Паническо разстройство - 29

• 67 977
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момиета, днес цял ден съм под напрежение. От 16 ч съм на гинеколог. Сърцето ми се е свило, преди малко пинах половин ксанакс и още един деанксит. Преди два месеца цитонамазката не беше много добре, въпреки че доктора каза , че няма нищо притеснително. Сега съм пак на преглед . Отваратително, но няма как , трябва да ходя.

# 226
  • София
Момиета, днес цял ден съм под напрежение. От 16 ч съм на гинеколог. Сърцето ми се е свило, преди малко пинах половин ксанакс и още един деанксит. Преди два месеца цитонамазката не беше много добре, въпреки че доктора каза , че няма нищо притеснително. Сега съм пак на преглед . Отваратително, но няма как , трябва да ходя.
Миличка, стискам палци всичко да е ок, ще ти изпращаме позитивна енергия Flowers Hibiscus Kissing Heart

# 227
http://news.hiphopearly.com/logic-breakdown-stage-video/

Последните абзаци - за жалост е истинско. Real thing.

# 228
  • София
http://news.hiphopearly.com/logic-breakdown-stage-video/

Последните абзаци - за жалост е истинско. Real thing.
Да, всички сме равни пред тази гадост - бедни, богати, известни,неизвестни...

# 229
  • Няма такава държава!
http://lifetime.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-% … 0%B8%D1%81%D1%82/

Деси, с нетърпение очаквам отзиви. Лени, спокойно, нали? Не е страшен гинеколога, обещавам.

# 230
Много известни певци имат тревожност. Страх ги е да излезнат на сцената, страхуват се дали ще се представят добре и този път. Адел е една от тях, друг от one direction групата, Уил Янг, селена гомез и още и още. Не е лесно...

# 231
Цвете от Луната Kissing Face Много хубава статия, поразрових се в сайта и почетох, има приятни неща. Ето ви още нещо:

http://lifetime.bg/%D0%B4%D1%83%D0%BC%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D … %B5-%D0%B3%D0%B8/

Лени, всичко ще бъде наред Relaxed

А относно звездите, аз също съм чела, дори и актриси има, които страдат от подобни неща.

# 232
казах последните изречения. за представянето определено си е стрес.

"... it was 2015, and I was standing in line to see Star Wars, it was December, with my wife in Hollywood, downtown. And I start having this crazy physical feeling like I was going to faint. And I’d never really had this feeling before. I felt like my soul was leaving my body. I was freaking out, I felt like I needed to throw up, and low and behold, I ended up finding myself in a hospital bed momentarily later. I didn’t know what was going on, and the doctor tells me it was anxiety.”

I was beginning to feel something called derealization,” he continued. “Now derealization is the sense of being out one’s body all the time. What I’ve later come to realize is that’s hyper-analyzation of reality in real time. What that means is that you’re over analyzing every moment you perceive in real time.”

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 14:54 от Hulk1

# 233
  • София
Как сте днес ? Flowers Hibiscus

Аз да споделя, че се връщам от психиатър. Много мила и ведра жена, подейства ми обнадеждаващо. Каза, че този Коаксил хич не е за такива панически разстройства, поне не и на такова ескалирало ниво. Поговорихме, разказах, тя ми обясни някои неща за това как вече стресовите хормони са ми плъзнали по периферията и затова са извън контрол и ми изписа Стимулотон да го качвам постепенно и накрая по 1 сутрин, както и още Ксанакс. Твърди, че до месец би трябвало да имам подобрение, но ако не ще го сменяме до дупка, докатп не се оправя. Каза ми за момента щом не ми е ок физически да не се опитвам да се доказвам като правя някакви неща насила. Терапия каза за момента не, смисъл срещи за разговори, по-натам като съм ок може да ми повлия добре. За съжаление каза, че съм си такава като характер и да не се надявам да се променя да стана непукист и т.н просто трябва да се приема и да не вървя срещу себе си.
Някой пробвал ли го е този Стимулотон ?

# 234
  • Няма такава държава!
Венчо, май си случила на доктор. Не съм пила Стимулон, но за всичко останало съм съгласна. Не ти трябва да ставаш непукист, трябва да се ободриш и да не търсиш все лошото във всичко, което се случва. Само толкова.

Намерих една интересна статия - Мадлен Алгафари, тонът е малко рязък, но това, което казва, е истина:
http://webstage.bg/zdrave/3633-narachnik-sas-saveti-za-samorazbo … len-algafari.html

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 16:34 от Цвете от Луната

# 235
Чудно защо не терапия? Ти като се подобриш физ. И психически по натам съвсем няма да имаш нужда! Сигурно е сметнала, че си достатъчно добре 👍. Успех със новото лекарството! не съм го пила. Аз бивам. Днес пак съм на зумба! 👟👟

# 236
Аз го пих, после ми го смениха със золофт. То все тая си е. Бързо свикнах. Само покрай проблемите ми го дигнаха на 2 и 1/2. Пия и ривотрил.

# 237
  • София
Аз го пих, после ми го смениха със золофт. То все тая си е. Бързо свикнах. Само покрай проблемите ми го дигнаха на 2 и 1/2. Пия и ривотрил.

Джери, как си на новата работа ?

# 238
  • София
Чудно защо не терапия? Ти като се подобриш физ. И психически по натам съвсем няма да имаш нужда! Сигурно е сметнала, че си достатъчно добре 👍. Успех със новото лекарството! не съм го пила. Аз бивам. Днес пак съм на зумба! 👟👟
По-скоро, защото ме видя, че хич не съм добре физически и знам къде са ми проблемите, а няма защо да ги изкарвам наяве и за да не ме мъчи точно от физ гледна точка да излизам за терапия. Не знам... те преценявят
Приятна зумба Kissing Heart

# 239
То като не си добре физически едва ли нещо ще влезе в главата. Може би затова. Успех с новото лекарство. Ще се оправиш!

Общи условия

Активация на акаунт