Паническо разстройство - 29

• 67 898
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Не съм се оплаквала тези дни  Joy
Освен, че от 2 седмици ми пука дясното ухо, какво ли не оравих, пръсках Аудиспрей, почиствах и придължава.
Стомаха,  ще стане седмица откакто ми е тревожно и ми е трудно да се храня, давя се постоянно, и повръщам нещо горчиво като киселини.  Трудно работя, дори постоянно не ми е добре, гледам, че и на вас, пиете АД и пак не ви е. Ехх, тази есен. Днес на работа започна и по лицето едно мравучкане, нещо ме лази, лелеее като скочих от страх и продължава по цялото лице, само си измислям диагнози. Пффф, джуснах сега ксанакс и се поуспокоих, но съм много напрегната от 1 седмица и се чудя как да се поуспокоя. newsm78

# 121
Аз имам чувство че нямя да издържа и ще се метна най налрая от някъде. Това с тази тревожност и депресия и нерви не се търпи

# 122
Абе силви, как може първо да допуснеш да си забравиш хапчетата, второ да изпиеш 3 на веднъж! Ей, с тези хапчета се действа отговорно! Confused аз като ще пътувам ги мисля по сто пъти къде да ги сложа и ги броя дали ще ми стигнат....

Лунна пътека пак съм напълно съгласна с теб само с малко изключение, не се поставям на последно място. Наравно съм с другите от семейството ми. Угаждам си и на мен!

Лени, и аз ти обещавам, че няма да умреш в планината! Изправяй се срещу страховете си! Много доволна ще си после. Това си е лично постижение. Аз вчера се изправих срещу моята соц. фобия и отидох на зумба сама и сред напълно непознати. Ми не умрях, постигнах целта си. Утре се каня да отида пак но в др група с др треньорка.

Вит Б съм изследвала, беше ми ок.

# 123
Нели, аз съм ок с мойте ад, не ми е зле.

# 124
Нели, аз ги бях спряла, имах стрес и есента и затова мисля не съм добре. Пак ги почнах, и пак сега докато минат страничните ефекти..

# 125
  • София
Аз имам чувство че нямя да издържа и ще се метна най налрая от някъде. Това с тази тревожност и депресия и нерви не се търпи
Силви, това толковаааа пъти съм си го мислила и малко черен хумор , но представи си да се метнеш и да оцелееш и осакатиш... това са временни мисли, като ти се появят си мисли това, че може и да стане по-зле Kissing Heart

И аз със стомаха съм супер зле - киселини и повръщане на стомашни сокове, но го отдавам на тъп антибиотик, който все отлагах пие се през 8 часа, но ще го пробвам през 12, че така е адско.

# 126
Нели, аз ги бях спряла, имах стрес и есента и затова мисля не съм добре. Пак ги почнах, и пак сега докато минат страничните ефекти..
Аууу спряла си Анафранила? Не си споделяла:)

# 127
А мислите ли че тази свръх тревожност и усилване на депресията може да се дължи на пропускането и пиенето на двойна доза Тритико плюс евентуално странични ефекти от новите АД-та

# 128
Да може.

# 129
  • София
А мислите ли че тази свръх тревожност и усилване на депресията може да се дължи на пропускането и пиенето на двойна доза Тритико плюс евентуално странични ефекти от новите АД-та
Лично аз никога не бях пила такъв тип АД досега , въпреки че моят май е лек и така ме удариха всички странични ефекти, че в продължение на две седмици мислих, че или ще си умра ей така или ще се метна от някъде Simple Smile е, и това мина, но пък не ми помага това чудо на физическо ниво и ще искам да го сменям. Мисълта ми беше, че ти се е обострило сигурно от АД то. И това ще мине ... м@#$а му Wink

# 130
Аууу спряла си Анафранила? Не си споделяла:)
Е то беше за един месец. Всъщност от 75 мг. бях си оставила 5 мг за мое си успокоение Simple Smile) А на 10 мг цяло лято. Доктора каза, че това все едно съм пила бистра водица Simple Smile)) Та може да се каже, че няколко месеца съм почти без АД..

# 131
Точно от това е. И двете в комбинация. Ще мине не се плаши. Две седмици.

# 132
Дано да сте прави, че ще мине, че не искам цял живот да съм си така

# 133
  • Велико Търново
Джери, благодаря!

# 134
  • София
С всеки ден осъзнавам колко сложен механизъм е човешкото тяло... на мен ми беше интересна тази статия и реших да я споделя Simple Smile Лек и нестресиращ ден на всички Flowers Hibiscus
https://gurubg.com/blogs/news/article-10

Общи условия

Активация на акаунт