Априлчета 2017 - Тема 4

• 38 691
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Пюре сини сливи, или тиква, действа безотказно, само че при нас на другият ден  Crazy

# 556
  • Враца
Лили, и при нас днес положението е същото, много напъване и пръцкане и накрая едно топченце, дано утре е по добре.

# 557
Лили, добре сме засега само ММ е болен. За разхлабване знам, че и крушата помага. Дано утре всичко е наред с памперса ви.
При нас се оказа, че звука като задушаване не от храна, защото днес цял ден го издава, когато вика от радост, а не е ял нищо ново. Дано не е нещо сериозно Cry

# 558
Алиса колко синя слива да давам? Ама сега ли или да чакам до утре?
Нелегална ти само ще чакаш ли? Без да даваш плод за рязхлабване?
Бруклин по добре че не е от храна, но пък интересно от какво друго ще е? Аз поне съм сигурна че е от моркова, при двукратно даване два пъти се задъха веднага след поглъщане на пюрето.

# 559
  • Враца
Ами Лили аз още не съм давала плодове, ще видя утре до обяд ако няма нищо, ще дам или тиква или ще сложа малко пюре от сливи в зеленчуковото

# 560
  • София
Не бих правила нищо веднага. Най-вероятно утре ще се оправят нещата. За всеки случай на обяд дай тиква.

И ние в групата на падалите на главата си. Днес следобед ги бях оставила с малкия му батко на спалнята да се гушкат, той тръгнал да слиза от леглото с бебето в ръце, но се оплел в завивката и туп долу, бебето си ударило главата, реват и двамата...ужас!

# 561
  • София
Не бих правила нищо веднага. Най-вероятно утре ще се оправят нещата. За всеки случай на обяд дай тиква.

И ние в групата на падалите на главата си. Днес следобед ги бях оставила с малкия му батко на спалнята да се гушкат, той тръгнал да слиза от леглото с бебето в ръце, но се оплел в завивката и туп долу, бебето си ударило главата, реват и двамата...ужас!

# 562
Да то стана късно тя заспа вече, стискам палци да спи спокойно. Не съм дала нищо, ще видим утре дано да се нормализират нещата. Ако не имам и варена тиква имам и бурканче сини сливи ще действам според ситуацията.
Белинда надявам се бързо да се успокоили момчетата, и нищо им няма нали?

# 563
  • София
Ами, Лили, надявам се! Баткото, освен че се чувства виновен, нищо му няма. А бебо ще го наблюдавам за симптоми на сътресение, дано да няма! Сега спи, но е неспокоен. Е, и друг път е бил неспокоен, така че да не бързам с изводите. Дано всичко е наред!

# 564
Белинда, всичко ще бъде наред с козуначко Hug Миличките те, представям си на баткото какво ли му е.
Някой ми беше казал, че освен всичко при зъбоникнене може и запек да има. Joy
Стикито вчера заспа на ръце, след като следобяда орева орталъка, толкова й се спеше и не можеше. Не се беше случвало да заспи така от новородена.
Вечер и тя спи неспокойно, но това си е от зъбите, няма как.

# 565
  • София
Аз давам сливи и круши в такива ситуации, но само , ако продължава повече от 2 поредни памперса.
Белинда дано няма нищо. Оги беше крив два дни след падането. Ма само толкова.

# 566
  • София
Мисля, че всичко е наред при нас. Остатъкът от нощта мина нормално, събуди се нахилен и в обичайното настроение за игри и закачки. Сутрин се въргаляме по половин час в леглото, докато той е още в торбичката, голямо мачкане се мачкаме Heart

# 567
Моят картофчо се запече и той 🙄 на трети ден от захранването.Започнах с картофче,защото няма никакви проблеми с акането,а сега каква стана?Мога ли от днес да започна с тиква?Три дни картоф достатъчни ли са за въвеждане ?🤔
Белинда хубаво,че всичко е наред 😊 баткото ще е много внимателен от тук нататък 😋
Ние не можем да спим!От няколко дни голямо въртене,скимтене,плачкане 😥 зъби ли са,какво е... Тази сутрин от 5:30 официално сме будни...

# 568
  • София
Ами сигурно е зъб...ние сме така от как тръгна първия..преди  месец и половина. Заспива, спи до ре до към 12 ипосле се започва примрънкване, изпускане на биберон , будене с плач и тн.  Бочко за венци ми спи в леглото заедно с бебето.

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 10:19 от ditmade

# 569
  • Враца
Ние имаме пълен памперс, е не е баш пълен, но ще видим на обяд как ще е, обикновено тогава си върши работата Simple Smile
Меченка, според мен можеш да сложиш малко тиква в картофа, но нека и някоя друга мама с повече опит се изкаже

Общи условия

Активация на акаунт