Паническо разстройство - 29

• 67 908
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Дарси, умора, слабост и вибрации в краката, стягане вътре в главата, не е както отвън да те стегне каската, прескачане на сърцето и чувство на "потъване", не мога нито права да стоя, нито седнала. Много са накуп Sad

# 271
все "прекрасни".

# 272
  • София
И отгоре на всичко ми е супер зле на стомаха и сега стабилно повърнах ( извинете) всичко, което бях хапнала. А тамън щях да почвам хапчето. Това дали не е реакция, че съм спряла Коаксила Thinking

# 273
И отгоре на всичко ми е супер зле на стомаха и сега стабилно повърнах ( извинете) всичко, което бях хапнала. А тамън щях да почвам хапчето. Това дали не е реакция, че съм спряла Коаксила Thinking
Аз също много често се давя и оттам повръщам малко. От нервния стомах е.

# 274
Може и да е реакция. Започни новото лекарство. Ад могат да се пият и на празен стомах. Дано ти подейства скоро, че само се мъчиш HugHugHug

# 275

Вестичка, как си с новия АД?
Аз не съм с нов Нели, не изневерявам на стария Анафранил Simple Smile Има още какво да се желае , още не съм на макс..
Ти пак ли започна АД ?

# 276
Венчо, благодаря, каня се да ги опитам тези соли пък да видим Rolling Eyes Всичко е от нерви.. Прегръщам те, усмихвай се повече Kissing Face
Jerry F, не ми говори за вкусно ядене, че с този вирус дето изкарах още ям само препечен хляб, сирене и картофи, а ставам и си лягам с мисълта за пържоли Rolling EyesSmile

# 277

Аз не съм с нов Нели, не изневерявам на стария Анафранил Simple Smile Има още какво да се желае , още не съм на макс..
Ти пак ли започна АД ?
Каква съм куха лейка, Венчо нали от днес е на Стимулотон, ама си ми на сърце и затова те споменавам Hug

# 278
  • Няма такава държава!
Привет на всички! Спокойно само - всякакви вируси щъкат наоколо, ще минат и ще заминат, няма да се вторачвате в страданията, още повече, че есента е труден сезон за страдащите от депресии и разни такива разстройства. Обаче хапвайте, поне по малко, че само на лекарства не е добре.
Джери, завиждам съвсем неблагородно за обяд от 2 лв! Ама как може?!?

# 279

Ти пак ли започна АД ?
Каква съм куха лейка, Венчо нали от днес е на Стимулотон, ама си ми на сърце и затова те споменавам Hug
Kissing Heart

# 280
# 281
Нещо пак ме хвана хипохондрията. Преди 4-5 месеца си правих кръвни изследвания, всичко е в норма, но ми съхне често устата, четох за диабет и ми се изправи косата. Sad(( дали да не ходя пак да пускам изследвания, голяма паника съм:(

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 11:08 от neli_20

# 282
  • София
Нещо пак ме хвана хипохондрията. Преди 4-5 месеца си правих кръвни изследвания, всичко е в норма, но ми съхне често устата, четох за диабет и ми се изправи косата. Sad(( дали да не ходя пак да пускам изследвания, голяма паника съм:(
Нелка, моя съвет е да си пуснеш, не за да се панираш, а да видиш как ти е инсулина и захарта на гладно. Диабет няма да е, но може да е като мен инсулинова резистентност. Не е страшно, но трябва да се контролира. Пускаш глюкоза и инсулин на гладно. Не слушай, ако ти кажат за обременяване с глюкоза. Това се прави, ако лекар прецени след като види съотношение захар и инсулин на гладно. Спокойно и мен ме беше страх, защото баща ми беше с диабет, но се радвам, че открих, че имам такъв проблем, за да се контролира. Kissing Heart

# 283
Нелка, моя съвет е да си пуснеш, не за да се панираш, а да видиш как ти е инсулина и захарта на гладно. Диабет няма да е, но може да е като мен инсулинова резистентност. Не е страшно, но трябва да се контролира. Пускаш глюкоза и инсулин на гладно. Не слушай, ако ти кажат за обременяване с глюкоза. Това се прави, ако лекар прецени след като види съотношение захар и инсулин на гладно. Спокойно и мен ме беше страх, защото баща ми беше с диабет, но се радвам, че открих, че имам такъв проблем, за да се контролира. Kissing Heart
Глюкозата ми беше в норма, изследвах и гликиран хемоглобин, но всички тези манипулации страшно ми влияят и няколко дни съм в стрес, прилошава ми още щом видя лабораторията. Пък и вече ми се смеят през няколко месеца ходя да пускам изследвания и те винаги са в нирна.

# 284
Нелка, от нерви е всичко това Sweat

Общи условия

Активация на акаунт