Априлчета 2017 - Тема 4

• 38 496
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз затоплям само, ако съм го извадила от хладилника. Но отдавна не ми се е случвало, защото той изяжда всичко още на първото хранене. Ако ми е гъсто разреждам с кърма. Това е сега като давам бурканчета. Когато ги правех аз си ги предлагах топли.

Забравих да спомена, че давам плодови само, че зеленчуци мойто пате не яде. Пък плодовите не са ми вкусни топли.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 09:31 от ditmade

# 91
  • София
Аз преди като съм давала готови пюрета, ги затоплях. Ама това си е до вкус. Аз студена храна не ям, та и децата съм научила като мене.

Марти, моето предложение беше към Пърпъл, при теб ми е ясно, че няма да подейства, защото ти е ТАКОВА детето Joy Още нещо ще ти кажа за успокоение - децата, които спят по-малко, получават повече стимулация и се развиват по-бързо умствено Wink Честито!

# 92
Аз пюренцата /моите са домашни, но предварително приготвени/ ги стоплям в гореща вода. И разреждам с кърма.
Момичета, а каши кога започвате да давате?

# 93
  • София
По спомени, след като въведох 3-4 зеленчука, въведох кашата. С оризова почнах аз, после някаква друга безглутенова, но не помня коя.

Все още нямам подаръци в памперса.

Марти, четох за тази микроклизмичка Мелилакс, за която писа - ама тя с мед бре! Не е ли опасно, алерген е все пак?

# 94
  • Враца
Ох белинда съчувствам ти, моята вчера не ака и тази сутрин много се напъва и мъчи, но това е от пюретата, дано твоя бебочко напълни памперса скоро и всички бебета да не се разсейват, а да пълнят памперсите, това им е работата Simple Smile

# 95
  • София
Ние сега се върнахме от консултация, освен че е 9200 и 71 см., докторката каза да започваме попара с чай и обезсолено сирене (хич не ми звчи вкусно). Да въвеждам глутен и млечни, а след това месо...аз си мислех, че месото е първо.. Ма да видим първо до къде ще я докараме с плодовете и зеленуците. Утре пак ще направя опит за зеленчук. МИслех да е днес, ама сложихме първите ваксини и беше трагично, за това го наградих с плодово пюре пак:)
Държите ли бебоците изправени, да стъпват на стъпалата си? Според докторката съм закъсняла, трябвало е да го държа така, че сега вече да почвал с опитите да се изправя сам...аз все си мислех, че е рано за това и се притеснявах да не му натоварвам ставите...

# 96
  • Враца
Още от 3 месец докторката ни каза по 200 подскока на ден, да стъпва на кръчетата си. Малката днес мн се мръщи на пюрето, може би защото картофа е повече с няколо лъжички морков, та и тиква слагах да и е познато, та половината си го изяде. Утре май ще дам морков с тиква вместо с картоф.

# 97
  • София
Дит, ашколсун, голям българин😁 И аз бих въвела месото преди попарата. Аз също я намирам за гадна, но повечето деца я обожават. Големият ми тийн и досега си прави😲 Само дето я ръси така, обилничко със захар😂 За подскачането-и моят много подскача на крачета и "ходи", голям кеф, а за нас-бицепси!

Нелегалната, ще стане оранжева горката😆

Личи ми, че съм весела, нали? Голям подарък и имах в пампата преди малко, ама ГОЛЯМ!

# 98
  • Враца
Ех какво и трябва на една майка Grinning браво белинда
И аз мисля, че ще стане оранжева, ето сега и дадох пак малко от пюрето и си го яде, явно просто не е била в настроение на обяд

# 99
Белинда а честито Grinning за Голямта радост хахах и мерси за съвета, така ще направя след 4/5 зеленчука.
Аз да се оплача малката ми направи някакъв задух от морков, изглежда е алергична реакция. Спрях го сега давам тиквичка, действа и много разхлабващо Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес бяхме на консултации качила е само 300 гр, добре че предните месеци качваше повече, да не пада под нормите. Иначе е 7750 кг, 70 см.
Дит и на мен ранко ми се вижда за глутен, аз мисля да ги въвеждам, зеленчук-каша-плод-месо и тогава глутеновите. То горе долу ще стане 8 ми месец.
За стъпването не я слагам, ама то си драпа. Само да усети диван и зопочва да ходи по облегалата, много е стабилна и гледам я че се пъне да се изправя в кошарата, за сега е стигнала до колене, май ще свалям нивото. А и аз оставам без ръце, вместо за крака тренирам за ръце Grinning

# 100
Нашето чудо още дори няма наченки на сядане... (6+)

# 101
  • София
Мойто пате, ако го сложа седнало - седи що годе добре. Клатушка се, ама пази баланса. Обаче сам да се изправи хич и не му идва на ум. Той преди няколко дни се научи да се обръща от корем по гръб, та и не мисля, че бързо ще стане изправянето. Но си свива пръстите на крачетата и това я притесни нашата докторка. Не му са отпуснати мускулчетата...сигурно и масажче ще трябва да правя на стъпалата.

# 102
Днес правим 5 месеца Blush
Хапнахме днес тиквичка много я хареса, но след тиква и тиквичка отново няма акане.... ще си върви така явно Confused баща му казва, че ще трябвало в детската градина да ходя да го изаквам Grinning
И по тая тема една изцепка пак от него - казвам му, че отивам да го изаквам с Т, но се заиграхме с бебо и минаха 10-15, нашия влиза в стаята с думите "Изсра ли го!?" Joy такъв смях беше Grinning
Моя се мъчи да прави крачки, но още не подскача... от 2-3 дни прави опити да пълзи, но си забива главата надолу, а ръцете и краката са както трябва... дано като се усети как да пълзи съм край него, че да не тупне Simple Smile
Ами че и моя си свива пръстите на краката Rolling Eyes не го ли правят всички ?? Особенно като обувам чорап, буйка или режа нокти.

# 103
Ох това с пълзенето голям смях. Тя застава на 4 крака и се започва напред-назад, напред-назад докато се засили и това за 2 стъпки и омалява Blush
Тя сяда, но аз ако я сложа, иначе сама не може.  
А това за стъпалата какво значи като си свиват пръстчетата?
П.С. Пате круша пробва ли? Аз не съм дала плод още, но казват, че действа безотказно.

# 104
  • София
Ми докторката каза, че все още бил повишен мускулния тонус на крачетата, а трябва вече да са по-отпуснати и това било защото не съм ги масажирала и не съм го изправяла..Пък така ли е не знам и аз:)

Общи условия

Активация на акаунт