Паническо разстройство - 29

• 67 872
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
Как сте, момичета?
Аз снощи излизах на бар с колеги, да ви кажа много добре си прекарахме. Смях, после ги качих 4 човека и аз в колата(не знам как се събрахме), откарах ги, то беше смях, бъзици, правеха се, че ги е страх и такива, абе весело беше, но ме заболя корем и се прибрах и си викам сега пък това какво е, уж ми мина вируса и мисля мисля и се сещам, че ще ми идва Grinning Пих no spa или както там се пише и си легнах, беше към 1, тъкмо да заспивам и един ми звъни да си преместя колата, че го бях запушила и качвам се и изведнъж една паника ме обвзе, сърцето ще ми изскочи. Взех един валидол под езика, успокоих се и съм заспала. И днес сутринта ставам и пак притеснения - трябва да се прибирам в Пазарджик, сама съм с колата, вали дъжд, но се наканих и тръгнах. Бях си добре, имаше на едно място задръстване и айде веднага треперям - все едно не знам какво се е случило Grinning Е, пристигнах си жива и здрава и така с моите паники.
Вие как сте в това дъждовно време? Kissing Face

# 301
Аз явно имам вирус, от вчера ме боли гърло и не съм в перфектна форма.

Деси, браво на теб за излизането и шофирането до Пз! Само дето излишно се шашкаш! Весел уикенд момичета! Hug

# 302
Мерси, Дарси! Може и да си настинала - то това време, ту много топло, ту стане много студено. Взимай нещо за гърло и чайчета и на топлично - ще мине Kissing Face

# 303
Браво Деси.

Сутринта добре се събудих. После към обяд пак ми призля, ще мине:)

# 304
Нели, обикновено съм забелязала, че сутрините са по-трудни поне при мен. После май някак си влизам в ритъм и се стягам.
Момичета, имам идея. Дайте вместо да си говорим такива лоши неща, да си припомним коя какво я прави щастлива и я кара да се усмихва. Малко позитивно настроение няма да ни е излишно Kissing Face

# 305
Здравейте, при мен паник атаките се появиха преди няколко години и по принцип започвам да ги овлавдявам, но наскоро здравето ми се влоши и естествено паниките станаха по - зле. Започва да ми се вие свят, да ме хваща ужаса от нищото. Преди няколко месеца забелязах, че на свивката на малкият пръст на ръката от вътрешната страна ми се е появила като подутина, видима е но не ме боли. Като заоблено седи. Тогава личната лекарка не ме изпрати на изследвания, но скоро ми правиха на кръвта и урината и нищо не излезна. Сега обаче май започва и на безименният пръст да се появява и паниката ме обхваща изцяло. Какво да правя? Имам чувството, че напоследък ще се побъркам напълно с всичките проблеми. Притеснявам се да не е артрит.

# 306
Отиди на лекар, вместо да седиш и да го мислиш,  карина. Артрита боли между другото Persevere

# 307
Минавам да Ви видя!
Нямам никакво време, съответно и да мисля за глупости.
Обаче какъв здрав сън му удрям, по 12 часа Smile

# 308
Jerry F, това е страхотно! Много се радвам! Ето, че като сме заети нямаме време да мислим за групости Grinning
Другите, как сте?
Момичета, последно време съм страшно ревнива, на моменти ставам параноична. Във всичко се съмнявам и всякакви такива без причина. Според вас може ли да има някаква връзка със страховете ми? Rolling Eyes

# 309
  • Няма такава държава!
Във всичко се съмнявам и всякакви такива без причина. Според вас може ли да има някаква връзка със страховете ми? Rolling Eyes
Според мен - да. Ревността не е нищо друго, освен страх от загубата. Аз пък никога не съм ревнувала, чак ми е странно, не мога да се поставя на твое /или на някой друг/ място, колкото и да опитвам, так че само теоретично говоря.
Джери, дерзай! Laughing

# 310
Цвете от Луната,  попринцип да ревнива съм си. Паник атакита съвпаднаха с времето, когато приятелят ми започна първата си работа. Страшно се бях притеснила, че ще вземе да си намери някой нова готива мацка Grinning Когато бях на психотерапевт миналата година и си говорихме разни неща, тя каза, че изпитвам страх от това да не съм първа, да се проваля и т.н. Нямаше връзка с това, каза го заради други, за тогавашните конкурси покрай първата ми работа. По-късно аз сама се сетих, че може би нещата са свързани. И ето сега пак Rolling Eyes

# 311
  • Няма такава държава!
Деси, само си тровиш живота с тая ревност. Не можеш да избегнеш всички препядствия /или мацки/, някои неща трябва да приемем на доверие - няма как. Любимият е едно от тях. /Както се казваше в оня виц: Нека си имаме доверие! Да не се дебнеме, че ще вземем да се хванем. Simple Smile))) /

# 312
Много си е вярно и това! Grinning Не, аз наистина му имам доверие, нямам причина каквато и да е, за да ревнувам, отдавам параноята си на ПА.

# 313
Момичета, щом не пишете значи сте добре, което е страхотно. Венчо, веста, как сте момичета  Hug

# 314
  • Няма такава държава!
Днес бил международния ден на психичното здраве /мдаа, и такъв ден имало!/ - викам да го отпразнуваме някак! Кой с вино, кой - с антидепресанти, важно е празник да има. Simple Smile)
Пожелавам на всички ни да се отървем от всички страхове, да имаме малко късмет и много любов! Какво друго ни трябва?

Общи условия

Активация на акаунт