Паническо разстройство - 29

• 66 917
  • 763
  •   1
Отговори
# 555

Crazyowl, и мен книгите ме натоварват.

Мен ме натоварват особено много тези книги които трябва уж да ми помагат .
В смисъл такъв
Купувам си някоя книжка за нашия проблем да си почета и поуспокоя и хоп , като прочета изречението " Не го мисли за да не го ............ , Вселената чува мислите ти и т . н " и ми става зле .
Как да не го мисля като съм с хипохондрия и само това мисля . Не че искам !!!
То ако мога да си променя мисленето няма да имам тези проблеми и да пиша в темата .

Момичета , а суеверни ли сте ,зашото аз да и понякога ми се струва че и това ми пречи .
Как е при вас ?

# 556
  • София

Момичета , а суеверни ли сте ,зашото аз да и понякога ми се струва че и това ми пречи .
Как е при вас ?
[/quote]

Разбира се, че пречи. Ето, вчера си проверих в съновника един сън със затаено сърце и какво излезе - "пазете се от здравословни проблеми". Преди години, когато бях или поне се чувствах нормално си проверявах сънищата от любопитство и бих подминала такова тълкуване..

# 557
  • София
Сънищата и аз си ги проверявям и разбира се се филмирам Flushed

# 558
AllegraA ,все едно аз пиша ,
но пък ако котка ми мине пут не ми прави впечатление ,
 т. е не на всичко се впрягам но на сънища да и много ме е страх .
сега като се замисля сум си пълно кукуриго
ама как може от щуротии да се впрягам , но ей мЪ НА

# 559
трябва да разчупваме кръга казват. затова се кефя на пътуващите хора, на тези които примерно се занимават с бизнес с предмети и не се филмират по това ми е сантиментално, а винаги има динамика.

# 560
  • Няма такава държава!
Четенето помага. Аз също имах един период, в който изобщо не ми се четеше, отбягвах всякакви книги, но полека-лека отмина и почнах пак да си чета, като внимателно си избирам заглавията - без много книги за самопомощ, без психопатски истории /но пък много обичам криминални, но отбягвам тези, които се заиграват с психиката на човека, било то убиец или жертва, тип "Мълчанието на агнетата"/ и само това, което ми е интересно. Запалих се напоследък по тийн-книги, има някои много готини. 

# 561
Хич не обръщам внимание на суеверията, защото иначе ще се побъркам.
Благодарна съм, че приятелките ми ме подкрепят и те ми помогнаха да изляза от черната дупка в която се бях навряла сама. Имаше един период в който дори не ми се ставаше от дивана, но една от тях ме изкара от вкъщи и ми се накара едно хубаво, та ми дойде акъла в главата, че с криене вкъщи нищо няма да постигна. Сега ни предстои пътуване до град на стотина километра от нас и се надъхвам психически за това. Напоследък все като се кача в колата и започвам да мисля глупости, какво може да ни се случи и т.н и паник атаката само това чака. Иначе вече не ме бърка да оставам сама или да излизам. Онзи ден ходих до края на града ни и на връщане като се започна едно виене на свят, направо беше ужас. Обаче аз излязох инат. Казах си, че този път номера няма да мине и продължих. След около десетина минути нищо ми нямаше. Всичко е в главата ми и вече за кой ли път се убеждавам. Smirk

# 562
  • София
Всичко е в главата ми и вече за кой ли път се убеждавам. Smirk

Сега остава и аз да си кажа, че гаденето и липсата на апетит са в главата ми, или поне да приема, че е от вестибуларния апарат (с установена вестибулопатия съм и още не ходя стабилно), ама пуста хипохондрия..

# 563
Аз пък, Али, ще се оплача Simple Smile
Събра ме научният шеф и ми се накара, че си губя времето, че пия много вода, после се размотавам (имаше впредвид, че много пишкам).
Ако говорех с човек, щях да му кажа, че трябва да се пие по 2 литра вода на ден. А с тази обратна вентилация там, която още повече изсушава въздуха повече.
Реших проблема, моя пълни 21 метровия си тир с минерална вода и ги стоварва пред входа. Та да не говорят повече, че съм им изпила водата Simple Smile

Иначе май почвам да чувствам самота.
Но сега бях на концерт на Ахат (Да можеш да си взема Звезди у нас Kissing Face)

# 564
  • София
Леле, Джери, безумни хора колкото искаш... и като пиеш толкова вода с един памперс, че да не се налага да ходиш често до тоалетна Grinning

# 565
  • Пловдив
Здравейте мили мами!

Искам да попитам дали някоя от вас е чувала или посещавала Доктор Никола Марков!

Става въпрос за Пловдив! Предстой ми преглед при него, препоръчаха ми го казах че е един от най-добрите, но аз за първи път отивам при такъв тип лекари и се притеснявам!

Бтв психиатър е!

# 566
типичен работодател общо взето.

# 567
  • София
Имате ли впечатления от действието на  Esobel при генерализирана тревожност и хипохондрия? Предписан ми е заедно с Clonarex, но имам нужда от малко кураж, за да започна.

# 568
Здравейте момиичета  Hug
Аз съм анонимната с ксанакса  Laughing
Да споделя как лека-полека се отървавам от него. От миналата седмица започнах да пия сутрин по 1 хапче деанксит и по 1 таблетка от 0,25 ксанакс през ден. От началото на тази седмица приемам сутрин и на обяд деанксит и разредих ксанакса още-през 3 дена, т.е. приемах го 2 пъти в седмицата. От утре ще пробвам да е един път седмично, да видим как ще е. Мисля,че за сега ми се получава спирането. И за да не се пристрастя и към деанксита, смятам да го приемам 2-3 месеца и да започна да го спирам постепенно, както го започнах.
Желая здраве и спокойствие на всички в темата  Hug

# 569
 А от деанксита как ще се отървеш?

Общи условия

Активация на акаунт