лошо.

Общи условия

Активация на акаунт