Паническо разстройство - 29

• 67 975
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, да ви се оплача.. така хубаво си спах и ставам сутринта и имах малко разстройство(извинявам се) и веднага пак паниката - имам вирус, болна съм, ще умирам. Мама се ядоса, накара ми се едно хубаво, направи ми 2 препечени филийки със сирене, хапнах и се успокоих Grinning После се разхождах с наще, нищо ми нямаше, само корема ме преболя малко, преди малко пак ходих, пих пробиотик, сега ще пия и един деанксит да ме отпусне. Може да съм понастинала, но може и да е нервите и вчерашния екшън. Вие как мислите? 😘

# 211
  • София
Момичета, да ви се оплача.. така хубаво си спах и ставам сутринта и имах малко разстройство(извинявам се) и веднага пак паниката - имам вирус, болна съм, ще умирам. Мама се ядоса, накара ми се едно хубаво, направи ми 2 препечени филийки със сирене, хапнах и се успокоих Grinning После се разхождах с наще, нищо ми нямаше, само корема ме преболя малко, преди малко пак ходих, пих пробиотик, сега ще пия и един деанксит да ме отпусне. Може да съм понастинала, но може и да е нервите и вчерашния екшън. Вие как мислите? 😘
[/quote
Деси, аз мисля че не трябва да се панираш заради някакво разтройство. И вирус да е какво от това, ще мине, живи хора сме. Радвай се , че си при вашите и има кой да те глези Simple Smile .

# 212
  • София
Момичета, дали сте пили противогъбичкови от типа на Микомакс заедно с АД? , че разбира се сдобих с тая гадост след антибиотик и се чудя съчетават ли се.

Лени, ти продължаваш ли с Деанксита, какво става ?

# 213
Момичета, дали сте пили противогъбичкови от типа на Микомакс заедно с АД? , че разбира се сдобих с тая гадост след антибиотик и се чудя съчетават ли се.

Пила съм, няма проблем с АД!

# 214
Деси, лесно е да се каже, знам. При някои хора им е вродено да са тревожни. По моето дете съдя, тя от малка си е такава. А няма причина. Просто някои хора са по-чувствителни, по-разсъдливи, но това не ни прави услуга, а напротив. Ако живеем без много да му мислим, ще ни е по-леко. Kissing Heart

Вероника, значи нямаш вече па, проблема е на др място. Лекувай го. Имаш ли подобрение и там?
Нямам ПА, останали са някои симптоми. Иначе сечувствам по-добре, но на следващата колоноскопия ще видим дали има резултат лечението.

# 215
  • София
Добро утро, момичета Heart
Как сте със старта на новата седмица ?

Интересно ми е някои от вас практикуват ли медитация и получава ли ви се ? Мой близък приятел отдавна ме навива да пробвам, опитвам няколко пъти и все не ми се получава (може би, защото съм все тревожна и не мога да се отпусна.)

# 216
  • София

Да, пия деанксит веднъж сутрин, реших да не го спирам, поне не сега Simple Smile .

# 217
Добро утро, момичета 😘 На деанксита не случайно му викат весело хапче 😁

# 218
  • София
Не спира ли след време да ви действа Thinking кумата ми го пие от два месеца даже май по две на ден и каза, че е спрял да й действа. Тя също получава паник атаки, но мнооооого рядко. Миналата година при по-чести такива случки започна да ходи на иглотерапия и без хапчета се оправи. Сега пак е започнала. Постоянно ме навива и мен, но нещо ... някак си ме е страх, че с тези игли може пък радикулита да ми се влоши, че четох доста такива случаи. Да не говорим, че ми се вижда и скъпо - 50 лв на процедура като трябва да са минимум 10 процедури.

# 219
Венчо, миналото лято го пиех 3 месеца лятото, като първо го пиех само сутрин, после го увеличих и го пиех и на обяд. След това започнах да го намалявам, пиех само на обяд. Беше ми много добре и когато го спрях, си ми действаше, то си е с наслагване. Мисля, че цяла зима си действаше Grinning
Аз днес като станах сутринта пак имах малко диария, но като цяло съм добре, но си пуснах 3 дена болничен, не искам да си вкаркам излишен стрес, а и съм решила да отида на психотерапевт. Но по никакъв начин не възнамерявам да лежа по цял ден вкъщи, като се постопли ще отида в парка да се поразходя и така.
Хубава седмица, момичета Kissing Face

# 220
  • Няма такава държава!
Да, vencho, трябва известно време, за да подействат лекарствата. Но все пак- 10 дни не са малко.
Някой от вас има ли натрапливи мисли, или така нареченото ОКР? Да сподели с какво и как бори това нещо?

Напротив, 10 дена са много малко време. За да има поне малко проявление на лекарствата трябва да се пият поне 2 седмици, а лекарят и пациентът преценяват има ли смисъл да се продължи с тези точно и с тези дози, трябва да мине време между 2 и 4 седмици.
Хем го разбирам момчето защо не иска да сподели с приятели, хем не е това начинът - аз казах само на най-близките си приятелки, 3 на брой, и трите ме разбраха, и трите ми останаха приятелки, и с трите можех да разговарям какво ми е и колко много ми тежи. Ако знаете колко км сме навъртяли из София, защото не ме свърташе на едно място, а и други болежки си имах и от продължителното седене ме заболяваше буквално задника. Та така, приказки и кафета може и на крак Hands Metal

# 221
  • София
Момичета, тези от вас, които сте ходили при психиатър - терапевт, предлагат ли ви да комбинирате медикаменти с терапия? Аз ще ходя при една пси, но ако не се окаже "моя" човек нали е ок да я сменя ?

# 222
  • Няма такава държава!
На мен точно това са ми предлагали и го намирам за нормално.
Ако не е твоя човек, разбира се, че ще я смениш, даже е препоръчително.

# 223
Венчо, преди малко си записах час за точно психиатър/психолог  - Цвете от Луната ми я препоръча и ми даде координати на лично. Другата седмица ще изразя мнение. Според мен, ако не си доволна, няма лошо да я смениш. Все пак това не е лесно - трябва да се напаснете с този човек.
Миналото лято ходих само на психолог, един път, но пък за този един час разговор, успях да осъзная много неща.
Успех, да кажеш как е минало Gift Heart

# 224
  • София
Благодаря Simple Smile Heart

Общи условия

Активация на акаунт