Паническо разстройство - 29

• 66 999
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
И на мен ми се случва сутрин да се събуждам с треперене понякога. Казват, че кортизола е най-висок в организма сутрин.

# 406
Есциталопрам, Ремирта и Левид
Иначе и аз всяка сутрин се събуждам с тревожност без да е предизвикана от нищо, дори и добре да съм спала.
Аз също сутрин се събуждам с тревожност,но много ми е странно ако реша да полегна някой следобед събота или неделя изобщо не мога да се унеса, веднага почва една тежест в гърдите, учестено дишане и болки в тила.При вас случвало ли се е ?

# 407
Аз също се събуждам с треперене..

# 408
  • София
Есциталопрам, Ремирта и Левид
Иначе и аз всяка сутрин се събуждам с тревожност без да е предизвикана от нищо, дори и добре да съм спала.
Аз също сутрин се събуждам с тревожност,но много ми е странно ако реша да полегна някой следобед събота или неделя изобщо не мога да се унеса, веднага почва една тежест в гърдите, учестено дишане и болки в тила.При вас случвало ли се е ?
Ами и вечер ми се случва, понякога следобед. Аз се будя напоследък през нощта с такива усещания.

# 409
Дарси, всеки ден с различни болежки Stuck Out Tongue Winking Eye чакам да подейства АД вече не толкова търпеливо... Как е при теб, ходиш ли на зумба ?

Хах, бях забравила постоянно да чувствам различни неща. Като се нахраня тежест в стомаха, схващания, вие ми се всичко. Ходя, залитам, прилошава ми. Чудя св дали нямам някакво друго заболяване Sad#Crazy

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 21:01 от neli_20

# 410
  • София
Дарси, всеки ден с различни болежки Stuck Out Tongue Winking Eye чакам да подейства АД вече не толкова търпеливо... Как е при теб, ходиш ли на зумба ?

Хах, бях забравила постоянно да чувствам различни неща. Като се нахраня тежест в стомаха, схващания, вие ми се всичко. Ходя, залитам, прилошава ми. Чудя св дали нямам някакво друго заболяване Sad#Crazy
Ей на... същата съм Simple Smile и то как да не сме хипохондрички...

# 411
Много се вглеждате, момичета. Нели, не си внушавай глупости, забравила си какво е.
Аз нямам треперене сутрин. Какво ви трепери? Видимо ли е?
Венчо, ходя на зумба, 2 пъти в седмицата. Отдавна се канех, но най-накрая се навих да ходя и съм редовна На АД съм и не ми пука, че съм сама, и не познавам другите Satisfied Важно да се поддържа добра форма. Не толкова за външен вид, но за здраве. Тук и по възрастни и по-закръглени от мен ходят.

# 412
Много се вглеждате, момичета. Нели, не си внушавай глупости, забравила си какво е.
Аз нямам треперене сутрин. Какво ви трепери? Видимо ли е?
Венчо, ходя на зумба, 2 пъти в седмицата. Отдавна се канех, но най-накрая се навих да ходя и съм редовна На АД съм и не ми пука, че съм сама, и не познавам другите Satisfied Важно да се поддържа добра форма. Не толкова за външен вид, но за здраве. Тук и по възрастни и по-закръглени от мен ходят.

Явно съм забравила:)) Все пак 1год бях по друг начин:) Hug

# 413
A на мен точно от хипохондрията ми идват ПА  Tired
и изобщо има ли спасение без АД ?
А вие изнервени ли сте по време на хипохондричен пристъп ?
аз много та чак не мога да се понасям,НО много чета в нета ,а не трябва , но чета
дано да ми се размине страха ,че мисля уикенда да  го удрям на живот

# 414
Здравейте, момичета Kissing Face
Да ви се похваля вчера мина много добре, много приятни и готини хора бяха, мисля, че се справих добре. Страшна жега ми беше докато отидох, но не си мислех, че ще умирам, припадам и т.н. После се прибрах, отидох на университет, там ми беше малко неспокойно, но го преживях. Като цяло ми беше изморено вечерта, но си почивах.
Прегръщам ви всички Innocent
За сутрешното събуждане и аз понякога без причина се будя тревожна..

# 415
Светлина, само така! Удряй го на живот! И да не ти пука. Постоянната тревожност те изнервя, нормално. Дали хипохондрия или други тревоги, все тая. Тялото ни се отплаща с нервност, главоболие, схващане, болки в стомаха, сърцето и къде ли не, и още и още симптоми...
За тревожността, като цяло, ще ви кажа една истина. Няма смисъл да се тревожим за нещо ако не можем да го променим и не зависи от нас. Каквото - такова. Просто го приемете. Лек ден! Hug

# 416
  • гр. София
Ох, аз днес как си докарах тревожност и куп паники. Станах с гилеми болки в корема от дясната част. Ходих до тоалетна и не мина, помислих че е апандецит, прочетох симптомите и се успокоих че го нямам. Премерих температурата и горе долу се успокоих, пих Спазмалгон, хапнах и след 30 мин. температура 37.3. Тъкмо излизах, че закъснявах, през целия път треперих, бях като пияна замаяна, помуслих че или кървя вътре или нещо друго, абе жестока хипохондрия имам. Мина ми корема и нямам температура сега, но познайте от целия стрес как се чувствам сега. Корема ми е на топка, вътре нещо ме гъделичка едно напрежение ... ужас направоо.  В мойте филми съм си
 И май не съм настинала толкова колкото ми е лошо от симптомите физическите.

Между другото и на мен тази болка ми се появява от време на време вече 2 години. Оказа се, че е от червата. Една от причините за появата на т. нар "Синдром на раздразненото дебело черво" е точно стресът. Аз се оправям с Газдеп, много е добър. Simple Smile

# 417
Ох, аз днес как си докарах тревожност и куп паники. Станах с гилеми болки в корема от дясната част. Ходих до тоалетна и не мина, помислих че е апандецит, прочетох симптомите и се успокоих че го нямам. Премерих температурата и горе долу се успокоих, пих Спазмалгон, хапнах и след 30 мин. температура 37.3. Тъкмо излизах, че закъснявах, през целия път треперих, бях като пияна замаяна, помуслих че или кървя вътре или нещо друго, абе жестока хипохондрия имам. Мина ми корема и нямам температура сега, но познайте от целия стрес как се чувствам сега. Корема ми е на топка, вътре нещо ме гъделичка едно напрежение ... ужас направоо.  В мойте филми съм си
 И май не съм настинала толкова колкото ми е лошо от симптомите физическите.

Между другото и на мен тази болка ми се появява от време на време вече 2 години. Оказа се, че е от червата. Една от причините за появата на т. нар "Синдром на раздразненото дебело черво" е точно стресът. Аз се оправям с Газдеп, много е добър. Simple Smile

Оо да аз това го имам. Още преди месеци се появи като започнах при стрес да изхождам слуз, после започна и тежестта и болката:) Благодаря, добавката добра изглежда, иначе ми бяга изписали дуспаталин.

Дарси  Hug Благодаря за позитивността, която ни носиш.

# 418
Здравейте момичета, моля ви помагайте, няма да описвам цялата житейска ситуация, защото е дълга и не искам да ви досаждам. Пия АД от 12 години Sad Бях на 25 години бременна и тогава започна този ад. Естествено заради шибаните нерви и депресията, които ме сполетяха от бременността се разделихме с мъжа ми. От тогава съм сама с дъщеричката ми,но сега съм на път да остана без работа заради тези здравословни проблеми. Сменила съм много психиатри и хапчета. В момента пия золофт,клонарекс и флуанксол. От днес почвам и прегабалин и бетасерк. Не ми се живее Sad

# 419
  • гр. София
neli_20,
Ами аз се оправям от него. Има си всичко необходимо вътре. Simple Smile То е хубаво да се пие не по ден -два като мен, а по-продължително, ама на мен и така ми действа. Grinning  Даже един път и сестра ми оправих с него, че беше лепнала вирус и много я болеше  корема и й се гадеше.

Общи условия

Активация на акаунт