Паническо разстройство - 29

• 67 049
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
И аз уж до обяд съм добре и после почва аквапарка  Joy

# 331
Аз вчера и днес съм зле, но по др женски причини. Боли ме корем и глава. Но успях да направя обещаната торта на една приятелка и да отида на партито. Cake

Деси, само така!

Венчо пак ли същите оплаквания? Айде дано скоро се оправиш. Hug

# 332
Дарси, и аз от това 2 дни съм парцал. Сега ще ме караш да ходя до една сладкарничка тук💓

Ще имам изпити след 2 месеца. Ей, хора, аз от сега полудях.
Иначе съм си добре в родния град. Ходя  на фитнес, сега съм се запътила към Стобските пирамиди.

Спокойна, слънчева неделя!

# 333
Дарси, женски проблеми всеки месец, поне минават.
Джери, не се притеснявай за изпитите, ще се справиш!

Аз както вчера се похвалих, сега да се оплача.. днес цял ден съм добре, станах, чистих, ходихме с моя приятел да обядваме, после на центъра кафе пихме, е поскарахме се, повече си мълчахме, но ни мина. И както си карам одеве, въпреки че бях с него, чакам си на един светофар и изведнъж като ме завъртя главата - за части от секундата беше, но разбира се се изплаших и веднага започнах да треперя. Взех дъвка, отпусна ме, но сега ме е страх. А бях толкова спокойна тези дни.. попринцип минах през място, където един път с колата преживях голям стрес, но пък този пък не бях сама, не ме беше страх, но ето на.. възможно ли е да е от това?

# 334
Пффф и аз днес нещо ме няма. Станах си с настроение, дойдох на работа и цял ден ме болят мускулите, шашаво ми е на главата, от време на време се изпотявам, нещо нямам и кой знае какъв апетит. Минах вируса уж, преди седмица бях с температура, сега нямам и не знам, пак ли се разболявам, паниките ли пак, отчаях се днес. Sad

# 335
 Аз забравих да си пия ад днес. Сетих се чак в 5 след обяд, а го пия сутрин в 7.30.  Все трябва да следя да не го забравя и аларма имам и пак го забравих. За втори път ми се случва. Misc PillSad

Джери, ще вземеш изпитите, не се шашкай де. Подготви се. Успех!

Деси, така от изневиделица ни връхлитат  паниките, не е свързано с това къде си била в момента и че до този момент си била ок. По скоро от ядовете с гаджето днес, може би. Много пъти няма конкретна причина. Просто стреса се е натрупал и тялото реагира.

# 336
  • София
Аз днес не можах да отида на работа. Като пребита съм, кръвното ту ниско, ту високо. Треперливо и замаяно ми е, повръща ми се, не мога да ям. Ушите са ми заглъхнали. Страх ме е. От вчера ми е така. Няма причина. Имам чувството , че няма да се оправя този път. Само лежа и пропадам, отвратително е.

# 337
  • София
Ех, момичета ... не пишем не пишем и се оказва , че всички яко стискаме зъби Sad дано скоро се стабилизират нещата за всички ни

# 338
Лени, започна ли да си пиеш лекарствата отново?

# 339
  • София
Лени, започна ли да си пиеш лекарствата отново?
Ооо, да . Аз не бях пила само три дни.

# 340
От вчера ми се спи неистово. Спах цял ден с малки прекъсвания. И едни ужасни сънища - как се задушавам, не ми стига въздух...Като в някакъв унес съм.

# 341
  • Няма такава държава!
Преходните сезони са трудни. Затова ще ви предпиша нещо:
- Пак ли ядеш торта, бе?
- Да, предписана ми е от доктор!
- Ха, че кой доктор?
- Доктор Йоткер.

# 342
И на мен ми е зле,уж капките на Бах действаха....Замаяно ми е,на моменти не мога да пазя равновесие.Днес си взех и Седатиф ПС,валериан,че не мога да пия друго Disappointed Relieved

# 343
ХОП ЦОП и тук да не съм по назад .
за мен :
От лекарски или по скоро печелбарски грешки ,получих страх от болести , ама не обикновен страх , а панически .
Въпреки , че мнението на  лекарите за СЕГА е ,че в момента нямам проблеми ( на базата на ПКК туморни маркери , ехографии на гърдтие и физически прегледи за липоми, които имам по тялото си 3 броя таман от 5 г си ги нося  ) мен ме е страх и съм обезверена ... историята е дълга,но на база една некоректна операция на гърдата при съмнение ... , налага се втора операция  и Слава на Бог всичко за сега е добре )
Незнам дали получавам ПА , но мисля, че да...
Хване ли ме страх ( случва се често ) изтръпвам цялата , треперя , гади ми се даже понякога връщвм  Embarassed , ставам супер нервна и си изкарвам всичко на децата , после съжалявам и се извинявам - картинката е цветна .Често и сънувам кошмари и починали хора , незнам дали това е част от пейзажа ?
Та за това си позволих да вляза и в тази тема , че дано намеря лек .
На психиатър не сЪм ходила и АД не сум и не искам да приемам ( поне за сега се боря сама  )  ходих на психотерапевт , но тя ме изплаши още повече  Shocked при първата ни среша и се отказах . сега посещавам хомеопад , нямам още отзиви.
Няма да мога да ви изчета , но почвам да следя темата .
Дано намеря нещо полезничко Simple Smile

# 344
Светли, добре дошла.. не че е нещо хубаво де.. ще помагаме с каквото можем Kissing Smiling Eyes С какво те напраши терапевта?
Момичета всички, дръжте се и се усмихвайте повече! И аз снощи след едни драми с гаждето така се напрегнах, не заспах до 3;30, цял ден ми се спи, но се опитвам да се държа..

Общи условия

Активация на акаунт