Априлчета 2017 - Тема 4

• 38 693
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
Хм, гушках си голямото, сега е невъзможно, голяма борба е. Има собствен тертип и мнение за всичко и не подлежи на моделиране, поне засега. Ама когато, то е ясно.

# 541
Алиса не са колики, не се свива, пръцка и си ака повече от редовно.
Пърпълче май както преположи ще са зъби. Не ми дава да и бръкна в устата за да видя, всичко се гризе настървено..
Този дентокинд действа ли? Кажете мнение, който го ползва.
Дит гушкането минава ако го хванеш в началото на пробуждането. Разсънено ли е детето с гушкане не става.

# 542
Алиса не са колики, не се свива, пръцка и си ака повече от редовно.
Пърпълче май както преположи ще са зъби. Не ми дава да и бръкна в устата за да видя, всичко се гризе настървено..
Този дентокинд действа ли? Кажете мнение, който го ползва.
Дит гушкането минава ако го хванеш в началото на пробуждането. Разсънено ли е детето с гушкане не става.

# 543
Лили, на стикито точно така й избиха, аз мислих, че я боли коремчето, че през нощта се буди, приплаква, върти. Тя
също не дава да й се бърка в устата, затваря я й я бута с езиче. Дебна я като й приказвам и тя ме зяпва, каквото видя- видя. Joy Снощи същата работа и на сутринта и второто долно белеещо се се показало. То става са буквално часове и после са едни доволни, все едно камък им е паднал от плещите. Покрай зъбите, освен всички симптоми и режима се разбутва, тъй че имайте го предвид.

# 544
Оо мерси Пърпъл, ще наблюдавам. Но вече врота вечер е така. Никакви други симптоми, да избиват искам да си ми става спокойно детето както си беше.

# 545
Здравейте Simple Smile!
Белинда, ще ти кажа на моя малкия какво му помогна за сухата кожа. Бях много разочарована кожната като му изписа крем с кортикостероиди и отказах да го намажа с него. Тогава майка ми каза да му правя бани с морска сол и сода. И така започнах всяка вечер, ту сода слагах, ту морска сол, веднъж даже и двете заедно. Сунтрин, а също и вечер след банята, го мажех с медицинската козметика. Мазането си продължава по същия начин, само сол и сода слагам профилактиочно по веднъж, два пъти седмично. Три пъти досега му избива по цялото тяло тази сухота и успяваме да се справим и аз съм много доволна. Дано и на вас ви е от полза!

# 546
  • Враца
Ами и мойто дете от 3 нощи е супер неспокойна и се върти и мрънка и спи напречно на леглото и се отвива, абе няма 5 минути на едно място да спи, това след 12-1 часа, да ама не са и подути венците, зъб ли ще да е, какво ще е не знам, ама съм като изстискан лимон ако не дремна на обяд с нея. Май ще взимам спално чувалче за зимата, тя постоянно е отвита. И да се похваля, че днес излизахме с летния кош и и хареса

# 547
Чувалчето е страхотно удобство Heart Eyes

# 548
  • София
[/i
Момичета, отдавна не съм писала и съм изпуснала много.
Моята мома отдавна не спи спокойно. Вече има два зъба, но това не помогна. Дентокинд няма ефект, Осадент и англ. прахчета Тийта - временен. Отделно зъбите излизат с разтройство, зелено и със слуз.Микробиологията е чиста, но все е рядко, само на кърма е все още. Другата седмица става на 6 м. Хвана я и вирус с кашлица и хрема.Лекарката  изписа Проспан. Чудя се, ако кашля от сополите, има ли смисъл от сироп?

# 549
Оо, само с чувалче си спи. Заредих две зимни, че сегашното и е тъничко. Спокойно ми е, че не може да се омотае с одеалото. Не знам как ще е като почне да се изправя, но няма да го мисля от сега.

Alisa16, какво стана, пробвахте ли да спи отделно? Аз вече се изместих в спалнята, тя си спи, бебефона ме буди, ако се събуди и така. За сутрешното мляко се местя в нейната стая и спим заедно, че така откарваме до 8-9 ч. 😊

# 550
Спим отделно, откакто спря да се буди нощем да яде Hug Оттогава доста по-малко се върти и сумти. С бебефона, усилен на макс, чувам и виждам всичко, а докато спяхме двамата, ставах да го погледна при всеки звук newsm78

# 551
Момичета, да ви се оплача, вчера ни сложиха ваксина и вечерта ММ започна да се оплаква от болки в гърлото и имаше лека температура. Спа в другата стая,  но днес и аз не се чувствам добре. Бебо е весел, смее се и щурее, има температура 37,2 и се притеснявам да не сме го заразили, защото досега не е вдигал температура от ваксините.

# 552
  • София
Това, че до сегане е вдигсл не значи че няма вероятност да вдигне. Едва ли сте го заразили толкова бързо. Поне два дни е инкубационния период на тия грипове настинки и тн. По-вероятно е да е от ваксината, не се тревожи. Следи си го все пак, но едва ли е от вас.

# 553
Да, наблюдавам го засега няма признаци да се разболява. Просто притеснението ми е да не се разболее преди да се пребори с ваксината Disappointed

# 554
Алиса браво бе Simple Smile вие май сте първото бебенце което вече си спи в детската стая Wink
Бруклин как е полижението няма са разболявате нали?
Аз да се оплача Sad не стига неспането ами и днес в пампито 3 дренчици Sad както си акаше по два пъти на ден днес това? И от къде, как за един ден става? А все гледам пюретата да редувам зеленчуците, всяко друго ядене е кърма.  С кашите не се разбираме особебо изяжда по 3/4 лъжички и това е? Помагайте какво да опитавам сега, с храна ли, сокче ли? (До сега сок не съм давала) Или да чакам?

Общи условия

Активация на акаунт