Паническо разстройство - 29

• 66 918
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Много хора си тръгнаха от тази тема. Преди пишехме /аз съм ветеран/ дори когато сме добре, за да споделим какво сме направили, та сме подобрили състоянието си. Пишех ежедневно и си "повдигах духа". Сега все по-често влизам и чета постове от сорта "отдавна не съм писала , защото бях добре". Типичният нашенски Ганьовски егоцентризъм. Затова от известно време надничам само да видя как са Дарси и Джери......И аз реших да проявя здравословен егоизъм и да си чета само постове, които не ме товарят.

# 541
  • София
Много хора си тръгнаха от тази тема. Преди пишехме /аз съм ветеран/ дори когато сме добре, за да споделим какво сме направили, та сме подобрили състоянието си. Пишех ежедневно и си "повдигах духа". Сега все по-често влизам и чета постове от сорта "отдавна не съм писала , защото бях добре". Типичният нашенски Ганьовски егоцентризъм. Затова от известно време надничам само да видя как са Дарси и Джери......И аз реших да проявя здравословен егоизъм и да си чета само постове, които не ме товарят.
Права си! Хубаво е да пишем и като сме добре Simple Smile
Аз се опитвам да благодаря всяка вечер за нещо без значение дали е нещо от деня или е нещо общо. Много е трудно човек да се пренастрои всички го знаем, но се опитвам колкото мога. Иначе си мрънкам де, то и без това не може. При мен има една тенденция, която се надявам да отмине, например един ден съм ок и се похваля и на другия ден ставам по-зле...може би е нещо подсъзнателно не знам, но ми прави впечатление.

# 542
просто си знаеш че всяка печалба ще ти излезе през носа. на база предишен опит.

# 543
Alinna, благодаря ти, че ме мислишHug
Аз от 2 дни не се чувствам добре, 2 вечери поред ми става много гадно като се навечерям. Днес сутринта едвам станах и днес ми е много гадно цял ден  на главата,нещо ме стиска за гърлото.... Няма да ходя на зумба, изморено ми е... Няма да готвя.... Отгоре на това времето днес беше много зимно вече, вчера едно слънце бе изгряло, днес студ,мрак и дъжд и в 4 часа е тъмно.

Венчо ти имаш ли подобрение вече? Упс, май не трябва да питам...Надявам се че си по-добре. Не ми отговаряй.

Джери и Нели свикнахте ли с лещите?
 Нели браво, че си излизала,въпреки състоянието ти!

Деси и другите, дръжте се! ( Днес казвам на детето: Не остана, Муцка, дръж се! Беше изморена и се влачеше по пътя. А тя не разбира всичко на БГ явно и пита, какво е това не остана Муцка, хахаха. Та така, в нашия случай: Ще мине муцки, дръжте се! )

Прегръдки на всички HugKissing Heart

# 544
  • София
Дарси, много съжалявам да чуя, че не ти е ок , искрено се надявам да мине като всяко чудо за 3 дни Kissing Heart иначе ще си кажа ... един съм средно, два дни съм зле, после по-малко зле, после супер зле хаха въртележка, но дано да е такъв пътят към победата:stuck_out_tongue_winking_eye: боря се още и с тъпата уроинфекция, 3 антибиотика смених и още ме мъчи , една седмица беше ок и сега пак се завърна гадината.

# 545
Венчо, за уроинфекцията пробвай чай от полски хвощ. Също сок от червена боровинка. И повече течности, като цяло. Обаче кафе и алкохол- НЕ!

# 546
  • София
Венчо, за уроинфекцията пробвай чай от полски хвощ. Също сок от червена боровинка. И повече течности, като цяло. Обаче кафе и алкохол- НЕ!
Ааа това за полския хвощ не го знаех, мерси Kissing Heart а кафе и алкохол сега не пия Simple Smile

# 547
  • София
Ето ви нещичко за добро утро Simple Smile
МОЛИТВАТА НА АНТОАН ДЬО СЕНТ-ЕКЗЮПЕРИ

“Господи, аз моля не за чудеса и не за миражи, а за силата на всеки ден. Научи ме на изкуството на малките крачки. Направи ме наблюдателен и находчив, за да мога в пъстротата на ежедневието навреме да се спирам на откритията и опита, които ме вдъхновяват.

Научи ме правилно да разпределям времето в живота си. Дари мe с тънък усет, за да различавам значимото от маловажното.

Аз моля за сила за въздържание и мярка, за да не пърхам и да не пълзя в живота, а разумно планирал деня си, да мога да видя върхове и далечни простори, а понякога даже да имам време за насладата от изкуството.

Помогни ми да осъзная, че илюзиите не помагат с нищо. Нито спомените за миналото, нито мечтите за бъдещето. Помогни ми да бъда тук и сега и да възприемам тази минута като най-важната.

Опази ме от наивната вяра, че всичко в живота трябва да бъде гладко. Дари ми ясно съзнание за това, че сложностите, пораженията, паденията и неудачите са естествена част от живота, благодарение на която ние растем и съзряваме.

Напомняй ми, че сърцето често спори с разума.

Изпрати ми в нужния момент някой, който има силата да ми каже истината, но би го направил с любов.

Знам, че решението на много проблеми е в изчакването. Затова научи ме на търпение.

Ти знаеш колко силно се нуждаем от приятелство. Направи ме достоен за този прекрасен и нежен дар на съдбата. Дай ми богата фантазия, за да мога в нужния момент, на нужното място, мълчейки или говорейки, да подаря някому нужната топлина.

Направи ме човек, способен да достига до тези, които са стигнали дъното.

Опази ме от страха да не пропусна нещо в живота. Дай ми не това, което искам, а това което действително ми е необходимо.

Научи ме на изкуството на малките крачки."

# 548
Прегръдки за всички Kissing Face
Венчо, стискай зъби, ще мине и инфекцията. Както каза Дарси - повече течности!
Дарси, дръж се и ти, дано е моментно и отмине по-бързо :*
Венчо, страхотна молитва! Относно молитвите - преди няколко седмици си бях решила да отида на църква, сама, да постоя колкото време ми е нужно и да се помоля. Не знам дали е от молитвата или от друго, но след това наистина толкова време бях добре. Аз лично съм вярваща и наистина мисля, че когато се помолиш от сърце - ще е случи.
Хубав и усмихнат ден на всички, нищо че е така мрачно времето Kissing Face

# 549
Момичета,може ли от ПР да имам нещо като хроничен конюнктвит? Като се напрегна и ми парят очите?

# 550
elinor7, аз също като се напрегна и ме болят очите също и мигам много, ако имам някаква тревожност. Общо взето всякакви симптоми можеш да имаш от тези нерви...

# 551
vencho82, много благодаря за молитвата. Напълни ми душата и малко ми повдигна настроението. /Което е скапано от около 3-4 дена./
Не ви познавам и първият път докато си пишех поста се притеснявах ужасно, но ви чувствам толкова близки с пустите сходни симптоми. Както казах и по-горе от около четири дена мислите ми ме побъркват и това ми е проблема на мен. От там идват и атаките ми. /Да чукна на дърво както се вика, скоро не съм получавала силни/. Загнездила се е в ума ми мисълта, че ще ми се случи нещо и ще умра и сякаш съм очакване. Това ме съсипва. Опитвам се да си го избия от главата. Книгите на мен ми бяха спасението, защото се заравях в дадена история и не мислех за нищо друго, но дори и това удоволствие се превърна във враг. Сега само да прочета, че някой в книгата е с някаква болест или му се случва нещо гадно и край, гадните мисли се връщат. Избягвам вече и да чета Disappointed Решила съм пак да посетя психотерапевт, защото след първата ми среща с нея, промяната в мисленето и държанието ми беше голяма, но ще трябва да изчакам малко, защото в момента нямам възможност. Гледам да не се затварям вкъщи сама и се опитвам да мисля позитивно. Напоследък все ме пробожда в ляво, точно под гърдата и това ме плаши, но и дразни. Само това раздразнение ме спира да хукна към доктора. Някоя от вас имала ли подобно усещане? Опитвам се да не си внушавам, защото болежките ми са много и всякакви и знам, че започна ли да се взирам и да обръщам внимание и всичко ще отиде по дяволите.

# 552
Момичета, напоследък всяка сутрин ми се гади и повръщам. Стомахът ми е в ред, мисля, че е от нерви. Някой друг с гадене и повръщане сутрин?

аз съм с гадене и повръщане но само когато съм тревожна .

Mila7788 , много благородно да се регистрираш във форума за да ни представиш историята на своята приятелка и лечителя  И Крум - Благодаря

Аз също благодаря,че ме приехте във вашата тема. Нова съм във форума,разглеждам различни теми и случайно попаднах на вашата.Ще се радвам,ако съм ви била полезна!А сеансите,които правел ,били реконекшън на др.Ерик Пърл.Желая на всички ви здраве и спокойствие,а няма значение как ще се случи това!Дадено  ни е право на личен избор,по коя пътека ще тръгнем си зависи единствено от нас!И..не забравяйте!Обичайте и уважавайте първо себе си!Бъдете уверени,че ВИЕ можете всичко!Успех!

# 553
Новите момичета, разбира се, че ще ви приемем, тази тема не е 'нашата', а на всеки, който страда от същото и иска да пише. HugKissing Heart

Crazyowl, и мен книгите ме натоварват. Преди четях доста криминални, но ми допринасяха за нервите. Затова започнах да си ги подбирам. Чети препоръки и гледай за нещо по леко.
Сърцето ме болеше зверски преди да започна ад. Сега не ме боли. Права си, всякакви болежки се появяват и ако се вглеждаш в всичко, отиде....

Иначе, аз вече съм по добре, отдавам неразположението на физ преумора, която си докарах в неделя и понеделник. От в4ера пък се ядосвам в работата...

# 554
  • София
Дарси, радвам се, че си по-добре! Дано и ядовете в работата са временни Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт